Imamo isti ROM file a meni ne blokira.Znaci da te zeza neka aplikacija,koju si instalirao.task manager nista novo nije otkrio, tako da sve ostaje isto.
možda ja e72 ~cedim~, ali valjda je za to napravljen???
da li neko ima rešenje za ovo što se često zablokira?
Pozdrav svima,
Koristim telefon nešto manje od tri meseca, i našao sam mu neke zamerke.
Tel sam uzeo nov iz VIP-a.
Na temu baterije, stvarno su mi neverovatne informacije oko 5 dana, za tri meseca imao sam oko 100 sati razgovora, uvek ukljucen mail, fring (skype), 3g, surfovanje po netu, i koristim ga kao medem pa preko laptopa pristupam netu, i najvise sto može da izdrzi je dan i po. Znači da bih bio siguran punim telefon svako veče.
Slušalice nikad ne koristim, pre dva dana sam isao na put, pa sam ih tek tada raspakovao iz Nokijine kutije, i mogu reći da su katastrofa! ili ja nisam imao srece, čak se pitam da li su uopste Nokia, na E51 su bile dosta bolje. Zvuk prilično tih, prisutan šum, noise.
Dešava mi se ponekad da se tel sam restartuje, kad udjem u camera mode, kao što sam video nekome još na forumu. Čak mi se desio restart jednom tokom razgovora.
Često kad vidim drugu liniju u toku razgovora, pa prebacim na željenu, on hold, linija se prekine i tel se blokira na 30tak sec.
Garmin sam instalirao, da bi se izbeglo blokiranje telefona posle 2min, trebalo bi prebaciti view na 2D, radi prilično dobro.
Kad sam nov kupio, bilo je svega 200mb slobodno na memorijskoj kartici, morao sam da sklonim \...\cities folder na nokia maps jer zauzima preko 3gb.
Radio sam update softwera 22.007, mislim da noviji ne postoji.
Ovu e72 necu menjati dok ne rikne.Extra je fontalo..Pre nje je bila n97 ali ova e72 je super.Na Stromu je i ne cujem od tutnjanjaDARK SIDE, jesi menjao tu E72 ? ako nisi ima drugar 5800, skoro novu al ne može da se navikne na tel. bez tastature...i meni je bio probl. al Garmin kod mene (5800) radi perfektno, čak i na KAW ZR 7 S 2003 ,)
..u onom prostoru tank torbe za PDA, znaćeš o čemu pričam gdin-e V-Strom 08![]()
Nije tačnjos jedno pitanje,cuo sam da kada stigne poruka ,ne pise ko je poslao"mislim na ime"vec samo broj telefona.S obzirom na veliki broj kontakata,kako moze da se nasteluje da ima i ime,naravno nepoznate osobe ok,ovaj model ne pokazuje nijednu drugu informaciju o SMS-u sem broja pošiljaoca.Ako je ovo istina onda ne valja,ko da pamti brojeve,pa da po secanju na njih znam ko je poslao sms.Ako moze da se ovo izbegne javite,jer uglavnom kucam poruke,a hocu bas ovaj fon,mogao bih i jeftinije resenje za to ali necu.Uzgred nov kod mene u gradu je 300 eura n.pazaru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari