Non stop mi se pojavljuje prozorcic da izaberem konekciju za net, cackao sam po opcijama, gasio sam sve sto je vezano za to al izgleda da ne mogu da nadjem ono sto treba, gde da iskljucim to?
Non stop mi se pojavljuje prozorcic da izaberem konekciju za net, cackao sam po opcijama, gasio sam sve sto je vezano za to al izgleda da ne mogu da nadjem ono sto treba, gde da iskljucim to?
Dule..mislim da nije do rom verzije...Nesto od aplikacija te zeza...,)Sad sam proverio, i meni je 022.007, dakle najnoviji. Izgleda da je prethodni vlasnik upgrade-ovao. Inace mi se u skorije vreme to bagovanje nije ni desavalo, samo 3-4 dana posto sam uzeo telefon. Videcemo kako ce raditi, ako nastavi da zeza nadam se da ce naredni update da resi stvar.
Sve dok je nivo radiacije ispod 1.6(watt/kg) uredjaj je dobar.Cim je prosao FCC test.Bogami sudeci po GSM Areni ovaj telefon ima veoma visok SAR nivo
1,36 cak :d
Sve ostalo deluje sjajno![]()
Ako mozes,ubaci neki dobar task manager.Ima ih vise a imao sam jedan koji pokazuje sistemske procese.Ne mogu da se setim naziva.Mislim da tebi neki proces vrslja stalno i opterecenuje CPU pa ti i baterija traje krace.Mozda neka aplikacija,koju si instalirao?Pozdrav svima,
Koristim telefon nešto manje od tri meseca, i našao sam mu neke zamerke.
Tel sam uzeo nov iz VIP-a.
Na temu baterije, stvarno su mi neverovatne informacije oko 5 dana, za tri meseca imao sam oko 100 sati razgovora, uvek ukljucen mail, fring (skype), 3g, surfovanje po netu, i koristim ga kao medem pa preko laptopa pristupam netu, i najvise sto može da izdrzi je dan i po. Znači da bih bio siguran punim telefon svako veče.
Slušalice nikad ne koristim, pre dva dana sam isao na put, pa sam ih tek tada raspakovao iz Nokijine kutije, i mogu reći da su katastrofa! ili ja nisam imao srece, čak se pitam da li su uopste Nokia, na E51 su bile dosta bolje. Zvuk prilično tih, prisutan šum, noise.
Dešava mi se ponekad da se tel sam restartuje, kad udjem u camera mode, kao što sam video nekome još na forumu. Čak mi se desio restart jednom tokom razgovora.
Često kad vidim drugu liniju u toku razgovora, pa prebacim na željenu, on hold, linija se prekine i tel se blokira na 30tak sec.
Garmin sam instalirao, da bi se izbeglo blokiranje telefona posle 2min, trebalo bi prebaciti view na 2D, radi prilično dobro.
Kad sam nov kupio, bilo je svega 200mb slobodno na memorijskoj kartici, morao sam da sklonim \...\cities folder na nokia maps jer zauzima preko 3gb.
Radio sam update softwera 22.007, mislim da noviji ne postoji.
Ako mozes,ubaci neki dobar task manager.Ima ih vise a imao sam jedan koji pokazuje sistemske procese.Ne mogu da se setim naziva.Mislim da tebi neki proces vrslja stalno i opterecenuje CPU pa ti i baterija traje krace.Mozda neka aplikacija,koju si instalirao?
Meni baterija traje oko 5 dana,bez nocnog iskljucivanja.Ukljucen wireless po pola sata na dan.Razgovori oko 15-20 min dnevno.Bluetooth po 2 sata dnevno(sinhronizacija sa kompjuterom).Porukeo 30-tak dnevno.Naveo sam ovo da napravis neku komparaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari