Šta je novo?

E3 2010

Twisted metal za ps3 fuck yeah sony to the rescue!!!!

Twisted metal za ps3 fuck yeah sony to the rescue!!!!

Jedino da mi se mozak vrati u PS1 period pa da se i ja odusevim :) Salim se, dobra vest..
Killzone 3 je odusevio, vidim da ce gameplay sa jetpackovima biti ludilo, kao sto je bilo sa Mech-ovima u KZ2..

Krivo mi je samo sto nije bilo The Last Guardian-a kojeg sam pored GT5 najvise zeleo da vidim...

Bravo za Sony, sjajna predstava!
Dead Space 2 Limited dolazi sa Dead Space Extraction za Move !! Sad cu da uradim preorder za DS2 i Move.
Inace cena je odlicna za move, ipaka nece biti 100e. Cak mi deluje zanimljivo kao solucija za RPG igre, samo ne znam kako bi me ukucani gledali kad bi poceo da mlataram. :d
MoH deluje sve vise zanimljivo.
EA + Sony su objasnili.
Twisted ludilo, jedva cekam.
Zao mi je sto nema nista od FFXIII Versus.
Ladno Steam stize na PSN, sigurno ce biti PS3 da se kupe online ?

Od mene padaju 4 preordera, znaci bili su ubedljivi. DS2 Limited, Move, KZ3, Crysis 2. Bice tu i neki 3D TV vidim ja... :)

Poslednja izmena:
Marli ko ekstazi da je zgutao :d MOH deluje sve vise zanimljivo?

Sve u svemu - E3 ove godine failovao.

Slabo je ovo, previse vremena je bilo potroseno na gluposti. Gde je bilo sta o The Last Guardian, o novoj Insomniac igri, gde je FF 13 Versus umesto sugavog trailera za FF MMO 14. Gde je bilo kakav info o Rokstarovom agentu. Nije bio cak ni novi Rising video a o Kojimi da ne pricamo. Kevin Butler je prvi minut delovao zanimljivo a onda je smorio jer sam mislo da ce najaviti nesto znacajno ali nista od toga. Onaj klinja Marcus je fail, previse dug segment sa golfom (btw daleko je ono od 1:1 pokreta), potenciranje na ekskluzivnom sadrzaju za Mafiu i za DS2 je jos i opravdano ali ceo MoH segment je bio uzasan. Mogli su samo da kazu da ps3 verzija ima na disku i staru igru i to je to a ne da slusam kako onaj lik prica o betama, tier 1 operatorima i nekim snimcima koje nikog normalnog ne zanimaju. Cela ta igra mi je ustvari jedan veliki fail jer nema sta da trazi u ovom prezasicenom trzistu shootera a kamoli na sony konferenciji. Da i Ass Creed broterhood trailer je bio nepotreban.

Nije doduse bilo chartova, grafikona a ni ps2 ali one montaze za move, za psp i za ps3 multiplatforme su dosadne kao i svake godine. Bila je doduse neka psp igra koja mi je privukla paznju kao i neki shooter koji koristi move.

Pozitivno - ona Sorcery igra, Twisted metal izgleda zabavno pogotovo multi mada je grafika malo zastarela, infamous 2 trailer (mogao je da padne i neki gameplay demo, steta) GT5 release date konacno i ono heroes on the move nije lose. Da i KZ3 mada sada ta igra nema bas toliki impact na mene kao onda za dvojku. LBP 2 je bio kul takodje.

PSN plus mi ne deluje primamljivo ali cu sacekati da vidim sta jos nudi.

Cela prica oko 3D me uopste ne zanima jer je to jos rano i previse skupo zasad.

Znam da su mnogo toga hteli da ostave za naredni period i za TGS i gamescon u Evropi ali moglo je ipak malo vise gameplay-a uzivo itd.

Sad mi nesto pade na pamet, kao da je onaj Kevin Butler ustvari uskocio umesto Kojime koji nije hteo da se pojavi posle price oko one narukvice koju je morao da nosi he he. Mogao je bar da se pojavi i prikaze novi Rising video ako nista drugo. Ne sad je on zauzet pravljenjem MGS-a za Nintendo 3DS.

Da sad se setih, i cuveni debeljko Gejb se konacno pojavio i to za Portal 2. To je delovalo malo bizarno posle tolike price kako je PS3 tezak za razvijanje a na kraju rece kako ce PS3 verzija biti najbolja (?)

Poslednja izmena:
Ocigledno da su dosta toga ostavili za TGS, posebno jap naslove.

Da i cenovno su pukli, onaj bundle sa move i igrom je 399 a novi xbox je 299 sa natalom u paketu. Ono prvo od 49.99 je samo za glavni kontroler, kamera ide posebno, sub-controler je 29.99. Ne secam se koliko bese kosta kamera. Isto tako ne treba zaboraviti da je Natal jedna kamera za vise ljudi. Ovde ti za vise ljudi koji se igraju treba jos Move kontrolera.

Poslednja izmena:
Ko ce jos normalan zeleti da se igra sa Natalom ? :d

Ja ne ali ima budala koliko volis. MS je uvek na takve najvise i racunao.

Koji si hater! To je M$ imao najgoru konferenciju ikada.
Stavicu te u ignore listu majke mi! :-devil-:

Samo napred.

Ko ce jos normalan zeleti da se igra sa Natalom ? :d

Pa recimo ljudi koji inace ne igraju igre, devojke, pa cak i matorci. Uz to je i cena povoljnija i ne moras da razmisljas o tome koliko kontrolera imas.

Meni je utisak Sony konferencije cinjenica da su poceli da imitiraju M$ - placanje za day1 sadrzaj, lose reklame i usiljeni humor.
Tuzno.

Poslednja izmena:
Da sad se setih, i cuveni debeljko Gejb se konacno pojavio i to za Portal 2. To je delovalo malo bizarno posle tolike price kako je PS3 tezak za razvijanje a na kraju rece kako ce PS3 verzija biti najbolja (?)

Izgleda da sa MS nisu uspeli da se dogovore ali je zato Sony popustio. Ne dolazi samo Portal 2 na PS3 već i Steam sa njim u paketu što je meni lično neverovatan razvoj događaja. Verovatno Sony računa da će lako da ih kontroliše ali im to nikako nije pametan potez.

Debeli Gejb je jedva disao kada je izasao na scenu :).

Kako ce uopste to da funkcionise? Steam unutar PSN-a, malo mi je to nakaradno jer su i jedno i drugo platforme za guranje digitalnog sadrzaja.

Poslednja izmena:

Najbolja konzolna verzija...

Kako ce uopste to da funkcionise? Steam unutar PSN-a, malo mi je to nakaradno jer su i jedno i drugo platforme za guranje digitalnog sadrzaja.

Mislim da je pod steam-om u ovom slučaju mislio na steam cloud i updates, 100% neće biti steam store...

^^^ Naravno da neće biti Steam store jer su to 100% PC igre. Ali će sve buduće Valve igre biti rađene za PS3 (mislim da će im to biti primarna platforma) i preradiće stare igre i pakete. Ti si mnogo optimističan rAMO, meni se pre čini da bi Gejb od Half Life 3 napravio PS3 eksluzivu nego što bi ostao veran PC igračima.

Debeli Gejb je jedva disao kada je izasao na scenu :).

Sigurno je postigao mnogo dobar dil sa Sonijem. Valve nije jedna od onih firmi kojima fali para. Oni su mnogo dobro prošli a možda Sony ima neke skrivene planove sa njima (zavisno od toga kako prođe Portal 2 i ostale igre koje će najaviti za PS3 u budućnosti).

Ako HL3 bude PS3 exlusiva mislim da ce nas PC igraci poubijati. :d

Ti si mnogo optimističan rAMO, meni se pre čini da bi Gejb od Half Life 3 napravio PS3 eksluzivu nego što bi ostao veran PC igračima.

Ufff, to bi bila blasfemija, ali na svu sreću Gabe ima baš puno, puno para od PC igrača zahvaljujuću Steam-u. Po nekim pričama prodaja preko steama je već dostigla 1:2 prema ukupnoj retail prodaji, a svakog trenutka ima preko 2 000 000 igrača online na steamu koji će pojesti sve što Valve servira...

Poslednja izmena:
Ipak je na kraju bio malo bolje od MS-ove mada to i nije bilo tesko. Nintendo je imao kratku, jasnu i sazetu konf. sa samo igrama i igrama plus novi hardware i kud ces bolje. Nije bilo one zenturace kao proslih godina sto govori da prate i reaguju na kritiku za razliku od Sonija koji i dalje mora da ima opsirne govore i dosadne montaze multiplatform naslova kao i neke nebitne likove na bini.

Ipak je na kraju bio malo bolje od MS-ove mada to i nije bilo tesko. Nintendo je imao kratku, jasnu i sazetu konf. sa samo igrama i igrama plus novi hardware i kud ces bolje. Nije bilo one zenturace kao proslih godina sto govori da prate i reaguju na kritiku za razliku od Sonija koji i dalje mora da ima opsirne govore i dosadne montaze multiplatform naslova kao i neke nebitne likove na bini.

Da mi je neko pre E3 rekao da ce Nintendo imati najbolju konferenciju, nasmejao bih mu se u lice. To dovoljno govori o kvalitetu ovog E3.
Jedva cekam da krene prodaja Natala i Move-a, bice zanimljivo pratiti reakcije :).

Poslednja izmena od urednika:
realno Assassin's Creed Brotherhood pokid'o na ovom E3 ove godine.

Bravo za Sony, sjajna predstava!
Dead Space 2 Limited dolazi sa Dead Space Extraction za Move !! Sad cu da uradim preorder za DS2 i Move.
Inace cena je odlicna za move, ipaka nece biti 100e. Cak mi deluje zanimljivo kao solucija za RPG igre, samo ne znam kako bi me ukucani gledali kad bi poceo da mlataram. :d
MoH deluje sve vise zanimljivo.
EA + Sony su objasnili.
Twisted ludilo, jedva cekam.
Zao mi je sto nema nista od FFXIII Versus.
Ladno Steam stize na PSN, sigurno ce biti PS3 da se kupe online ?

Od mene padaju 4 preordera, znaci bili su ubedljivi. DS2 Limited, Move, KZ3, Crysis 2. Bice tu i neki 3D TV vidim ja... :)

A dan ranije ...

Nadam se da ce ove gluposti sa Move-om nestati sto pre. Nema te igre koju cu da igram da mlataram ko budala sa 2 dilda u rukama (mozda nekoj ribi ovo zvuci zanimljivo).

Popravlja se, ranije mu je trebalo godinu dana da promeni pricu :).

Vrh Dno