Twisted metal za ps3 fuck yeah sony to the rescue!!!!
Sad cu da uradim preorder za DS2 i Move.
Sve u svemu - E3 ove godine failovao.
Koji si hater! To je M$ imao najgoru konferenciju ikada.
Stavicu te u ignore listu majke mi! :-devil-:
Ko ce jos normalan zeleti da se igra sa Natalom ? :d
Da sad se setih, i cuveni debeljko Gejb se konacno pojavio i to za Portal 2. To je delovalo malo bizarno posle tolike price kako je PS3 tezak za razvijanje a na kraju rece kako ce PS3 verzija biti najbolja (?)
Da sad se setih, i cuveni debeljko Gejb se konacno pojavio i to za Portal 2. To je delovalo malo bizarno posle tolike price kako je PS3 tezak za razvijanje a na kraju rece kako ce PS3 verzija biti najbolja (?)
Kako ce uopste to da funkcionise? Steam unutar PSN-a, malo mi je to nakaradno jer su i jedno i drugo platforme za guranje digitalnog sadrzaja.
Sve u svemu - E3 ove godine failovao.
Slazem se. Krajnje jadan je bio sto se mene tice.
Debeli Gejb je jedva disao kada je izasao na scenu.
Ti si mnogo optimističan rAMO, meni se pre čini da bi Gejb od Half Life 3 napravio PS3 eksluzivu nego što bi ostao veran PC igračima.
Ipak je na kraju bio malo bolje od MS-ove mada to i nije bilo tesko. Nintendo je imao kratku, jasnu i sazetu konf. sa samo igrama i igrama plus novi hardware i kud ces bolje. Nije bilo one zenturace kao proslih godina sto govori da prate i reaguju na kritiku za razliku od Sonija koji i dalje mora da ima opsirne govore i dosadne montaze multiplatform naslova kao i neke nebitne likove na bini.
Bravo za Sony, sjajna predstava!
Dead Space 2 Limited dolazi sa Dead Space Extraction za Move !! Sad cu da uradim preorder za DS2 i Move.
Inace cena je odlicna za move, ipaka nece biti 100e. Cak mi deluje zanimljivo kao solucija za RPG igre, samo ne znam kako bi me ukucani gledali kad bi poceo da mlataram. :d
MoH deluje sve vise zanimljivo.
EA + Sony su objasnili.
Twisted ludilo, jedva cekam.
Zao mi je sto nema nista od FFXIII Versus.
Ladno Steam stize na PSN, sigurno ce biti PS3 da se kupe online ?
Od mene padaju 4 preordera, znaci bili su ubedljivi. DS2 Limited, Move, KZ3, Crysis 2. Bice tu i neki 3D TV vidim ja...![]()
Nadam se da ce ove gluposti sa Move-om nestati sto pre. Nema te igre koju cu da igram da mlataram ko budala sa 2 dilda u rukama (mozda nekoj ribi ovo zvuci zanimljivo).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari