Šta je novo?

E3 2010

Pre dva dana sam gledao 3D na nekom 50" Panasonicu i ono je neverovatno, nema shanse da je to tako isto na 3DSu, nema shanse ni bez naochara josh dosta vremena. Nintendo standardno prodaje maglu casualima i neobaveshtenima :)

Rece covek koji nije ni video 3ds :).
Ok, polako, prekopirace Sony i ovo pa ces drugu pricu pricati.

Prekopirati LOL? :D

Sony je izmislio 3D za siroke narodne mase, Nintendo samo koristi Sharpov pristup tehnologiji... A ako mislis da ovo moze da bude na nivou Sony/Panasonic 3D HT resenja... :d

Pretpostavljam da je ekran takav da emituje jednu sliku za jedno oko, a drugu za drugo.
To verovatno povlači da moraš i da ga posmatraš pod određenim uglom da bi to radilo.

A jel taj 3d moze samo na nekim televizorima ili moze na svim,jer vidim vec ste uveliko poceli da pricate o njemu..

Ovde i dalje ima onih koji uporedjuju 3DS i pravi 3D :)

Iako je tri klase iznad svega viđenog do sada, ipak ni za Sonijev 3D ne možemo reći da je pravi 3D pošto je to i dalje tehnika varanja mozga i očiju. Za pravi 3D ćemo morati čekati da ga napravi Apple i da Stiv Džobs potvrdi da mu se ostvario još jedan dečački san :)

Iako je tri klase iznad svega viđenog do sada, ipak ni za Sonijev 3D ne možemo reći da je pravi 3D pošto je to i dalje tehnika varanja mozga i očiju. Za pravi 3D ćemo morati čekati da ga napravi Apple i da Stiv Džobs potvrdi da mu se ostvario još jedan dečački san :)

Znači dok ne dobijemo i3D ništa od 3D-a :d

Pre dva dana sam gledao 3D na nekom 50" Panasonicu i ono je neverovatno, nema shanse da je to tako isto na 3DSu, nema shanse ni bez naochara josh dosta vremena.

Pre TRI dana sam ja video lika koji stavio tog Panasonica u džep a posle u gradskom busu igrao igre. I to Super Marija....
E, otkud Mario na Panasonicu???

Al' mi je baš drago što nam je bar Driver bio na E3 i video 3DS iz prve ruke...:sceptic:

http://games.venturebeat.com/2010/0...-how-company-toiled-for-years-on-3ds-concept/
VB: Do you think this screen technology with no glasses can be used for big TVs?

SI: With this parallax barrier technology, the LCD must be a certain distance away from the screen. It also needs a certain viewing angle. We think it is not a great match for the home TV set. As one of the engineers, I can anticipate that someone will invent a 3D TV that does not require you to wear 3D glasses. As far as today is concerned I do not think they can do it well. We need an invention to make it happen. If you ask me when, I have no idea.

Kojima intervju
http://e3.nintendo.com/interviews/#/?v=interview_kojima

A da skratimo prichu, ko ce u 1000e da 3DS nije isto shto i 3D TV sa naocharima ? :)

Sto uopste poredis handheld uredjaj sa velikim skupim televizorima i standardnim konzolama? Ljude ovde pre treba da interesuje cena i da li biti moguce pokretati romove za dz :p

Uz to me zanima da li je onaj analogni bolji od onog na PSP-u. Bilo bi dobro da je tako.

Wow, ovo je stvarno kul!
Voleo bih da mogu da vidim kako radi uživo :)

Vidim dosta pominju L.A Noire, hoce ovo biti u toj igri? Zanimljivo zvuci, ali ovo ce biti za cut-scene pretpostavljam.. vidi da vam kazem nesto (Antic), zasto ne snime prave glumce za cut-scene i eto nikad realnijeg utiska i emocija, sto se je*avaju ovoliko :)

Pa to se radilo ali mnogo davno a tehnologija je otad valjda i napredovala pa nema potrebe za tim.

Ti možeš da imaš glumce ispred zelenog platna i da ih onda uklapaš u generisan svet, ali ako ih imaš kao 3D model kao prvo sve to deluje mnogo prirodnije, a kao drugo imaš mnogo više slobode da radiš sa njima šta hoćeš i napraviš ih aktivnim u tom svetu.

Nisam bio potpuno ozbiljan, ali ono, za neke situacije je mozda i bolja i verovatno jeftinija varijanta :)

Nazad
Vrh Dno