Šta je novo?

E3 2010

Jedva cekam da cujem Xbox botove sta imaju da kazu.
Sutra ce Sondza da objasni ko je tata za konzole! ;)

Kako je moguce da nije bilo nekih lozenja tipa HALO 4!!11!, Tom Cruise koji predstavlja Natal i tako nesto :)

Kada je Sony-jeva konferencija?

Mislim da je sutra oko 20 casova po nasem vremnu , nisam siguran . (12 PM PST )

Od Microsoftove konferencije ne moze biti gore .

E da ne mogu a da ne primetim koliko Natalu ustvari fali dugme za jednostavnije stvari. Kad god treba da se klikne nesto iz menija u recimo Forzi mora da se ceka da se napuni kruzic da bi se aktivirala opcija. Isto je bilo i za onu igru u fazonu Wii Fit i jos nesto od igara.

I ona star wars igra, da bi se kretao mora da se napravi neki pokret da bi presao odredjenu razdaljinu. Sve mi to deluje bezveze.

E da i novi xbox podseca na neki fensi dvd player sa sve piano finishom. I resenje za hdd je poput onog na PS3.

Ova konferencija je bila tragicna. Novinari bi ih razapeli da nije bilo korupcije.

Ne lupaj molim te! MGS 4 je tehnicki najsavrsenija igra ove generacije.
Jel si narucio vec Natal ? :-devil-::banana:

Jel si ti presao MGS4 , mogu da brisem signature :D ?

Inace , jeste da nisam neki fan Call of Duty serijala , ali Black Ops i ne izgleda tako lose kao sto sam ocekivao , videcemo kako ce ispasti .

Ukoliko ste pratili live stream preko GT-a na kraju emisije su pokazali jos jednominutni gameplay video iz CoD : Black Ops-a .

100$ previse.
Mada, ako izbace neki Visual Studio plugin, mozda i bude vredno toga :D.

Vrlo je lako moguce da su planirali da najave i cenu ali se jos dvoume oko toga.

Ako ga lansiraju po ceni od $149, mogu odmah da pocnu prikupljanje sredstava za sahranu.

Cak ce i Nintendo imati bolju konferenciju od ovoga. Dovoljno je samo Zeldu da pokazu i to je to.

Oce biti nesto o Dead Space 2 na EA konferenciji ?
Ma smesan je M$, nije vredna price ova konferencija.

Najgore je sto ih je Sony sahranio vec sa ovim igrama ciji su traileri izasli u proteklim nedeljama...

Jos uvek se lozite na to cija je konferencija 'pobedila'? :)

Pa kako !
KZ2 vs Halo 16 i sl. :)

Vrlo je lako moguce da su planirali da najave i cenu ali se jos dvoume oko toga.

Ako ga lansiraju po ceni od $149, mogu odmah da pocnu prikupljanje sredstava za sahranu.

Videcemo.
Odavno oni prikupljaju sredstva za sahranu, a i dalje se drze na drugom mestu :).

Jos uvek se lozite na to cija je konferencija 'pobedila'? :)
Cekaj samo da prodje Sony konferencija, pa kada Marli uleti sa - "ala smo vas pokidali" prozivkama :D.

http://www.andriasang.com/e/blog/2010/06/15/hideo_kojima_wrist_band/

110c9xv.jpg

Poslednja izmena:
Jel ste razmisljali da pogledate konferenciju, a ne da vam neko prepricava?

PS: Odlican reeboot Need for Speed-a od Criterion-a (nemoj da se neki pametnjakovic smeje)

Vracanje korenima, inspirisan prvom 3DO verzijom, egzoticne staze, egzoticni automobili, hot pursuit, good old NFS :)

Poslednja izmena:
Ono sto ce danas SIGURNO (pod "sigurno" mislim na potvrdjeno) biti na Sonyevoj konferenciji:

1) Dead Space 2
2) Sly Cooper collection
3) PSN Premium

Sta ce taj Dead-Space-Blood-Kill-Death-Metal-Svi-Su-Me-Tukli-U-Shkoli igra na Sonijevoj konferenciji :d

Bas me zanima da li ce se Kojima pojaviti i na Sonijevoj konferenciji. Mozda sa subsistence verzijom MGS4.

Sony fashisti :) obelezavaju uticajne developere koji su se drznuli da rade za krshbox360 he he he.

Ako cemo pravo, vise je on uradio za Sony, nego Sony za njega ;).
Da ne pricamo da je pre nekoliko dana izbacio prilicno prodavanu ekskluzivu za konzolu koja sa prilicno lose prodaje.

Pominju se uz Sly Cooper i jos neke kolekcije, mozda Ratchet, Jak uz vec skoro sigurnu Team Ico kolekciju. Valjalo bi za njih da imaju da prikazu i neke nove IP-eve a ne samo recikliranje ovih starih igara.

Sly Cooper kolekcija je potvrdjena... kao i PSN premium. Napisao sam to gore. :)

Vrh Dno