Šta je novo?

E3 2010

Dodatak tvoja nadanja su realna koliko i Shinova. Pre će Valve najaviti Steam za PS3 nego Half Life 3 :D

Zaboravih da pomenem jednu meni veoma bitnu igru koju uvek zaboravim. U pitanju je Brink, od te igre takođe puno očekujem.

Sto te zanimaju Crysis 2 i Killzone 3, kada ionako znas da ce obe igre valjati :)?
Ja se samo nadam da nam nece pokazati previse.

Da će valjati to znam nego me zanima količina stvari koje je moguće srušiti u obe igre. Recimo da mi je to omiljena aktivnost u FPS igrama današnjice, zato i želim da vidim gameplay trejlere. Što se tiče količine informacija tu se slažem sa tobom, mene na primer uopšte ne zanima šta imaju pokazati o Mafia II već sam suviše toga video o toj igri, dodatni trejleri će imati negativan uticaj na igranje.

Nego da te pitam, zašto se femkaš? Reci lepo da najviše od svega očekuješ Bulletstorm :d

Poslednja izmena:
Ja sam poceo da se lozim na Brink jos odavno. S obzirom kakvi sve ljudi rade tamo, mnogo ocekujem od igre. :)

Nadam se da ce ova igra biti dostojna svojih prethodnika!

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i6JTvzrpBy0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i6JTvzrpBy0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Pa ni drugi deo nije bio dostojan svog prethodnika :) Ovo ce biti josh jedna holivudska multiplatform generika...

Ja na E3 ochekujem neku konkretniju prichu o GT5, ostalo sve je standardno :)

Poslednja izmena:
Ja ne kapiram zasto Sony glumi ludilo i najavljuje sve jace igre redom pre E3-a.

SOCOM 4, LittleBigPlanet 2, Killzone 3, Motorstorm 3, evo sad i inFAMOUS 2. Znaci, 5 mnogo jakih Sonyevih fransiza najavljenih kroz 2 meseca. Ne znam sta ce da pokazuju na E3-u. Osim GT-a 5 i TLG-a, samo mi padaju neki naslovi o kojima se spekulise neko vreme - Starhawk i Twisted Metal. A to i nije neka AAA kategorija... Valjda nece popuniti celu konferenciju sa Moveom...

meni ovaj deus ex izgleda toliko dobro ...ghost in the shell

Ja ne kapiram zasto Sony glumi ludilo i najavljuje sve jace igre redom pre E3-a.

SOCOM 4, LittleBigPlanet 2, Killzone 3, Motorstorm 3, evo sad i inFAMOUS 2. Znaci, 5 mnogo jakih Sonyevih fransiza najavljenih kroz 2 meseca. Ne znam sta ce da pokazuju na E3-u. Osim GT-a 5 i TLG-a, samo mi padaju neki naslovi o kojima se spekulise neko vreme - Starhawk i Twisted Metal. A to i nije neka AAA kategorija... Valjda nece popuniti celu konferenciju sa Moveom...

Bolje bi im bilo da imaju jos nesto i to sveze i neocekivano jer je jako glupo da otkriju sve ove igre mesec dana ranije i da samo stave neki teaser ili trailer za iste a popune ostatak konferencije sa grafikonima, psn statistikom, prastarim ps2, trapavim HOME-om i nekim jednostavnim igrama za Move. Neki novi IP za ps3 bi bio pozeljan. Ne mogu da verujem da nisu sacuvali Killzone 3 za E3 vec ga komotno otkrivaju mnogo ranije. Neshvatljivi su mi stvarno.

Btw sta je bilo sa RE za PSP, to su pomenuli na proslom E3 i od tada ni reci o tome, kao da je otkazano i otislo u zaborav.

A sto se vi jos uvek tripujete oko toga, ja sam mislio da to traje samo par meseci od kako se kupi konzola :d

oko cega se tripuju? sta traje pa meseci od kako se kupi konzola?

(danas mi je bas odlican dan, nista zivo ne kapiram sta ljudi pricaju :D)

:D

Pa mislim to oko ekskluziva, politike SONY-ja, sta treba prikazati na E3 i ostalo :)

Jos jedan trophy zavisnik! :D
*** oces da ti iznajmim Xbox, ima da se uzme oko 4000 achivmenta u ovim igrama sto imam ?

Sta ste se isprimali sto sto dali jedan mali teaser za KZ3 i spomenuli Infamous 2 ?
Pa tek cemo na E3 videti gameplay tih igra i jos neke nove igre.
NG Crash ? :d

Kad bi im palo na pamet da urade Primal nastavak (ili drugi zaseban deo). Obožavao sam tu igru...

Dodatak tvoja nadanja su realna koliko i Shinova. Pre će Valve najaviti Steam za PS3 nego Half Life 3 :D

Ne znam, od kada je Valve poslao ono pismo da nas na E3 očekuje veliko iznenađenje, ja se sve nadam da je makar HL:EP3 u pitanju :)

Valve has sent an e-mail out to members of the press from Aperture Science declaring the cancellation of the previously scheduled Portal 2 E3 presentation, which is to take place on Monday, June 14. Don't worry though, Valve and Aperture promises that the event will be replaced by a surprise! Oh man, surprises. Let the speculation begin! My guess: Half-Life 2: Episode 3!

Dear Subject Name Here,

Aperture Science is pleased to inform you that we have partnered with Valve to announce the gala CANCELLATION of the June 14 Portal 2 event at the Regal Theater. The event will be replaced by a surprise. And even though the cancellation of the event certainly counts as a surprise, we are pleased to further announce that the cancellation of the event is not THE surprise. However, per International treaties regarding the definition of the word "surprise", of which both Aperture Science and Valve are signatories, the time, date and content of the actual surprise will only become available as you experience the surprise.

If you'd like to ask fruitless questions about the E3 Portal 2 surprise or, more fruitfully, schedule an appointment to attend a Portal 2 screening at the Valve booth during E3, please contact Valve's Special Envoy to Surprises, Doug Lombardi.

Thank you for **RECORD SCRATCH!!!**

PS: The surprising record scratch is also not the surprise.

Poslednja izmena:
Hmmm...

sudogamer-episode-3-rumour-enhanced.jpg

orig_15443_1_1268358925.png

Ne radi link.

Nije to HL3, vec HL2 Episode 3. Mora Valve jos da izmuze para od HL2...

Koliko sam video, vec je potvrdjeno da je slika fake (sto ne iskljucuje da mozda vidimo Ep3 najavu).

Kad se setim euforije pre izlaska HL2, kradje koda i prvih gameplay snimaka... Nisam mogao da docekam.

Nazad
Vrh Dno