Šta je novo?

E3 2010

Kaze Kevin da ce biti svasta :d. Videcemo veceras.

TheKevinButler je napisao(la):
Warning: don't wear flip flops to E3. SCEA will be dropping so much knowledge there, it may crush your toes.

Sly Cooper kolekcija je potvrdjena... kao i PSN premium. Napisao sam to gore. :)

Pa izgleda da ih ne kosta mnogo da portuju te naslove na PS3 pa kad su videli da ima dovoljno interesovanja uzeli su i ove ostale da urade. Iako imam sve 3 Sly igre nikad ih nesto nisam igrao duze od par minuta. Mozda se to promeni ;)

Jako ih malo kosta, ustvari. :)

Bluepoint, koji je jako mali studio, je portovao God of War 1&2 i dodao trofeje za ukupno 6 nedelja. :)

Mada, ja licno bih mnogo vise voleo kada bi ovome jos ozbiljnije pristupili i dodali Move i 3D podrsku.

Da li bi U3 bio toliko iznenadjenje ?
Sigurno da vec rade na njemu, pitanje je samo kada ce izbaciti igru.

Da li bi U3 bio toliko iznenadjenje ?
Sigurno da vec rade na njemu, pitanje je samo kada ce izbaciti igru.

Sama igra ne ali je bi bilo zanimljivo da to najave vec na ovom E3 iako je Uc2 jos uvek sveza igra.

Upravo to. Ne verujem da ce Uncharted 3 ovako brzo biti najavljen. Osim ako nije u pitanju.... PSP verzija. :)

Uh moram da prestanem da se nadam bilo cemu da se ne bih razocarao posle.

Jel ste razmisljali da pogledate konferenciju, a ne da vam neko prepricava?

pa ako ce svi da gledaju konferenciju, onda koja je poenta ove teme? a da, da bi se prozivali: uuuu kako je m$ imao sra** prezentaciju!!! uuuu kako ce sony da pokidaaa!!!! uuuu kako je sony pokidao!!! uuu ja sam nolifer i lozim se na pr bullsh*t da bi se prozivao po forumima!!!

iskreno, ne pada mi napamet da slusam pr-baljezganje od sat, dva da bi video 5 minuta konkretnog gejmpleja/trejlera/najava sto me zanima..

Cuo sam da je Kojima prepustio nekom drugom liku da radi na MGS... Ne hypeujte previse Rising...

Inace, ono sto ja hocu da vidim je DMC5. 4 izasao u februaru 08. Red je i na 5.

pa ako ce svi da gledaju konferenciju, onda koja je poenta ove teme? a da, da bi se prozivali: uuuu kako je m$ imao sra** prezentaciju!!! uuuu kako ce sony da pokidaaa!!!! uuuu kako je sony pokidao!!! uuu ja sam nolifer i lozim se na pr bullsh*t da bi se prozivao po forumima!!!

iskreno, ne pada mi napamet da slusam pr-baljezganje od sat, dva da bi video 5 minuta konkretnog gejmpleja/trejlera/najava sto me zanima..

To su najznacajni dogadjaji u industriji, ne mogu da verujem da nemate zelju da pogledate, ali dobro.

A poenta teme je da se prica o onome sto smo videli na E3-u, a ono sto je predstavljeno na konferencijama je veliki deo toga. Bilo bi logicno da nekoga ko je u toj prici to interesuje. Ali, kako hocete, stvarno nemam nameru da se ubedjujem oko toga da li treba gledati E3 konferencije...

Poslednja izmena:
E da, sto se tice U3-a, msm da je rano. Verovatno ce se videti LBP 2. Resistance 3 je moguce videti, i mozda novi RE za PSP...?

Pa shta je to cudno, ja pricham odavno da ne treba podrzavati nishta multiplatform, shto je vishe platformi na kojima izlazi igra, pare su bile veci motiv :) A najgore je shto i onaj koji to ne bi uradio, prisiljen je da na kraju uradi jer ce biti pregazen od onih kao EA koji izbacuje verzije igara za sve od ruchnog sata do serverskih farmi :d Samo najjachi i najsamostalniji studiji mogu da priushte sebi da naprave igru kako treba, bez zurbe, rokova, prilagodjavanja "lowest common denominatoru", a takvih je sve manje zahvaljujuci ovim koji gaze sve i prodaju igre kao onaj paradajz bez ukusa na beogradskim pijacama :)

Poslednja izmena:
U 9 je SONY, valjda ce oni da ponude nesto sa ukusom :)

Covece na ovih sat i po M$ konferencije ne moze covek videti nista pametno, normalno.
Pa bolja je EA konferencija, bar su fokusirani na igre, a ne na majmunisanje!
Zar E3 ne treba da bude samo igre, igre, igre ?

A i Nintendo se upravo pokenjao na MS konferenciju. Kakav crni ESPN, MSN video chat i Kinetic. Kvalitetne igre su bitne.

Poslednja izmena:
Da, mogli su da odspavaju na onoj bini i opet bi nailovali M$ konferenciju, ali sve u svemu, jako solidna prezentacija, DK novi sam video, meni je to bilo dovoljno

Po svemu sudeci izgleda da su se zaleteli sa social/child oriented aspektom previse, + sto su pola ideja uzeli od wii platforme, ispade da su im uzrasti od tipa 4-11/15 ciljani + home/family kombinacije. Nova xbox 360 konzola izgleda prilicno ok, + thumbs up za halo/gears.

Samo me interesuje sta su im ideje za buducnost kad ovo sa kineticom vide kao buducnost igranja/home zabave? Sta, kao glavna fora je mass zabava za decu/hipstere jer tako unistavamo pirateriju jer kad deca pocnu da vriste za onu igru sa zivotinjama (yea sure sto je realno, ocu da mazim ekran na kome se mladunce tigra ponasa kao pas) roditelji jednostavno moraju da uzmu + dodati dok ne odrastu jedno 10-50 igara sa slicnim temama = profit.

Nisi ih provalio, Kintec :)d) postoji samo zato shto se na Wiiju to isto dobro prodaje. Ne kazem da to nije i jedan od razloga za postojanje Move-a, ali Sony to hoce bar da uradi kako treba i da proshiri na nesto vishe od besmislenog mlaćenja, M$ je to napravio josh gore nego shto je na Wii, sa sharenom grafikom :)

U 9 je SONY, valjda ce oni da ponude nesto sa ukusom :)

Kod mene u 22h :) Ima da sedim na terasi, dole more, na stolu Macbook i pivo, jel ima boljeg provoda :d

Poslednja izmena:

Razumem te u potpunosti. Aj da sam novinar pa da pratim te dodađaje live ali ovako nema šanse. Isključivo gledam isečke sa tjuba.

Znam da nema veze bas sa konzolnim igrama, ali trailer je predobar! Ne mogu da prezalim sto je ovo MMORPG, sto nije klasican RPG kao KOTOR !

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HBGvAJ6-SsY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HBGvAJ6-SsY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

za Medal of Honor pise da je beta 21 juna kaako da se dobije ?ili ce biti dostupna svima free?

Symo nesrecno, MoH beta ce biti dostupna navodno samo onima koji urade preorder. Ako ne kapiras sta to znaci potrazi tranSljator. :d

znam sta je preorder :D ,ali mi igra previse lici na BFBC2 ,neam trazaja to mi se ne svidja ali je dobra :D

Nazad
Vrh Dno