Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

Koji će ti to qratz? Previše se opterećujete ventilatorima, temperaturama i ostalim trtmrt glupostima. Ako se vent više čuje to samo znači da radi svoj posao kako treba i da reguliše toplotu. Neka se javi neko odavde kome je ps3 crkao od pregrevanja. PS3 ima dizajnerski dobro rešeno hlađenje i aftermarket kuleri su samo mamac za budale. A posebno čovek mora da bude žešći pajser da bi uzeo ono vnogo sa 3x6mm na 3200rpm. Pa to bre vrti ko dremel.

Poslednja izmena:
PC hardver je ostavio neizbrisiv trag. Prosto nije to TO bez dodatnih ventilatora, termalne paste, potenciometara i ostalih stvarcica za istinsko uzivanje :)

Pa onda nije problem u elektronskom hardveru već organskom:d

ispuhaj prašinu iz konzole i neće biti bučan i/ili ohladi prostoji u kojoj se igraš i/ili oslobodi prostor oko konzole radi boljeg odvođenja toplote. Kraj priče.

Ma rijesit cu ja to,nego jel itko odavde igra preko interneta GTA IV ili Bad Company 2? Moze i RaceDriver Grid!

ispuhaj prašinu iz konzole i neće biti bučan i/ili ohladi prostoji u kojoj se igraš i/ili oslobodi prostor oko konzole radi boljeg odvođenja toplote. Kraj priče.
Cvejiću trokiraš: ispuhaj, bučan, prostoji :d. Izgleda da ti imaš problema sa pregrevanjem...:d:-devil-:

E ljudi kad bi kupio ps3 neznam koj djojstik da uzmem ...neki kazu da uzmem adapter i onda onaj sa ps 2.....jel to dobro ili da bucam 50 evra za nov djostik????
E i kad izlaze oni kontroleri ko sto ima wii????

Izgleda da je qweqwe dovukao svoje drugare na forum :trust:

Meni je SIXAXIS predobar. Neki ga čak nude i za 1000 dinara (ja ga uzimam po toj ceni). Playstation Move (kontroler kao što ima Wii) izlazi na jesen ove godine. Za više detalja sačekaćemo E3 sajam i Sonijevu prezentaciju. :)

ali je preskup 50 evra.........ili uzmem adapter i onaj sa ps2 djostik jeste da nije bezican al jeiga/...

DualShock 3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> SixAxis.

Kada sam napravio upgrade osecaj igranja mi se drasticno promenio u gomili igara... I to na drasticno bolje. :)

Why We're (FINALLY) Excited About PlayStation Move
http://ps3.ign.com/articles/109/1096921p1.html

S obzirom na činjenicu da su Move testirali možda dva najveća *****a u univerzumu ipak sam donekle zadovoljan onim što sam saznao iz intervjua.

Za početak, ova izjava tako zaudara da je to strašno. Ko da su ih služili kavijarom i šampanjcem celo veče. Ovako glupa i dupe uvlakačka izjava im nije trebala:

Greg Miller je napisao(la):
The Move is something new.
:trust:

Ali dobro, idemo dalje. Ovo je jako dobra vest ako je tačna (mada ne znaš zašto ne bi bila pošto sam i ja tako nešto očekivao):

See, that's what I dug about SOCOM 4 -- the accuracy. When I was pressed up against a car for cover, popped out, and was able to use the Move to target a bad guy's foot behind a car, I was sold. It was quick and accurate.

Još dobrih vesti:

What got me behind it on the SOCOM front is that you could play it while being sprawled out on the couch. The "motion" part of it is just for aiming; it's just to make it feel like the gun is your hand. There's no pumping your arms to run and no waggling to throw a grenade. It's there to make shooting easy.

Ryan Clements je napisao(la):
No lag that I could notice.

totally forgot to mention this, but I got super-excited when I saw you doing the tech demo portion of the event, where you could create shapes in real 3D by moving your hands around on screen. That was some Minority Report level stuff, man. It blew my mind. Imagine controlling a super-sleek interface of some futuristic war machine like that.

I think I just blew up my brain.

Ovaj deo nisam baš skontao, pričaju o Natalu ili Move-u? :trust:

Ovo je jako bitno:

Anyway, you get it, and I think Sony does, too. At GDC, Sony showed a lot of brief glimpses at early games, and they looked -- at the time -- a lot like Wii games. That scared a lot of people as some Wii games seem to tack on motion because they can. If Sony's going to integrate Move support in ways that make sense, make games better and still allow me to be a fat-ass gamer, I'm all for it.

Me too :)

Sve u svemu, ja zadovoljan i konačno imam želju da nabavim Move (imao sam ozbiljne nedoumice kako će raditi).

A kako tacno nisanis, ako moras da ga uperis onim pokretom kao kad daljinski upravljac uperis prema televizoru, to onda ne daje bas osecaj pucanja.. :) Za sada sam skeptican oko pucacina sa Move-om, dobro mi zvuci za recimo neko macevanje.. (Sad dok sam kucao odjednom sam se setio Butler-a kako proziva Natal :D "what are we, third grade? piju piju piju.. " :D )

Pucanje se moze odraditi na 2 nacina.

Ili onaj koji se masovno koristi na Wii igrama (uperis tamo gde pucas) ili na nacin slican misu - sa zakljucanim crosshairom sto izgleda ovako:

5y84z6.jpg

Meni se ne svidja kad je nisan nezavisan od kamere kao na Wii igrama mada sam bez problema presao Wii verziju RE4 na PC-u preko emulatora sa bas takvim pucanjem.

Hmm...fino izgleda Socom! A sto se tice Move-a, nisam nesto preterano zainteresovan tako da mi je svejedno kako ce to da izgleda na kraju!

Valjda ce Socom biti najzad na nivou... :)

Nadam se da ce ove gluposti sa Move-om nestati sto pre. Nema te igre koju cu da igram da mlataram ko budala sa 2 dilda u rukama (mozda nekoj ribi ovo zvuci zanimljivo).
Stvarno su preterali, Natal, Move, 3D aj jos mogu da svarim.

^srecom pa tebe niko nista ne pita :D. secam se samo sta si govorio o pucanju jojpad-om kad si uzeo ps3 i kolko si kukao sto nema podrske za tast+mis :).

o preciznosti wiimote-a smo vec pricali, o ozbiljnosti natal-a na osnovu do sad vidjenog, ne bih trosio reci. jedino nam ostaje dildo kao nesto sto obecava, ali da bismo videli sta ce ispasti ipak moramo da sacekamo. a priori reci da je nesto glupost, samo zato sto se tebi ne svidja je ono.. totalno bobmarlijevski :)

Jedno mozda glupo pitanje:
Da li DualShock PSX joystick moze da se ubode u PS3?

Nazad
Vrh Dno