Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

Kad se PS3 "ugreje" pa zavrti malo brže ventilatore, nemoj da ga gasiš, već ostavi da se sam ohladi. Ako je u sobi vrućina, to i nije toliko lako izvodljivo. Provetri sobu, upali klimu, šta već i kad konzola uspori ventilator onda je gasi.

Moguće da se u hladnjaku naslagala prašina pa zbog toga brže vrti ventilator. Ne može da odvede toplotu. Ja sam svoju konzolu kompresorom čistio par puta i iz nje su lepo oblaci prašine izlazili.

Ja nisam doziveo da ps3 uspori ventilator, kad ga zavrti, ostaje tako zauvek.

Ja nisam doziveo da ps3 uspori ventilator, kad ga zavrti, ostaje tako zauvek.

Ne bi smelo tako, ako sam u igri, i ako je poceo da se vrti, onda ce se vrteti, ali ako izadjem iz igre i blejim u XMB-u, onda staje ventilator posle minut, dva, tri..

Zabac video klub je poceo sa iznajmljivanjem Blu Rayeva. Pitao sam u mom lokalnom klubu, ali mi je rekla da uskoro dobijaju, dok je Vidikovac vec dobio neka izdanja.

Kod njih to znaci da ce da iznajmljuju x264 rip-ove :)

Pozdrav svim,trebam savjet oko zagrijavanja PS3.Posjedujem PS3 od 80GB i u zadnje vrijeme primjecujem da se u vrlo kratkom periodu zagrije i pocinje šumiti, e sad me zanima da li je ovo dobra stvar ili moze nastetiti konzoli?

http://www.crash.hr/hr/artikli/140

BTW Prosjecna temperatura u sobi je oko 20 stupnjeva, pleki je smjesten na polici i sa svih strana je udaljen oko 15-20 cm,sto nije nimalo dovoljno pa me zanima moze li neki mali sobni ventilator pomoci da se rasprsi vruci zrak?

Smjesten je horizontalno,jeli bolje vertikalno?

Molim vas da mi netko odgovori na moja pitanja,zahvaljujem! :)

Poslednja izmena:
Pozdrav svim,trebam savjet oko zagrijavanja PS3.Posjedujem PS3 od 80GB i u zadnje vrijeme primjecujem da se u vrlo kratkom periodu zagrije i pocinje šumiti, e sad me zanima da li je ovo dobra stvar ili moze nastetiti konzoli?

Izvin'te na offu, al bilo mi smesno.
Playstation Ventilator -> nick :d.

http://www.crash.hr/hr/artikli/140

BTW Prosjecna temperatura u sobi je oko 20 stupnjeva, pleki je smjesten na polici i sa svih strana je udaljen oko 15-20 cm,sto nije nimalo dovoljno pa me zanima moze li neki mali sobni ventilator pomoci da se rasprsi vruci zrak?

Smjesten je horizontalno,jeli bolje vertikalno?

Molim vas da mi netko odgovori na moja pitanja,zahvaljujem! :)

Desava se svima, mada ne znam koliko je kod mene u sobi, verovatno vise od 20 :)
To je normalno, ne postoji dzabe vise tih brzina ventilatora, upravo zbog ovakvih vrucina.. Mada ne znam koliko je pametno dugo igrati kada (ako) ti se upali ona najveca brzina..

a bolesti,sad mi je bia u najvecoj brzini nakon svega 1h igranja,a ono totalno hladan,samo je malo zrak koji ispuhuje bio topal.Vjerojatno neki kvar

ahhh,ne gine mi da ga u pon odnesem u servis

Ma gde, da ne pominjem sto ne mogu da se skoncentrisem na igranje u tom slucaju, a takodje i zvuci onako 'ugasi me molim te' :)

Dobro to je drugo ako te nervira,ja ne obracam paznju na to_Od PC sam navikao na buku.:D

Ali poenta je da je rad apsolutno bezbedan i da PS3 nece nista biti.Ako se kojim slucajem zaista pregreje,jednostavno ce se ugasiti.:)

Huh, pauzirao u Unchartedu i zaspao sa upaljenim PS3, jedno 8 sati. U sobi je uzasno vruce... Koliko dugo je vama bio najduze upaljen?

Meni je jednom bio ceo dan. Upalio ga ujutru da bih pogledao pogledao nesto na PSN-u. Posle sam okrenuo neki kanal na TV-u i nastavio da ga gledam, a zaboravio da ugasim PS3. Posle sam se bacio na uobicajene dnevne obaveze i tek uvece primetio da je upaljen :D

300? I nije strasno, ja sam mislio da ce nesto neizivljeno da bude u pocetku. :)

Ali poenta je da je rad apsolutno bezbedan i da PS3 nece nista biti.Ako se kojim slucajem zaista pregreje,jednostavno ce se ugasiti.:)

Tacno. Nije se meni desilo, ali procitao sam na nekom forumu, nekim ljudima se desavalo da im PS3 prijavi nesto u fazonu - sistem je pregrejan i morace da se ugasi, i naravno ugasi se sam.

Samo se slazem da ako PS3 udje u onaj mod kad ukljuci najjace kulere, ja bar nema sanse da igram u tolikoj buci... A i zao mi, tad stvarno zvuci kao da je na izdisaju...

Poslednja izmena:
LOL, skromni su, "samo" 300din :d Sinoć išao da pitam

Pa za operaciju sipas i ne mislis i nije mnogo.
Za povremeno konzumiranje.

E sad za nekoga ko je filmofil... ipak je isplativije gubitak vremena na druzenje sa prljavim inspektorom Torrente-om :).

Poslednja izmena:
Pa za operaciju sipas i ne mislis i nije mnogo.
Za povremeno konzumiranje.

E sad za nekoga ko je filmofil... ipak je isplativije gubitak vremena na druzenje sa prljavim inspektorom Torrente-om :).

Pa, da... Za povremeno gledanje i nije strasno. Ali, ako hoces bas sve da gledas, onda moze vec poprilicno da kosta.

300? I nije strasno, ja sam mislio da ce nesto neizivljeno da bude u pocetku. :)

Ako pogledas da ima ''Kraljeva Mamba" koji iznajmljuju kod njih Dvd-eve uglavnom pirate i uz to lse kopije za 200 din, onda 300 i nije puno za Blu-ray, ali ako pogledas da za oko 1000 din mozes da narucis solidan broj naslova, onda je mnogo :trust:

U svakom slučaju, danas nije teško naći dobre 1080p ili 720p ripove i opet uživati u kvalitetnoj slici, pošto nisam filmofil, ne treba mi ništa više od toga, tako da je za mene mnogo dati za jedno gledanje filma 300din. Ali naravno, poštujem Hedoniste koji će rado da daju za uživanje

3x6cm @ 3200rpm

Ultra quiet my ass :).

Dakle, sigurno je da su bucni, al verovatno i hlade dovoljno konzolu da izdrzi duze neprekidno akanje.

Vrh Dno