Šta je novo?

[DVD/DivX player] Philips DVP 3260, DVP 5990

Evo ovako,prvo da vas sve pozdravim,da kazem da sam danas bio u razgledanju dvd playera i da nisam toliko obracao paznju ni na cene ni na izgled,vec sam samo pokupio oznake playera koji imaju USB i dosao na NET da vidim utiske korisnika.I mogu vam reci,da sam odusevljen ovim sto vi pisete ovde za ovaj 3260,kojeg ovde kod mene (okolina Novog Sada) ima u ponudi.Do sad sam koristio Xoro i bio prezadovoljan njime,a sad me zanima ovaj Philips,ali me zanima i to sto sam citirao gore.Dakle,postoji li mogucnost da naletim na neku kinesku kopiju ili nesto slicno!???
I kako da prepoznam taj pravi Philips?
Da li samo po krupnim slovima USB 2.0 na kutiji???
Devojka koja mi je pisala oznaku modela ,upisala mi je Philips 3260/12 USB!!! Jel to to!?

Jedva cekam vas odgovor,pa da idem da ga kupim!?

hvala unapred!!!
Kupujte slobodno. 99,9999 posto nema kopija.
Pise USB 2.0 na kutiji, i za nase trziste stize verzija 3260/12
Pozdrav

Ajmo firmware za daljinac,za model 3260I,neka neko okaci.:smash:

primetio sam nesto kod dvp-3260, mozda to nekom znaci ako ce da koristi cesto u te svhe, kada se pusta idx/sub (subpicture) titl sa usb-a dolazi do nekog zastajkivanja slike, sa dvd drajva isti radi normalno.

Poslednja izmena:
Da li to isto mislis i za 5990 i da li doticni vredi te razlike u parama od 40 e?

Nema kopija naravno.
Vredi ako ces da gledas filmove na plazmi ili lcdu sa hdmi.

Mada opet, sad je evro ~1000din... ko zna...

Poslednja izmena:
Koliko se ceka da ti se ovi iz Eltima jave na fon?Ja sam sinoc popunio formular,ali jos niko ne zove. :zgran:
Ne bi me cudilo da vise nemaju ovaj model na zalihama. Mozda ce delovati subjektivno,ali imam neki osecaj da im je ovo najprodavaniji plejer u zadnjih nekoliko meseci. Pretpostavljam da autor ove teme i pojedinci koji su nas ovako detaljno upoznali s istim,imaju prilicne zasluge za promet u Eltimu. Ne znam kakva je situacija u drugim radnjama.

Jezik mi je brzi od pameti. Toliko nisam imao strpljenja s nekim stvarima,a sada mi je pazljivije citanje postova dalo odgovor na ono sto sam trazio. Opcija GO TO postoji,a ostalo u vezi daljinskog mi je sasvim dovoljno.:S:

Poslednja izmena od urednika:
Ne bi me cudilo da vise nemaju ovaj model na zalihama. Mozda ce delovati subjektivno,ali imam neki osecaj da im je ovo najprodavaniji plejer u zadnjih nekoliko meseci. Pretpostavljam da autor ove teme i pojedinci koji su nas ovako detaljno upoznali s istim,imaju prilicne zasluge za promet u Eltimu. Ne znam kakva je situacija u drugim radnjama.

Jezik mi je brzi od pameti. Toliko nisam imao strpljenja s nekim stvarima,a sada mi je pazljivije citanje postova dalo odgovor na ono sto sam trazio. Opcija GO TO postoji,a ostalo u vezi daljinskog mi je sasvim dovoljno.:S:

Mogli bi mi polkoniti ovi iz eltima bar neki lcd. :)

Koliko se ceka da ti se ovi iz Eltima jave na fon?Ja sam sinoc popunio formular,ali jos niko ne zove. :zgran:
Cekaj da ti posalju na mail pravu profakturu, idi u banku i uplati pare.
Treba sigurno nedelju dana da ti stigne player jer ima dosta da se sredi: da posalju profakturu, da ti uplatis, da se evidentira uplata, prevoz...)

Cekaj da ti posalju na mail pravu profakturu, idi u banku i uplati pare.
Treba sigurno nedelju dana da ti stigne player jer ima dosta da se sredi: da posalju profakturu, da ti uplatis, da se evidentira uplata, prevoz...)

Ja sam upravo dobio mail tipa NEMA VISE!!! Eto,sad palim u radnju ovde da vidim ima li jos ovih po 4600... :d nema druge *** :wall:

Poslednja izmena:
Ovo je samo za 5990.
Nadam se da ce izaci i za 3260 jer je dobra novina.

Firmveri su gotovo identicni, ali vb6rocod je digao ruke od modifikovanja firmvera za 3260. Jedino da kaze koja sekcija u firmveru je menjana, pa mi da nekako to zbudzimo.

Pise vam jos jedan clan kluba Philips 3260i :D
Kupio sam ga danas,i odmah flesovao.... i zamisli radi ;)
Nisam bas imao vremena da ga cackam,ali mi nije hteo pustiti video klip sa Nikon digitalca (pored klipa pise NERO DIGITAL,a na kraju oznaka cini mi se .mp4,pa cu posle pokusati preimenovati,pa cu videti da nije do toga).
Nisam ni gledao fabricki firm. pa nisam ni skontao sta sam dobio sa ovim novim,ali polako,sutra cu opet procesljati ovaj topic ;)

U svakom slucaju,hvala svima na preporuci!!!

Poslednja izmena:
Pise vam jos jedan clan kluba Philips 3260i :D
Kupio sam ga danas,i odmah flesovao.... i zamisli radi ;)
Nisam bas imao vremena da ga cackam,ali mi nije hteo pustiti video klip sa Nikon digitalca (pored klipa pise NERO DIGITAL,a na kraju oznaka cini mi se .mp4,pa cu posle pokusati preimenovati,pa cu videti da nije do toga).
Nisam ni gledao fabricki firm. pa nisam ni skontao sta sam dobio sa ovim novim,ali polako,sutra cu opet procesljati ovaj topic ;)

U svakom slucaju,hvala svima na preporuci!!!

Od mp4 fajlova, plejer jedino pusta nero digital, tako da pored svakog mp4 fajla pise upravo nero digital iako mozda taj mp4 nesto sasvim drugo. Reimenovanje nece pomoci.

jao, kako ga nema u e*timu vise, aaaaa!!!

A u te...maniji je bre mnogo skuplje nego sto je bilo ovamo!!! 4400dindzi!!!

Ima li negde jeftinije???

u "te...maniji" je bio 4200din, pa ga onda nije bilo neko vreme, sad se izgleda opet pojavio, ali sa visom cenom..

probaj u tehnomax-u.

Poslednja izmena:
Po internetu ima u Tehnomarketu u Nisu za 3 999 din. U Tehnomaxu ocekuju da dobiju. 5990 se nalazi na carini (uvozi Kimtec) i ocekujemo ga uskoro u Eltimu.:)

Jos malo o nekim zapazanjima: Zvuk na ovom plejeru je izuzetan. Proverio sam neke diskove (cd i dvd) sa mp3 muzikom i veoma sam zadovoljan. Jasno je da mp3 snimak ne moze biti toliko kvalitetan kao npr.audio cd,medjutim u ovo slucaju se dosta dobro pokazao. Mana je ,recimo,sto ne pokazuje broj pesama ispred trajanja (primer - 03 02:34,tj.treca pesma ,dva minuta i 34 sekunde),makar kod audio cd-ova. Moj prastari samsung je to imao,cak i kada ga ucita,izbacivao je broj pesama i trajanje albuma (rec je ,da ponovim,o audio diskovima),bas kao na pravom cd plejeru. Dolazim do zakljucka da se danas manje paznje poklanja nekim stvarima tj.radi se sve na isti kalup,ali i dalje mislim da 3260 poseduje mnogo veci kvalitet od raznoraznih xwavea,shockwavea,xoroa,voxova,beko,neo i ostale boranije.:banana:

Kad smo kod zapazanja,ja sam danas putio mp3 sa USBa i tokom reprodukcije,veoma iritirajuce pojacava i smanjuje jacinu pesme.... to verovatno zbog ucitavanja,tako da sam morao opet sve pustiti sa CDa

Jos malo o nekim zapazanjima: Zvuk na ovom plejeru je izuzetan. Proverio sam neke diskove (cd i dvd) sa mp3 muzikom i veoma sam zadovoljan. Jasno je da mp3 snimak ne moze biti toliko kvalitetan kao npr.audio cd,medjutim u ovo slucaju se dosta dobro pokazao. Mana je ,recimo,sto ne pokazuje broj pesama ispred trajanja (primer - 03 02:34,tj.treca pesma ,dva minuta i 34 sekunde),makar kod audio cd-ova. Moj prastari samsung je to imao,cak i kada ga ucita,izbacivao je broj pesama i trajanje albuma (rec je ,da ponovim,o audio diskovima),bas kao na pravom cd plejeru. Dolazim do zakljucka da se danas manje paznje poklanja nekim stvarima tj.radi se sve na isti kalup,ali i dalje mislim da 3260 poseduje mnogo veci kvalitet od raznoraznih xwavea,shockwavea,xoroa,voxova,beko,neo i ostale boranije.:banana:
ta je prica u sustini na svakom playeru sa mtk chipsetom. ili ti "na isti kalup" :)

Poslednja izmena:
U Eltimu ima da se kupi po veoma niskoj ceni PHILIPS DVP630-S 1.592,00 dinara .
Ja ovaj model koristim vec nekoliko godina i radi odlicno.Dali je ovo isti model jer mi je cena neverovatno mala.Kupio bih ga za drugi televizor.

Malo pre sam ga prvi put otvorio i proverio elektrolite,vizuelno svi su ok.Nisam ni znao koliko ulaza ima,tacnije ima sve skart,opticki,digitalni,s-vhs kompozitni i audio.

U cemu je razlika mog modela i ovog sto ima da se kupi kod Eltima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno