Šta je novo?

[DVD/DivX player] Philips DVP 3260, DVP 5990

Ja sam vratio stari skin i logo kao i font za nazive fajlova.
Sve 2 minuta posla.
Aj` ako te ne mrzi, da ne tražim 2 sata, daj mi link sa potrebnim softverom i uputstvom. Možda je bilo i u ovoj temi, ali sam propustio a pretraga mi ne pomaže. Hvala.

prvo moras da vidis da li je tvoja verzija 3260 ili 3260i.
razlika je samo u drajvu:
3260I - Samsung
3260 - Sony

onda procitas ovo:
If you want to use "ssa", "smi" or vobsub (sub/idx) subtitle use version without patch "Load ORG Then All", version is NO_ORG.
i na kraju ovo:
For model 3260I two version:
Without color for subtitles (only white subtitles with black outline).
With colors for subtitle (text, outline and background), but with bug: "When exit setup while watch a movie, color for subtitles is changed".

1. znaci pogledas koji ti je drajv u plejeru i otpises deo sa liste.
2. onda odlucis da li zelis da koristis sub/idx titlove pa otpises:ili ove sa no_org ili ove sa org.
3. na kraju razmisli da li ti trebaju kolor titlovi(kolor titlovi imaju bug kako je opisano).
tacku 3 gledas samo ako je tvoj plejer 3260I. u suprotnom samo odluci izmedju org i no_org.

valjda nisam udavio.
poz

Procitah skoro ceo thread i ne nadjoh nista vezano za dvp 3360/58.
Ovaj model sam danas video u Tempu u Nisu po ceni od oko 6500 din.Na linkovima koje sam ovde nalazio pise da ima modovan fw za 3360/12 i 3360/55 ali nema za 3360/58.
Ova oznaka stoji na nalepnici plejera sa zadnje strane (nisam ukljucivao).
Da li neko ima ovaj plejer i u cemu se razlikuju 3360/12 i 3360/58?
Ako neko zna neka postuje ovde.Pazario bih ga ako mogu na njega mod fw da stavim.
Pozdrav za sve.

@ svi oni koji kache externe hdd-ove
Rade i 2,5 incni diskovi kojima ne treba dodatno napajanje, a takodje rade i 3,5incni diskovi kojima treba eksterno napajanje. Bitno je da ja file system fat32 i to je to. Kod mene radi bez problema sa externom fiokom i sa wd passportom. Procitajte malo celu temu pre nego sto postavljate pitanje, mislim da sam 99% stvari bar ja napisao...

Molim vas za pomoć. Kupio sam eksterni hard disk WD od 500 gb i dvd philips 3260
ga je prepoznao, ali nije prepoznao fajlove koji imaju na njemu. Što se tiče formatiranja
diska, nema opcija da se formatira u fat32, ima samo NTFC i exFAT. Ima li šanse da se
nešto uradi? Samo da napomenem da eksterni hard disk normalno radi na računaru.

Molim vas za pomoć. Kupio sam eksterni hard disk WD od 500 gb i dvd philips 3260
ga je prepoznao, ali nije prepoznao fajlove koji imaju na njemu. Što se tiče formatiranja
diska, nema opcija da se formatira u fat32, ima samo NTFC i exFAT. Ima li šanse da se
nešto uradi? Samo da napomenem da eksterni hard disk normalno radi na računaru.
skini sa interneta jedan od milion programa za fomatiranje u fat32

skini sa interneta jedan od milion programa za fomatiranje u fat32

Hvala Bokaco, uspelo je. E sad imam još neko pitanje. Kada sam formatirao hard disk
pojavio se fajl, koji se vidi samo kad eksterni hard disk uključim u dvd. Fajl ima ekstenziju bin, tačnije fajl se zove srecycle.bin. Kako taj fajl da obrišem ili da ga uopšte ne brišem?
Hvala ti unapred na odgovoru i izvini što se ranije nisam javio bio sam u nekoj gužvi. Pozdrav

Hvala Bokaco, uspelo je. E sad imam još neko pitanje. Kada sam formatirao hard disk
pojavio se fajl, koji se vidi samo kad eksterni hard disk uključim u dvd. Fajl ima ekstenziju bin, tačnije fajl se zove srecycle.bin. Kako taj fajl da obrišem ili da ga uopšte ne brišem?
Hvala ti unapred na odgovoru i izvini što se ranije nisam javio bio sam u nekoj gužvi. Pozdrav

Drago mi je da sam pomogao.
Taj fajl ne moras da diras, on se kreira svaki put kada nakacis hard disk na racunar. idi na properties od recycle bin, i stavi da ti ne kreira korpu za smece za prenosni disk. Onda samo obrisi taj fajl, i to je to, nece se vise pojavljivati.

Drago mi je da sam pomogao.
Taj fajl ne moras da diras, on se kreira svaki put kada nakacis hard disk na racunar. idi na properties od recycle bin, i stavi da ti ne kreira korpu za smece za prenosni disk. Onda samo obrisi taj fajl, i to je to, nece se vise pojavljivati.

Još jednom hvala na pomoći. Pozdrav

Sta trenutno ima da se kupi i gde a da je slicno 3260 ili svima gore pomenutim?

da li neko zna kako napraviti da verzija 7.5 firmware od vb6rocod za 5990, izgleda kao starija verzija (ona koja ima lepsi skin),

Vrh Dno