Šta je novo?

[DVD/DivX player] Philips DVP 3260, DVP 5990

Počastio bih sebe USB flash driveom od 8GB uz player, ali da nema iritirajuću le diodu, šta biste preporučili?
recimo kingston data traveler, ime zelenu diodu odgore, ali nije iritirajuca :)

Nazalost nemaju ni tamo 5990 u Bing Bangu zvao sam ih niti znaju kada ce ga dobiti tako da ako bude neko slucajno otkrio gde ima u BG za uzeti 5990 neka se oglasi ovde.Obigra citav grad nema gde nisam bio nemaju nigde,cak sam zvao i technomax gde su cene mnogo vece i oni imaju samo 3260 za 5000din i nesto vise ne znam tacno sto je zaista previse,ali mene konkretno interesuje model 5990 tako da polako odustajem od potraznje jer ga je izgleda nemoguce u ovom momentu naci u BG.

Jel to onaj jako mali data traveler?

koliki je write, gledam sad bas da uzmem jos jedan 8gb kingston flash...

Ljudi,
izasao je novi firmware za dobri stari 3260 kojega sam i ja konacno uzeo.
Evo vam i link pa neka neko javi kako izgleda novi firmware i koji su vam utisci.
http://vb6rocod.blogspot.com/2009/02/update-3260i12.html
A da glavno sam zaboravio ovo su novine kod firmwera:

What's new:

* 8 lines in file browser . No arrows, use file index 00x/abc for position in folder.
* max. 48 char from USB . Thanks to Tentakulokans
* Jpeg preview in background.
* No more mp3 tag's displayed.
* Fast slideshow transition.
* For 3260I_12, without color for subtitle. No more "COLOR BUG", when "exit setup".

Version for CP 1250, 1251, 1252, 1253 and 1254 (CP= Code page)

DOWNLOAD

DVP3260_12_vb6_v5.rar
DVP3260I_12_vb6_v5.rar

Poslednja izmena:
Dakle za 3260I_12 postoji samo jedna boja fonta titla.

Pretpostavljam bela, probao neko?

Ljudi,
izasao je novi firmware za dobri stari 3260 kojega sam i ja konacno uzeo.
Evo vam i link pa neka neko javi kako izgleda novi firmware i koji su vam utisci.
http://vb6rocod.blogspot.com/2009/02/update-3260i12.html
A da glavno sam zaboravio ovo su novine kod firmwera:

What's new:

* 8 lines in file browser . No arrows, use file index 00x/abc for position in folder.
* max. 48 char from USB . Thanks to Tentakulokans
* Jpeg preview in background.
* No more mp3 tag's displayed.
* Fast slideshow transition.
* For 3260I_12, without color for subtitle. No more "COLOR BUG", when "exit setup".

Version for CP 1250, 1251, 1252, 1253 and 1254 (CP= Code page)

DOWNLOAD

DVP3260_12_vb6_v5.rar
DVP3260I_12_vb6_v5.rar
* max. 48 char from USB . Thanks to Tentakulokans <--- hm, odlicno :)

Mali Kingston:

Apacer AH320 4GB:

to je samo read speed.

Poslednja izmena:
Nema dugmeta u hdtachu read + write :)

Prilozi

• untitled2.GIF
    untitled2.GIF
    10.2 KB · Pregleda: 52
Navikao sam se na zuti titl, pami je ovaj beli naporan za oci.

Opet je izasao update za 3260 ali nazalost opet nema boje na titlovima osim bele.Ipak sam odlucio ostati na prvoj verziji firmwera gde imaju boje za titl jer sam navikao na zutu boju titla bela bas upada u prvi plan kada se gleda film .
Evo vam link za novi firmware i sta novo donosi:
http://vb6rocod.blogspot.com/2009/02/update2-3260i12.html

Update(2) 3260(I)_12
Update

* Remove bad "wordwrap" and add wordwrap + reformat. It's better now, not perfect..
* Fix subtitle "center" position for I version.
* If you want to use "ssa", "smi" or vobsub (sub/idx) subtitle I add ARM without patch "Load ORG Than All". Replace ARM in MTKRemaker, save. Than run my tool "MTKRemaker_3260_patch.exe". Open DVP3260(I)_12.bin (press button) and ... ready.

DOWNLOAD

DVP3260_12_vb6_v5_1.rar
DVP3260I_12_vb6_v5_1.rar
DVP3260_12_ARM_No_ORG.rar

Dali neko zna gde momentalno ima da se kupi Philips DVP 3260 u Nisu ili negde online.

Evo ljudi isposlovao sam da nam autor firmwera stavi ponovo color titlove jest da su i dalje sa onim bugom kada se ulazi u setup tokom gledanja filma ali sve je kao i kod prve verzije sto se tice boja mogu sve, a usput dobili smo sve update koji su dodani na najnoviji firmware za 3260I ver.5.1
Link je ovde posto covek nije hteo da stavi na blog nego je fajl stavio na svoj forum.
http://vb6rocod.xhost.ro/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=5&p=68#p68

Jel ovaj zadnji firm za 3260 onemogucio da se pomera kursor preko strelica gore dole levo desno, ili ne?? Sta znaci ono: No arrows, use file index 00x/abc for position in folder.

Pa valjda ćeš nam ti to reći :)

Sad me nasmeja, svaka cast!
Keva mi prokuka za plejer jer joj je malo 4 reda, veceras cu jos staviti ovaj najnoviji, pa sta bude. Samo ne smem da je ostavim ovaj firmware ako nema pomeranja preko kursora. Ostao bih bez rucka i vecere sledecih nedelju dana :)

Kada sam kupovao pre mesec dana nisu imali 5990 nego mi ponudili 5980 i ja ga tada uzeo.Juce sam iso da proverim sa USB stikom i radi sa njega preko usb citanje i to me odusevilo ,normalno ima i HDMI izlaz i sve radi savrseno_Ovih dana cu da ga flesnem sa DVP3980_12_Vb6_V22_12.

Nazad
Vrh Dno