Nothingman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 425
Kakva je slika kada se DVP 3260 pusti na nekom LCD tv-u?
Firmware upgrade resava taj problem. Flesni sa modovanim firmverom i ok. Ako to ne pomaze, nesto je definitivno falicno.Kupio sam ovaj uredjaj pre 3 dana. Pokusao sam da pustim do sada 3-4 filma sa USB flasha, ali su svi stali ( na displeju se prikaze STOP) posle 43 sec -3 min (Mamma Mia je najduze izdrzala). Jednostavno, led dioda na flashu prestane da trepce i posle 1-2 sekunde, stane i film.
Indikativno je da svaki film stane na tacno identicnom mestu, tako da ne verujem da je neki hardverski problem u pitanju. Stavio sam poslednji firmware u uredjaj.
Ima li neko neku ideju? Ne znam da li da vratim uredjaj ili da mozda kupim novi USB flash.
Hvala unapred.
Kupio sam ovaj uredjaj pre 3 dana.
Nothingman
Citat:
Citiram korisnika: swonche Pogledaj poruku
Kupio sam ovaj uredjaj pre 3 dana.
Ako nije problem posalji na pm gde si kupio. Okrenuo sam danas veliki broj prodavnica i ne mogu da nadjem
Firmware upgrade resava taj problem. Flesni sa modovanim firmverom i ok. Ako to ne pomaze, nesto je definitivno falicno.
Da li neko zna gde ih ima, i 3260 i 5990, trenutno i posto?
Da li da uzmem 3260 (ipak, iako volim da kupim skuplje) jer mi hdmi ne treba uopste?
Uzeo 5990 u BBangu, 6999 din.
Ima u BIG Bangu u Imocentru 3260 bez I za 4100 i 5990 za 7000 din. Info od sinoc.
Pre 3 dana ga nije bilo u megastore electronici.
Pošto je kod njih?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari