Šta je novo?

[DVD/DivX player] Philips DVP 3260, DVP 5990

Kupio sam ovaj uredjaj pre 3 dana. Pokusao sam da pustim do sada 3-4 filma sa USB flasha, ali su svi stali ( na displeju se prikaze STOP) posle 43 sec -3 min (Mamma Mia je najduze izdrzala). Jednostavno, led dioda na flashu prestane da trepce i posle 1-2 sekunde, stane i film.
Indikativno je da svaki film stane na tacno identicnom mestu, tako da ne verujem da je neki hardverski problem u pitanju. Stavio sam poslednji firmware u uredjaj.

Ima li neko neku ideju? Ne znam da li da vratim uredjaj ili da mozda kupim novi USB flash.

Hvala unapred.

Kupio sam ovaj uredjaj pre 3 dana. Pokusao sam da pustim do sada 3-4 filma sa USB flasha, ali su svi stali ( na displeju se prikaze STOP) posle 43 sec -3 min (Mamma Mia je najduze izdrzala). Jednostavno, led dioda na flashu prestane da trepce i posle 1-2 sekunde, stane i film.
Indikativno je da svaki film stane na tacno identicnom mestu, tako da ne verujem da je neki hardverski problem u pitanju. Stavio sam poslednji firmware u uredjaj.

Ima li neko neku ideju? Ne znam da li da vratim uredjaj ili da mozda kupim novi USB flash.

Hvala unapred.
Firmware upgrade resava taj problem. Flesni sa modovanim firmverom i ok. Ako to ne pomaze, nesto je definitivno falicno.

Nothingman
Citat:
Citiram korisnika: swonche Pogledaj poruku
Kupio sam ovaj uredjaj pre 3 dana.
Ako nije problem posalji na pm gde si kupio. Okrenuo sam danas veliki broj prodavnica i ne mogu da nadjem

U Tehnomaniji. Pokusaj da narucis preko sajta, jer su ga imali samo u jednoj prodavnici na lageru.

Firmware upgrade resava taj problem. Flesni sa modovanim firmverom i ok. Ako to ne pomaze, nesto je definitivno falicno.

Upravo sam ponovo pokusao, ali bez uspeha. Ja u stvari imam 3260I, a bar po opisu, izgleda da samo firmware za 3260 resava taj problem sa pucanjem Divx filma sa USB-a.

Znaci, ubacio 3260I firmware skinut sa http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...VP3260/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Software
Zatim stavio ovaj firmware http://rapidshare.de/files/41126615/DVP3260I_12_vb6_v1_2.rar.html

Bedak.

To je nesto do tvog uredjaja.
Ja imam takodje 3260I i nema nikakvog pucanja dvix filmova.
Problem sa pucanjem je resen za obe verzije firmwarea.

Videh pre neki dan u METRO-u 3260 (ne sećam se jel "I" verzija) za nekoh 3.8xx,00 din.

Ima u BIG Bangu u Imocentru 3260 bez I za 4100 i 5990 za 7000 din. Info od sinoc.

To "I" ne pise na kutiji, vec kada proveris firmware. Na kutiji ima samo 3260/12.

Gde ima sa I, odnosno da li je 3260/12 taj?

Poslednja izmena:
Odgovor na tvoje pitanje je u postu iznad tvog:)

Ne mozes znati dok ne proveris u meniju risivera.
Moj je 3260I verzija.
Koliko ja znam, razlika je samo u proizvodjacu DVD drajva.
3260I - Samsung
3260 - Sony
Firmwarea ima za oba tipa tako da nije vazno koji te zapadne.

Da li neko zna gde ih ima, i 3260 i 5990, trenutno i posto?

Da li da uzmem 3260 (ipak, iako volim da kupim skuplje :) ) jer mi hdmi ne treba uopste?

Poslednja izmena:
Da li neko zna gde ih ima, i 3260 i 5990, trenutno i posto?

Da li da uzmem 3260 (ipak, iako volim da kupim skuplje :) ) jer mi hdmi ne treba uopste?

Pre sest dana sam kupio u Tehnomaniji kod mostarske petlje (valjda durmitorska ulica se zove) 3260i i radi ko zmaj :)

Uzeo 5990 u BBangu, 6999 din.

Poslednja izmena:
Novi Update???

Ima li neki novi update za 5990? Valjalo bi da pusti .mkv, tj. H264 i X264

Sedi, jedan.
Nedovoljno si proucio gradivo, to se nece i ne moze omoguciti updateom fw.

Upravo otkriveno: volume control na daljiskom od 5990 radi na philips receiveru fa260 iz 1989 godine :)

To je samo dokaz koliko je Philips napredovao od tada :D

Ima u BIG Bangu u Imocentru 3260 bez I za 4100 i 5990 za 7000 din. Info od sinoc.

Juce je ostao 1, izlozeni primerak.

Iskustva od nocas: slika i zvuk su odlicni, cini mi se bolji nego na pioneer-u 380 koji takodje imam.

Zahvaljujem komsija ali naso sam vec na drugom mestu megastore:)

Pre 3 dana ga nije bilo u megastore electronici. :)
Pošto je kod njih?

Narode ima li gde trenutno da se kupi u Beogradu, negde u centru ovaj dvd 3260 ili 5990.Ja gde god sam trazio kazu da je nestalo nemaju.Ko nadje neka javi ovde molio bih.

Pogledaj u Big Bang-u (nadji telefon na net-u)

Počastio bih sebe USB flash driveom od 8GB uz player, ali da nema iritirajuću le diodu, šta biste preporučili?

Nazad
Vrh Dno