to je to a sad trk u prodavnicu i kupi ga. Neces se pokajati.Philips 3260/12 USB!!! Jel to to!?
p.s. nisam jos cuo ni za kakve kineske kopije ovog modela.
to je to a sad trk u prodavnicu i kupi ga. Neces se pokajati.Philips 3260/12 USB!!! Jel to to!?
Kupujte slobodno. 99,9999 posto nema kopija.Evo ovako,prvo da vas sve pozdravim,da kazem da sam danas bio u razgledanju dvd playera i da nisam toliko obracao paznju ni na cene ni na izgled,vec sam samo pokupio oznake playera koji imaju USB i dosao na NET da vidim utiske korisnika.I mogu vam reci,da sam odusevljen ovim sto vi pisete ovde za ovaj 3260,kojeg ovde kod mene (okolina Novog Sada) ima u ponudi.Do sad sam koristio Xoro i bio prezadovoljan njime,a sad me zanima ovaj Philips,ali me zanima i to sto sam citirao gore.Dakle,postoji li mogucnost da naletim na neku kinesku kopiju ili nesto slicno!???
I kako da prepoznam taj pravi Philips?
Da li samo po krupnim slovima USB 2.0 na kutiji???
Devojka koja mi je pisala oznaku modela ,upisala mi je Philips 3260/12 USB!!! Jel to to!?
Jedva cekam vas odgovor,pa da idem da ga kupim!?
hvala unapred!!!
to je to a sad trk u prodavnicu i kupi ga. Neces se pokajati.
p.s. nisam jos cuo ni za kakve kineske kopije ovog modela.
Tako je najbolje. Ja u svom gradu uopste nisam nasao dvp3260, cak ni jedan philipsov model.Ipak cu popuniti online porudzbenicu kod ELTIMa
Kupujte slobodno. 99,9999 posto nema kopija.
Pise USB 2.0 na kutiji, i za nase trziste stize verzija 3260/12
Pozdrav
Koliko se ceka da ti se ovi iz Eltima jave na fon?Ja sam sinoc popunio formular,ali jos niko ne zove. :zgran:Tako je najbolje. Ja u svom gradu uopste nisam nasao dvp3260, cak ni jedan philipsov model.
Da li to isto mislis i za 5990 i da li doticni vredi te razlike u parama od 40 e?
Ne bi me cudilo da vise nemaju ovaj model na zalihama. Mozda ce delovati subjektivno,ali imam neki osecaj da im je ovo najprodavaniji plejer u zadnjih nekoliko meseci. Pretpostavljam da autor ove teme i pojedinci koji su nas ovako detaljno upoznali s istim,imaju prilicne zasluge za promet u Eltimu. Ne znam kakva je situacija u drugim radnjama.Koliko se ceka da ti se ovi iz Eltima jave na fon?Ja sam sinoc popunio formular,ali jos niko ne zove. :zgran:
Ne bi me cudilo da vise nemaju ovaj model na zalihama. Mozda ce delovati subjektivno,ali imam neki osecaj da im je ovo najprodavaniji plejer u zadnjih nekoliko meseci. Pretpostavljam da autor ove teme i pojedinci koji su nas ovako detaljno upoznali s istim,imaju prilicne zasluge za promet u Eltimu. Ne znam kakva je situacija u drugim radnjama.
Jezik mi je brzi od pameti. Toliko nisam imao strpljenja s nekim stvarima,a sada mi je pazljivije citanje postova dalo odgovor na ono sto sam trazio. Opcija GO TO postoji,a ostalo u vezi daljinskog mi je sasvim dovoljno.:S:
Cekaj da ti posalju na mail pravu profakturu, idi u banku i uplati pare.Koliko se ceka da ti se ovi iz Eltima jave na fon?Ja sam sinoc popunio formular,ali jos niko ne zove. :zgran:
Cekaj da ti posalju na mail pravu profakturu, idi u banku i uplati pare.
Treba sigurno nedelju dana da ti stigne player jer ima dosta da se sredi: da posalju profakturu, da ti uplatis, da se evidentira uplata, prevoz...)
http://rapidshare.de/files/42160070/DVP5990_12_vb6_v7_volume.rar.html
i
http://rapidshare.de/files/42158887/DVP5990_12_vb6_v7.rar.html
Prvi je sa modifikovanim komandama daljinca.
Glavna novina- 8 redova u filebrowseru!
Ja sam upravo dobio mail tipa NEMA VISE!!! Eto,sad palim u radnju ovde da vidim ima li jos ovih po 4600... :d nema druge *** :wall:
Ovo je samo za 5990.
Nadam se da ce izaci i za 3260 jer je dobra novina.
Pise vam jos jedan clan kluba Philips 3260i
Kupio sam ga danas,i odmah flesovao.... i zamisli radi
Nisam bas imao vremena da ga cackam,ali mi nije hteo pustiti video klip sa Nikon digitalca (pored klipa pise NERO DIGITAL,a na kraju oznaka cini mi se .mp4,pa cu posle pokusati preimenovati,pa cu videti da nije do toga).
Nisam ni gledao fabricki firm. pa nisam ni skontao sta sam dobio sa ovim novim,ali polako,sutra cu opet procesljati ovaj topic
U svakom slucaju,hvala svima na preporuci!!!
ta je prica u sustini na svakom playeru sa mtk chipsetom. ili ti "na isti kalup"Jos malo o nekim zapazanjima: Zvuk na ovom plejeru je izuzetan. Proverio sam neke diskove (cd i dvd) sa mp3 muzikom i veoma sam zadovoljan. Jasno je da mp3 snimak ne moze biti toliko kvalitetan kao npr.audio cd,medjutim u ovo slucaju se dosta dobro pokazao. Mana je ,recimo,sto ne pokazuje broj pesama ispred trajanja (primer - 03 02:34,tj.treca pesma ,dva minuta i 34 sekunde),makar kod audio cd-ova. Moj prastari samsung je to imao,cak i kada ga ucita,izbacivao je broj pesama i trajanje albuma (rec je ,da ponovim,o audio diskovima),bas kao na pravom cd plejeru. Dolazim do zakljucka da se danas manje paznje poklanja nekim stvarima tj.radi se sve na isti kalup,ali i dalje mislim da 3260 poseduje mnogo veci kvalitet od raznoraznih xwavea,shockwavea,xoroa,voxova,beko,neo i ostale boranije.:banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari