Šta je novo?

DVB-T2

Imam jedan čudan problem. Imam neki matori Philips tv 32" i neki Velteh T600 STB. Imam 2 antene (sobnu i vanjsku), ali koristim sobnu (Philips SDV5120/12) i svaki put kad uključim svetlo u hodniku (neka LED plafonjerka) izgubi se signal na TV-u. Ista priča je i sa vanjskom antenom. Kad isključim svetlo, signal se vrati i radi sve normalno. Već nekoliko dana se bakćem sa ovim dok nisam provalio da svetlo u hodniku pravi problem. Je l' zna neko o čemu se ovde radi?

Da li bih mogao sa ovim da kombinujem 2 antene okrenuti ka razlicitim predajnicima da kombinujem u 1? Predajnici su daleko i na suprotnim stranama

Prilozi

• utantsp2-hq-antenski-spliter-razdelnik-1-ulaz-2-izlaza-5-1000mhz-hq.webp
    utantsp2-hq-antenski-spliter-razdelnik-1-ulaz-2-izlaza-5-1000mhz-hq.webp
    32.9 KB · Pregleda: 14
Samo loga 2

Najbolje uzi ovu pasivnu ako nadjes jer nema sta da pregori:
Ima visoko pijacanje i zastitu od LTE smetnji i sve to bez elektronike koja moze da strada od grmljavine.

Loga 2 ima stabilnu impedansu od 75 oma kroz ceo UHF opseg, što znači da nema refleksije i gubitka snage na spoju sa koaksijalnim kablom. Širokopojasni opseg i Nizak nivo šuma svakao bolji izbor od sobne 🙂

Da li bih mogao sa ovim da kombinujem 2 antene okrenuti ka razlicitim predajnicima da kombinujem u 1? Predajnici su daleko i na suprotnim stranama
Зар не треба да буде обрнуто два улаза и један излаз?

Зар не треба да буде обрнуто два улаза и један излаз?
Pa da ovo je da jedna antena ide na 2 tv ja sam mislio da koristim obrnuto 2 antene u 1 tv

Ja jos razmatram kako i sta.
Jel neko ima ikustva sa obim Gembird spoljnim antenama?

Vidim ima i pojacalo da se uzme.

Sto se tice mux3 ne planiraju da snize cene jer ona je stvarno smesna?

Nazad
Vrh Dno