Stankovicsergio
Poznat
- Učlanjen(a)
- 14.11.2025
- Poena
- 30
Meni je predajnik vazdusno udaljen oko 8km u blizini su A1 i Jetel.
Poslednja izmena:
Probaj antenu postaviti bliže prozoru, još bolje ako taj prozor gleda ka predajniku.Meni je predajnik vazdusno udaljen oko 8km u blizini su A1 i Jetel.
Možeš da pokušaš, negde to može da funkcioniše tako, a negde ne.Da li bih mogao sa ovim da kombinujem 2 antene okrenuti ka razlicitim predajnicima da kombinujem u 1? Predajnici su daleko i na suprotnim stranama
Mislim da je dobra antena. Ima ugrađen pojačivač koji može da se napaja iz risivera 5V, a može da se napaja i iz ispravljača 12V.Sta mislite o spoljnoj Iskri sa pojacivacem?
Зар не треба да буде обрнуто два улаза и један излаз?Da li bih mogao sa ovim da kombinujem 2 antene okrenuti ka razlicitim predajnicima da kombinujem u 1? Predajnici su daleko i na suprotnim stranama
Ako TV ima mogućnost da šalje napon od 5V, a ako nema tu mogućnost onda mora ispravljač.Zar se ne napaja iz TV?
Pa da ovo je da jedna antena ide na 2 tv ja sam mislio da koristim obrnuto 2 antene u 1 tvЗар не треба да буде обрнуто два улаза и један излаз?
antenika.rs
Taj ispravljač 12V 300mA je ok za napajanje pojačivača u anteni.Tesla nema tu mogucnost sa 5v naponom,resenje je uzeti pojacivac i antenu?
![]()
ISPRAVLJAČ 12V/300MA - Antenika d.o.o.
ISPRAVLJAČ 12V/300MA ISP0186. Antensko napajanje12V/300mA. Dužina naponskog kabla 0,8m.antenika.rs
Poželjno je da antena bude uzemljena ali mislim da kod većine nije.Jel mi treba uzemljenje za spoljnu antenu?🤔
ovo ti treba https://antenika.rs/shop/zemaljska-televizija/skretnice/skretnica-vhffm2-uhfdc-f-kon-red-eagle/Pa da ovo je da jedna antena ide na 2 tv ja sam mislio da koristim obrnuto 2 antene u 1 tv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari