Šta je novo?

Duke Nukem Forever

zar nije duke nukem onaj na soniju bio u trecem licu?

Da. Time to kill za ps kec
duketk.17_640w.jpg

Bio je i onaj klasican, o kome svi pricamo :)

Ne znam zasto se raspravaljam sa vama. Neki ljudi nece da ukapiraju, cool im je ziveti u neznanju.

Da cekali smo tebe veliki Mesijo da nam objasnis par stvari... aj sad se lepo vrati u konzole odakle si i dosao :) I nemoj da nam solis pamet.

Poslednja izmena:
Da cekali smo tebe veliki Mesijo da nam objasnis par stvari... aj sad se lepo vrati u konzole odakle si i dosao :) I nemoj da nam solis pamet.

Pa mogao bi da vam pojasnim neke stvari kad bi hteli da slusate. Ali nemam volje niti namere.

konzolaske igre su njesra, ajd sad bezi pusti nas da uzivamo u neznanju :d

Ajde objasnjavaj neke stvari kod sebe kuci. A mi cemo traziti objasnjenje od tebe ako treba.

konzole sluze za igranje, a racunar za racunanje. ko igra igre na racunaru ici ce u pakao. tako vam je po tarotu, a vi vidite

Просто не верујем још увек да ће изаћи наставак моје омиљене игре. После толико година... када је свака нада била изгубљена... сада ово? Ух...

Po ovom trejleru koji sam odgledao Duke me potseca na Serious Sam.Nekako mi igra deluje neozbiljno_Ocekivao sam za ovo savremeno doba malo bolju tematiku a ne rokaj i przi sve pred sobom.
Mislim da smo prevazisli to vreme igara na "decijem nivou" .Takav temperament igre moze nekad da se proguta ali zar nije poenta da se krene nekim ozbiljnijim stopama?Mozda sam ja promasio poentu ne znam!
Mislim mogli su da urade nesto na nivou Crysis-a,meni je recimo Bionic Commando ok skroz.Ako bude na tom nekom nivou onda ok ali ne deluje mi tako.
Nek me neko ispravi mozda sam na krivom putu..

Heh, Seriuos Sam može da podseća na Duke, nikako obratno.U svakom slučaju si promašio poentu.

Duke nikada nije bio igra ozbiljna u smislu na koji ti ciljaš.

Zato sto su se verovatno ugledali na primerima drugih igara koje su u svojim nastavcima promenili gotovo sve sto je bilo dobro u originalnom naslovu. Dakle, ne menjaj ono sto valja i sto ljudi vole. I glupo bi bilo da su je odradili kao klasicnu pucacinu bez svega onoga sto cini ovu igru dobrom, takvih ima mnogo, ova igra ima atmosferu i duhovitost kakvu nema ni jedna druga igra do dana danasnjeg. ne mogu danasnji klinci da shvate ko je i sta je duke. Skoro nisam s ovolikim nestrpljenjem cekao neku igru da izadje.

Jasno je meni to ali zar mora bas da se prati tradicija u ovom savremenijem dobu.
Zar nije lepse da su odradili dobar engine,malo ozbiljniju grafiku i neku pricu koja ce biti na ozbiljnijem nivou..
Znaci gameplay koji ce da ostavi utisak a ne da krenem i predjem igru sve u jednom srku..
Ne znam.Mozda sam omatorio pa mi takve igre vise ne leze:p

Prica kao u CoD-u i Crysis-u? Daj molim te, priča u Duke-u je baš po meri i extra ukomponovana u ceo ambijent igre sa sve psovkama i opuštenom *******cijom. To je kao da si pitao. što ne menjaju način igranja flipera, ili što ne promene i ne poboljšaju originalnog pac-man-a (nije da nisu pokušali ali svi znamo kako su se sjebali

Za ovakve igre ne možeš omatoreti, pogotovo ako si igrao original i vuče te nostalgija kao nas većinu ovde.

pcbeast, pricas o igri kao da je izasla i da si je vec odigrao, ne ide to tako ;) Uostalom, da si igrao prvobitni duke, znao bi sta svi cekamo i prizeljkujemo. A to je isti onaj Duke od pre 12god, samo sa dobrom grafikom i jos boljim napucavanjem zlih prasica i psovanjem i blejanjem po striptiz klubovima :)

Ne znam.Ipak mi trejler deluje neozbiljno.Ali videcu AKO se igra pojavi.I Serious Sam ima razne fore i *******cije i jeste zabavan samo sto je igra rokaj i vozi,najvise lezi mladjima.
Inace ne mislim ja da oni pobegnu od koncepta ali da se previse ne zanesu pa to bude sve samo ne igra,bude sprdacina.To mene da kazem "brine" .Moze se desiti da igra definitivno razocara pogotovu sto je mnogi cekaju sa nestrpljenjem i sa velikim ocekivanjima.Eto,zivi bili pa videli..

.....da si igrao prvobitni duke, znao bi sta svi cekamo i prizeljkujemo. A to je isti onaj Duke od pre 12god, samo sa dobrom grafikom i jos boljim napucavanjem zlih prasica i psovanjem i blejanjem po striptiz klubovima :)

To je bas to sto svi ocekujemo,dobro napucavalje , i specifican humor. legendarni komentari koje glavni lik provaljuje kroz celu igru. Grafika je ok, uvek moze bolje.
Moram priznati da samo svi stariji celu deceniju od kako smo igrali prve delove(jos od onih 2d platformi), kriterijumi su nam se pomerili na gore,promenili, tako da vise ne mozemo da igramo sve i svasta(recimo ne mogu da igram nesto sa losom grafikom,ranije to nije bilo problem) ,ali kad su ovakvi naslovi u pitanju pristacemo na kompromise ,samo da izadje i da ispuni nasa ocekivanja. Sve ovo se odnosi na moje misljenje ,ali verujem da je kod vecine "starijih" igraca isti slucaj.
Jedva cekam da napucavam vanzemljake i spasavam gole ribe :)

Poslednja izmena:
Po ovom trejleru koji sam odgledao Duke me potseca na Serious Sam.Nekako mi igra deluje neozbiljno_Ocekivao sam za ovo savremeno doba malo bolju tematiku a ne rokaj i przi sve pred sobom.
Mislim da smo prevazisli to vreme igara na "decijem nivou" .Takav temperament igre moze nekad da se proguta ali zar nije poenta da se krene nekim ozbiljnijim stopama?Mozda sam ja promasio poentu ne znam!
Mislim mogli su da urade nesto na nivou Crysis-a,meni je recimo Bionic Commando ok skroz.Ako bude na tom nekom nivou onda ok ali ne deluje mi tako.
Nek me neko ispravi mozda sam na krivom putu..

Ozbiljnim stopama Krize? :) Trci, stealth, ubij, time chrono mod, stealth, trci... do jaja ozbiljno :) Ovako nesto je falilo plus to je Duke Nukem - nikad nije ni bio ozbiljna igra ali je bio zabavan, sto je u stvari najvaznije.

Uostalom sta fali tradiciji? Pogledaj StarCraft 2, pa reci da je pracenje tradicije losa stvar.

Ja sam veliki ljubitelj Duke-a! I dalje se piči onaj stari sa vremena na vreme...Ali ipak moram donekle da se složim sa PCBeast-om. Stari trailer iz 2001. sa Unreal 1 engine-om mi i dalje izgleda daleko bolje, zanimljivije i u neku ruku ozbiljnije! Nije to više 3D Realms! Nadam se da grešim!

[YOUTUBE]iPX_y7wP_ko[/YOUTUBE]

Ovo je delo 3D Realms-a verovatno mnogo više nego što misliš. Igra je bila u odmakloj fazi još dok su oni radili na njoj, a Gearbox je preuzeo i nastavio tamo gde su stali, uz "superviziju" dobrog dela ekipe iz raspustenog 3D Realms-a.

Dakle, ako igra bude promasaj, treba da pljujemo i jedne i druge. :)

Biće zanimljivo videti i onaj fan made remake za koji su dobili blagoslov ljudi iz 3d realms-a i gearbox-a. Samo da ne izađe nikada kao i Black Mesa

Ozbiljnim stopama Krize? :) Trci, stealth, ubij, time chrono mod, stealth, trci... do jaja ozbiljno :) Ovako nesto je falilo plus to je Duke Nukem - nikad nije ni bio ozbiljna igra ali je bio zabavan, sto je u stvari najvaznije.

Uostalom sta fali tradiciji? Pogledaj StarCraft 2, pa reci da je pracenje tradicije losa stvar.

Nisi shvatio sustinu ili jesi ..Ono sto sam ja hteo da istaknem da je bar meni ozbiljnost gameplay-a ,prica bitnija od tamo nekih fazona i udri,przi,seci,kolji..Jos smo u dobu savremene tehnologije i nikako vise ne mogu da gutam losu grafiku..Nekad bilo..StarCraft 2 je nesto sasvim drugo,ta igra je remek delo za ovo.Inace nije bitan Crysis,evo recimo Darksiders je igra koja ima pricu a opet solidan kompromis sto se tice grafika dok je savrseno optimizovana.Imam svoje neko glediste i ne ocekujem da se svako slozi samnom.

Slažem se sa većinom ocena da igra na osnovu trejlera izgleda veoma zanimljivo i obećavajuće.
Kao što neko reče, dosta humora, psovki, golotinje i akcije, teško da više može da se ponudi..
Grafika deluje solidno.
Odavno sam prestao da vrednujem igre na osnovu grafike, npr. Black Ops (i uopšte poslednjih par igara Call of Duty franšize) i recimo Assassins Creed imaju odlične grafike, ali sam obe instalirao, probao, reinstalirao i obrisao. Jednostavno nisam mogao da nateram sebe da ponovo upalim navedene igram, imam utisak da su igre pravljene za male Amere..
Poslednju dobru igru koju sam odigrao sa odličnom grafikom je BF BC2.
Duke Nukem je neophodan kao osveženje, i mislim da će igra biti odlično prihvaćena, možda se čak svidi i malim Amerima.. :)

Znam da nije tema ali gde pomenu COD, ako COD nije jedan od najboljih FPS igara koje izlaze na PC-u, koji su to odna naslovi.
COD je za klasu bolji od ostalih FPS naslova u istoj kategoriji,postoje i drugi naravno, ali ne mogu da se porede,kao i God Of War sa drugim klonovima,jednostavno visa klasa.

Kako kome, meni je COD zanimljiv koliko i ubacivanje krompira u dzak...

^+1

Znam da nije tema ali gde pomenu COD, ako COD nije jedan od najboljih FPS igara koje izlaze na PC-u, koji su to odna naslovi.

SP dizajn je katastrofa. MP je carrot-on-a-stick collectathon 100% prilagođen mainstreamu. Postoje besplatni PC MP FPS-ovi koji su bolji.

Koji su bolji pitaš? Ove "generacije" samo, izašli do sada, hronološki poređano:
SP - Fear, Call of Juarez, Stalker, Bioshock, Episode 1+2, Crysis, Warhead
MP - BF2+exp.,Red Orchestra: Ostfront 41-45, BF2142+exp., Fortress Forever, TF2, L4D1/2, Quake Live, BC2, GoldenEye Source :)

Šteta što Shattered Horizon nije privukao ljude, inovativan je, ne postoji nijedan MP FPS u svemiru. Malo bolju sudbinu ima Neotokyo.

Poslednja izmena:
^+1

COD je za klasu bolji od ostalih FPS naslova u istoj kategoriji,postoje i drugi naravno, ali ne mogu da se porede,kao i God Of War sa drugim klonovima,jednostavno visa klasa.

Odosmo malo off..
Jedini COD koji mi se svideo je COD 2, igrao sam nešto malo i World At War, ovi ostali delovi za mene ne postoje. Jednostavno, mene COD ne može da natera da ga ponovo upalim.
Recimo BF Bad Company 2 (prvenstveno mislim na single player, mada i multi je slična situacija) mi je toliko bolja igra, da ne mogu ni da ih poredim.
Kao što rekoh, mislim da će Dukem Nukem biti pun pogodak, kao preko potrebno osveženje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno