John Cena
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.08.2007
- Poena
- 465
zar nije duke nukem onaj na soniju bio u trecem licu?
Da. Time to kill za ps kec

zar nije duke nukem onaj na soniju bio u trecem licu?
Ne znam zasto se raspravaljam sa vama. Neki ljudi nece da ukapiraju, cool im je ziveti u neznanju.
Da cekali smo tebe veliki Mesijo da nam objasnis par stvari... aj sad se lepo vrati u konzole odakle si i dosaoI nemoj da nam solis pamet.
.....da si igrao prvobitni duke, znao bi sta svi cekamo i prizeljkujemo. A to je isti onaj Duke od pre 12god, samo sa dobrom grafikom i jos boljim napucavanjem zlih prasica i psovanjem i blejanjem po striptiz klubovima![]()
Po ovom trejleru koji sam odgledao Duke me potseca na Serious Sam.Nekako mi igra deluje neozbiljncekivao sam za ovo savremeno doba malo bolju tematiku a ne rokaj i przi sve pred sobom.
Mislim da smo prevazisli to vreme igara na "decijem nivou" .Takav temperament igre moze nekad da se proguta ali zar nije poenta da se krene nekim ozbiljnijim stopama?Mozda sam ja promasio poentu ne znam!
Mislim mogli su da urade nesto na nivou Crysis-a,meni je recimo Bionic Commando ok skroz.Ako bude na tom nekom nivou onda ok ali ne deluje mi tako.
Nek me neko ispravi mozda sam na krivom putu..
Ozbiljnim stopama Krize?Trci, stealth, ubij, time chrono mod, stealth, trci... do jaja ozbiljno
Ovako nesto je falilo plus to je Duke Nukem - nikad nije ni bio ozbiljna igra ali je bio zabavan, sto je u stvari najvaznije.
Uostalom sta fali tradiciji? Pogledaj StarCraft 2, pa reci da je pracenje tradicije losa stvar.
Znam da nije tema ali gde pomenu COD, ako COD nije jedan od najboljih FPS igara koje izlaze na PC-u, koji su to odna naslovi.
Znam da nije tema ali gde pomenu COD, ako COD nije jedan od najboljih FPS igara koje izlaze na PC-u, koji su to odna naslovi.
COD je za klasu bolji od ostalih FPS naslova u istoj kategoriji,postoje i drugi naravno, ali ne mogu da se porede,kao i God Of War sa drugim klonovima,jednostavno visa klasa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari