Šta je novo?

Duke Nukem Forever

Samo da vidim da li sam dobro razumeo... Bus simulator ti je ok, a Duke je krš?

Samo da vidim da li sam dobro razumeo... Bus simulator ti je ok, a Duke je krš?

Apsolutno. Volim simulacije kamiona/autobusa vise nego bilo koju drugu igru.

Duke je krs sama po sebi, ne vidim razlog zasto je poredis sa simulacijama.

Nisam ih ja poredio nego ti. A iskreno , dok ti nisi napisao ovde nisam ni znao da neko igra te simulacije buseva,viljuškara,pecanja.... Ali dobro je da ima za svakoga po nešto...

Ne igra ih puno njih jer zahteva dosta vremena. Ja na primer odigram 3-4 puta nedeljno po 1-2h, vise se ne moze.

A i mnogo je zabavnije upaliti COD na pola sata dnevno i izrokati se sa neprijateljima, nego voziti k'o saban kamion/bus i gubiti vreme na glupost. Tako puno ljudi misli, ja ne na primer :D

Uglavnom, volim da opicim sve, samo simulaciju pecanja ne. Ne znam kako neko moze da ima zivaca za to :)

Ha, sad mi je jasno:p

Posle par nivoa mogu vam reci da i nije toliko losa koliko sam mislio do sada. Nisam odusevljen ali je koliko toliko igrivo kad nema bugova. Duke is back ;)

Mene bole uvo ko sta kaze, igra je ok, zaglavio sam kod kapije;)

Kod kapije sam "zaglavio" zbog manjka slobodnog vremena:)

Opet sam se zaglavio :(
Nivo je HIVE, ubio sam one dve devojke sa pocetka, i sve ostale, guram neku svetlecu bubu okolo i to je to, iskocila su mi 3 vanzemaljca (ona sto lice na letece sipe) i to jwe to. Ne mogu nigde da se popnem ?

Kad kugle ubacis u ona kruzna vrata sa zubima, zubi se sklone pa mozes da ides dalje.
Secam se tog mesta - sredi hobotnice pa kotrljaj do sledecih vrata.

Cheating is for pussies

Duke Nukem Forever DLC Parodies Call Of Duty, Team Fortress 2, And More

The DLC pack will feature four maps, each of which pokes fun at other popular shooters. For example, the "Call of Duke" map (pictured above) is a clear play on Modern Warfare and its ilk. "Inferno" mocks Doom right down to 16-bit graphics and a new "DFG" gun, and "2Forts1Bridge" clearly toys with a classic Team Fortress map. I'm not totally certain what the "Sandpit" map is taking off, but I'm thinking maybe Battlefield Halo?

In addition to the maps, the pack will contain new game modes such as Freeze Tag and Hot Potato. You can check out the Gearbox forums for full details. The pack will be available on all three Duke platforms (360, PS3, and PC) this fall, with players registered as members of the First Access Club getting it for free.

http://www.gameinformer.com/b/news/...es-call-of-duty-team-fortress-2-and-more.aspx

Ima li neko link za patch koji omogucava nosenje 4 oruzja u single player-u?

Nazad
Vrh Dno