Šta je novo?

Duke Nukem Forever

E pa kul, znao sam da smo mi Snake-ovi stravicno ubojiti, samo nas malo nekad treba pokrenuti :D Sjajna je scena kada pada ona gromada od oruzja na glavu onom EDF-ovcu... mukica :D Sresces se uskoro sa bosom koji je u drugoj borbi ******* (na konzoli bar), ali verujem ja u tebe :)

Haha da,da treba nas samo malo pokrenuti. Prvi put kad sam se susreo sa tim velikim, oruzje je poklopilo i vojnika i mene jer sam stojao tik uz vojnika.
Nznm zasto igra na samom pocetku mi nije bila nista cak vise i odvratna ali me sad sve vise vuce da je igram. :D

Dosao sam skoro do samog kraja igre,onda je igra pukla a sejvovi su nestali,bas divno... Ziv sam se smorio. :lupko:

Treba mi mala pomoc ? Stao sam na onom nivou gde vozis RC car, dodjem do kazina i treba da podignem neka vrata kroz koja mogu samo da prodjem kad idem peske i cucnem. Skakutao sam po pola kazina ali nisam provalio sta tacno treba da uradim. Video sam da mogu da guram one pepeljare ali ... ?

Upravo sam zavrsio Duka, sta reci, par momenata kada sam se nasmejao, neki nivoi su sjajni, a opet ima i dosta dosadnih. Neko se zali na "napucavanje", meni je ok.
Mada imam zamerku, koje sam postao svestan tek na samom kraju, kod finalnog bosa.
Taj deo mi se mnogo svideo, sibate se sa bosom, a oko vas se stalno sponuje gomila razlicitih zivuljki. I tada sam shvatio da celoj igri nedostaje dinamika. Uvek u svakoj misiji je sve previse linearno, ima tacan broj zacrtanih neprijatelja, apsolutno vas nista nece iznenaditi.
Bilo bi sjajno da ima vise SS niva gde se rostilja na sve strane, to kod Duka ima na kasicicu.
Presao, malo se zabavio i to je to. Odmah se brise sa kompa. Ni instalacioni disk necu sacuvati.
Igra nema apsolutno nikakav replay value, ne verujem da postoji normalna osoba koja ce je odigrati 2 puta
Jedino sam glavnog bosa presao dodatno jos jednom, bas mi se svideo taj deo.

Cekao se toliko godina, a vec odlazi u vecna lovista :whip:

Treba mi mala pomoc ? Stao sam na onom nivou gde vozis RC car, dodjem do kazina i treba da podignem neka vrata kroz koja mogu samo da prodjem kad idem peske i cucnem. Skakutao sam po pola kazina ali nisam provalio sta tacno treba da uradim. Video sam da mogu da guram one pepeljare ali ... ?

penjes se i skaces po stolovima za igru dok ne dodjes do prekidaca na kraju

bas sam se uinatio da predjem igru ali sve mi teze i teze pada....igram u intervalima od 15ak min na svaka 3h.

Prekidac je odmah pored vrata. Treba da se popnes na sto pa preko stolica prelazis na sledeci sto i onda skreces levo na kauc i preko saksije stizes do prekidaca.

Ja ne znam zašto svi toliko pljuju ovu igru kad uopšte nije toliko loša. Da, nije na nivou današnjih modernih igara, i varira od nivoa do nivoa, ali daleko od toga da je neigriva. Predlažem svima koji nisu, da je bar probaju a ne da unapred donose sud na osnovu raznih review-ova.....

Slažem se sa Amortizzerom. Je s' da je trebalo da izađe cirka 2006., ali igriva je sasvim. Ipak vraća malo nostalgiju na starog Đuku i ja ću je završiti. Ali da nije Đuka u pitanju, pitanje je da li bih imao snage da je odigram do kraja. Sve u svemu, moglo je to i mnogo bolje, ali dobro je što je izašlo i ovo... barem za nas koji smo toliko čekali ovu igru, makar sad malo uživamo u podsećanju na stare dane.

+1 i ja

Secam se samo koliko je ljudima smetalo sto u C2 glavni lik ne prica, vec je odelo glavno. Ovi zadnji CODovi su mi svi isprani bez obzira na superiornu grafiku.
A ostali FPSovi nisu vredni spomena - instalirao sam ih sve, zaigrao i smorio se, pa sklonio. Sad se vecini ni imena ne secam.
Pored grafike, te igrice nemaju bas nista da pokazu. Posebno mi se ne svidja ta vojna politicka korektnost, kao sve rade po p.s.-u, a onda te stave u poziciju da igras teroristu koji reseta zene i decu. Ja u tome ne nalazim nikakvo uzivanje, a ne treba mi ni kao zivotna lekcija. Slican utisak kao sa Srpskim Filmom.
Od FPSa ocekujem dobro zezanje, rokanje i povremenu napetost. Grafika nikako ne sme biti u prvom planu, za to postoji 3dMark.
DNF definitvno ima duha i onu "suptilnu" dozu politicke nekorektnosti koja nedostaje svima ostalima. Ovi novi junaci su ili mutavi ili vojno-politicki-korektni smorovi. Nijedan ne izgovara recenice kao sto je You gotta a lotta balls, let's see what they look like! - zvuci malkice bolje od Alpha Bravo landed i sl ;)

Poslednja izmena:
samo ispravka, kaze "guts" umesto "balls" :D
Inace igra nije nikako da se totalno ispljuje. Sasvim ok odradjuje posao relaksirajuceg FPSa za pustanje mozga na otavu posle posla/ucenja...
Ima svojih mana, ali takodje i stvari po kojima se totalno razlikuje od svih trenutnih modernih shootera. Razbija monotoniju.
Mada isto to je uradio i Bulletstorm. Mozda je zanimljivo uporediti te dve igre, jer su nekako vrlo slicne, *******tski FPSovi

Jes guts - hvala.
Taj BStorm sam instalirao i nakon pola sata se zaglavio izmedju tekstura, startovao iz pocetka i opet mi se isto desilo. Uninstall, a kad sam pisao prosli post nisam mogao ni imena da se setim.

***, ja nisam imao ni jedan problem tokom cele igre. Sve je bilo perfektno. Ima dosta ljudi koji se zale na neke bug-ove.
Izgleda nekome radi ok nekome za*ebava... Steta, to je dobra zabava.

Aj nagovori me - instaliracu ponovo :)

pa bezveze ako ce ti opet bagovati, vidi dal je izasao neki patch u medjuvremenu da popravlja stvari.
Mada bolje to na Bulletstorm temi, ovde smo previse otisli u offtopic... Nadam se da moderatori nece da opominju :)

***, ja nisam imao ni jedan problem tokom cele igre. Sve je bilo perfektno. Ima dosta ljudi koji se zale na neke bug-ove.
Izgleda nekome radi ok nekome za*ebava... Steta, to je dobra zabava.

Slazem se, meni je takodje igra radila bez ikakvih problema od pocetka do kraja. A vidim dosta ljudi se zali. Jedva cekam nastavak te igre.

Predjoh i ja napokon ovo i mogu reci da nije lose, utisak mi je bolji nego u demou. Ima dobrih fora, pogotovo kad je zamalo krenuo da zapeva America fuck yeah od soutparkovaca. Mada, kad bolje razmislim najbolji one-liner mi je I`m gonna ninja this. :D

Neki zastareli koncepti na stranu, ova igra da je radjena u CryEngine 3 (DX11 powered) bila bi predmet obozavanja na ovom forumu. ***a, ljudima je jako tesko prodati FPS koji nema state of the art grafiku.

Daikatana jeste bila budjava, pogotovo kada se pogledaju obecanja i najave ali ono sto je tu igru upokojilo (kao i sada Dukea) jeste Quake 2 endzin i raspadanje u sunke u 2000. godini kada je Quake 3 bio standard kao i fenomenalni UT.

Tada smo izgubili Romera, coveka koji je zasluzan onaj Gothic fazon u Quake igrama. Posle njega id vise ne moze da se oporavi, Karmak je ipak samo programer, vrhunski ali ipak programer. Romero je bio dizajner igre.

Poslednja izmena:
Neki zastareli koncepti na stranu, ova igra da je radjena u CryEngine 3 (DX11 powered) bila bi predmet obozavanja na ovom forumu. ***a, ljudima je jako tesko prodati FPS koji nema state of the art grafiku.
+1
Ja lepo rekao pre koju stranu, ako je DNF loš navedite mi neki dobar FPS iz 2010/11 :)
Da li me je igra zabavila i opustila, jeste i šta me onda boli tuki šta kažu nekakvi vajni novinari... što je najbitnije igra ima dušu i šmek, nije politički korektna i ne pokušava da bude ozbiljna.

Nadam se da ce se dovoljno prodati kako bi videli Dukea u još jednom nastavku pogotovo što je ovo bilo malo prekratko.

Sent from my A70S using Tapatalk

Sto nisu ubacili RPG elemente, kapiram da bi onda i nasa forumska elita bila zadovoljena.

Da li je neko pronasao kod za ona vrata u striptiz-baru? :) I sta ima tamo? :D

Poslednja izmena:
Da su ubacili RPG elemente onda bi igra bila Duke feat Borderlands - Forever.

Eno ga colt iza ugla, podiže drveni štap i viče: to nisu RPG elementi to su stat based!

Begam dok još mogu :D

Probao sam je, posle pola sata gubljenje vremena na ovoj igri je sledio uninstall. Krs zesci.

a koja igra pa nije gubljenje vremena :)
Mozda Flight Simulator

Vrh Dno