Šta je novo?

Duke Nukem Forever

****te,ja sam *****,odmah na pocetku sam se zakucao....treba da roknem onog bosa u areni,na samom pocetku,iznapucavam ga,on padne i onda treba da mu pridjem i da brzo stiskam spc,to je valjda space.To i radim,Duke tamo nesto pokusava da mu skine neke cevi i ne uspeva,boss se dize,malo me napuca i onda sve ispocetka i tako u krug...koliko puta treba tako?

Kratko traje to tipkanje, mozda slucajno tipkas drugo dugme, desava se i to :D... Cudan bag, prvi put cujem za to.

Space tipkam,nisam lud...valjda.

hehe

Prilozi

• trollllduke.jpg
    trollllduke.jpg
    106.1 KB · Pregleda: 342
^ fino :)
Smisljaj cime ces da prestravis klinca koji posle trazi autogram ;)

^ fino :)
Smisljaj cime ces da prestravis klinca koji posle trazi autogram ;)

Nije moje,naleteo sam negde na netu
trollfacesmallyellow.gif

Tacno cu odustati od igre zbog ovog bug-a. Vidim da se jos neki zale na njega i ne vidim neko resenje.Ako je neko resio problem neka javi...

Jel postoji nacin da ogranicim fps bez vsync-a? Vsync pravi mouse lag, a bez njega igra radi na ogromnom fps bez potrebe.
O uzasnom mouse sensu u meniju necu ni da pricam, ali bitno da je u igri moguce kako tako srediti.

Da, mouse sensitivity je prevelik i na minimumu, mozda moze preko konzole da se smanji nekako?

a odakle mi konzola

Konacno normalan review.

Kontrola misom je UZASNO odradjena, morao sam da igram sa Xbox controllerom gde totalno je drugaciji dozivljaj. Inace igra mi se generalno svidja, par puta sam se nasmejao na neke retardirane fore i jeste, ima malo tog Duke Nukem smeka. :) Ono sto me je razocaralo je Freezer gun, jako lose je odradjen :( U odnosu na DN3D gde si mogao da kombinujes kako ces iza uglova da zamrznes neprijatelje, ovde je bukvalno beskorisna puska, treba da se priblizis na par koraka i da ispucas 100 'metkova' da bi zapravo zaledio neprijatelja.

Kontrola misom je UZASNO odradjena, morao sam da igram sa Xbox controllerom gde totalno je drugaciji dozivljaj. Inace igra mi se generalno svidja, par puta sam se nasmejao na neke retardirane fore i jeste, ima malo tog Duke Nukem smeka. :) Ono sto me je razocaralo je Freezer gun, jako lose je odradjen :( U odnosu na DN3D gde si mogao da kombinujes kako ces iza uglova da zamrznes neprijatelje, ovde je bukvalno beskorisna puska, treba da se priblizis na par koraka i da ispucas 100 'metkova' da bi zapravo zaledio neprijatelja.
Kada predjes igru mozes da upravo otkljucas freezer gun iz DN3D odlaskom u extra options. Nisam probao, ali verovatno se zadrzava model oruzja, a menja mu se funkcija. Meni je freezer gun iz DNF-a skroz ok. Ne treba ti 100 "metaka", u principu 60-ak, s tim sto je autoregenerativno oruzje, pa je ta stvar izbalansirana.

Evo i ja napokon stigao da probam igru. Sve u svemu ima onaj stari SMEK, ne toliko ali ipak je ovo 2 deo :)
Sto se bug-ova tice za sada ih nema. Mouse sensitivity mi odgovara, nije strasan kao sto neki ovde kazu.
Jedva cekam da zavrsim posao za danas i da nastavim igru.

Nisam mislio na konzolu tipa PS3 ili X360 nego na konzolu za ukucavanje komandi unutar igre. :D

1. Imam xbox 360
2. znam na sta si mislio.
3. konzole nema. uganuo sam sve prste i polomio 3 tastature pritiskajuci tildu, ali se nista ne pojavljuje :p

Bas bi bilo dobro da se ista zabuna desi po drugi put na forumu :D

sta znam... puno sam igrao stari duke i ok mi je ovo... grafika mi je grozna za onolikim bloom-om, ali su uspeli da prenesu taj shmek koji je imala stara igra. Dovoljno za mene da je odigram do kraja :)

^ Slazem se.
Meni je posebno zanimljivo sto su svi stari neprijatelji i bosovi opet tu. Zaboravio sam ih, ali svakim okrsajem secanja naviru. Onaj debeli sto se zavrti ko nenormalan, pa hobotnice, pa onaj veliki bos (valjda battlegod), oruzja, holoduke, sve je tu - a najvaznije je sto je tu i smek.
E sad, onome ko nije presao starog Djuka 20 puta, ovaj novi nece udarati u iste zice kao meni.
Demo je bio ocajan, meni potpuno suprotan od teaser-a, ali igra je skroz ok.

i meni se isto desava...... kako ovo resiti?
btw, kako deinstalirati igru? imam win7, nit mi je izbacio ikonu, niti je igde nalazim, pokrecem je iz direktorijuma, ali kako je deinstalirati?

Samo obrises instalacioni direktorijum i to je to. Sejvovi su ti u dokumentima. ;)

Teski dres od igre mozda nekad ali sad nikad,zao mi je.

hhahaahhahahahahaha... super su prozivke na racun Valve-a :D

hhahaahhahahahahaha... super su prozivke na racun Valve-a :D

I Master Chiefa i Power armora koji je po Duke-u for pussies. Al zato obojica imaju regenerativan health. :D

voodoo_ je napisao(la):
Po stoti put, nekvalitet ove igre nema veze s grafikom.

Pa jedno 70 posto ima, jer dizajn igre i "kvalitet" grafike i animacija cini da igra najvecoj vecini bude odbojna. Stvar napucavanja je stvar animacije, stvar starog ragdolla onih svinja je isto stvar animacije, stvar ocajnih eksplozija, stvar veoma loseg depth of fielda je isto tako grafika, tako da najveci nekvalitet koji ce da odbije ljude je do grafike i vizuelne prezentacije igre.

Jel jos neko naleteo na Isaaca Clarke-a hehe:p

Neverovatno koliko ste postali razmazeni sto se grafike tice. Instalirajte opet neku matoru igru, pa i sam D3D :p Nema te grafike koja moze da spasi igru koja nema dusu, a skoro nisam igrao old school FPS kao sto je DNF. "Sa stilom" pucas, trcis i ne mislis, usput resis po neku "zagonetku", dobro se nasmejes i uzivas u Dukeovom sarmu i kolicini detalja o kojoj mnogi FPSovi mogu samo da sanjaju.
Jedina prava zamerka mi je predugo ucitavanje nivoa. Inace obavezno igrajte na 2. ili 3. nivou tezine, meni se na 2. vecina stvari cinila prelakom.

Sent from my A70S using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno