Šta je novo?

Duke Nukem Forever

Lep review, samo kad bi ista atmosfera bila i na PC-u bilo bi fino

Ja ne znam dal sam lud ali meni je ova grafika bukvalno kao u Vampire Masquerade Bloodlines, samo malo doterana. Mislim **** mi se za grafiku kod Dukea, vazno da je zabavna igra, al eto ne ide mi u glavu da ovako nesto izadje u 2011. Gledam recimo kako Prey2 izgleda, tako nesto sam ocekivao (i tamo su vanzemaljci neke svinje :D ).

Lep mali review si napisao :D....:happy:
Vidim da si pohvalio osecaj napucavanja, sto je po meni jedna od najbitnijih stvari u FPS (COD taj osecaj napucavanja ocigledno nikad nece imati :D), jel moguce da je u demo-u bio losiji feeling pucanja kad su se mnogi zalili?
Znas kako, sto se napucavanja tice, ono sto sam napisao tako i dozivljavam, mada sam video da su se mnogi zalili. Dakle, DNF osecaj napucavanja je u mojih top 3 sto se tice FPS-ova. S druge strane, neko (vecina ovde [nisam gledao strane forume]) ga kritikuje kao slabost, tako da je najbolje da sam probas pa doneses sud. Sustina je da nemas mnogo od bilo kakvog pisanja kada je na kraju vazno samo to da li ce tebi nesto da se svidi ili ne :)

Jos jedan utisak: Ocajan izbor podnivoa za demo. Nije najgori podnivo (mada je medju najgorima), ali ako je vec ideja demoa da namami ljude da kupe igru, ovaj demo to definitivno ne radi :), s naglaskom da i te kako ima materijala za 3-4 puta kvalitetniji demo.

Ja ne znam dal sam lud ali meni je ova grafika bukvalno kao u Vampire Masquerade Bloodlines, samo malo doterana. Mislim **** mi se za grafiku kod Dukea, vazno da je zabavna igra, al eto ne ide mi u glavu da ovako nesto izadje u 2011. Gledam recimo kako Prey2 izgleda, tako nesto sam ocekivao (i tamo su vanzemaljci neke svinje :D ).
Da, grafika je definitivno najbolnija tacka ove igre, ali meni to skoro da uopste ne smeta. Nego, kako ti se svidja igra za sada, pretpostavljam da si poceo da igras? Night show part II je vristanje od smeha. Kaze klinac "dajte mi autogram, cika Djuk", a ja mu naravno nacrtam kurcinu po sred sveske :D

Poslednja izmena:
Zašto imam osećaj da je u razvoj Djuke bio upleten neki Srbin... :)

Nego, kako ti se svidja igra za sada, pretpostavljam da si poceo da igras? Night show part II je vristanje od smeha. Kaze klinac "dajte mi autogram, cika Djuk", a ja mu naravno nacrtam kurcinu po sred sveske :D

Ahhaha ja sam mu napisao Puke :D Klinac je bio odusevljen ali je njegov cale prokomentarisao da me je zamisljao viseg :lupko: Ma igrao sam tek malo, i zabavno mi je. Idem i gledam one plakate i smejem se. Recimo onaj za film "Attack of the Bleached Blondes Biker Babes"...

Posle svih silnih CoD, Crysisa itd. prija *******cija. Ali ima i da se rostilja :guitar:

Igra je kao sto je napisano u jednom reviewu jedna od tezih FPS-ova u poslednje vreme.
Cak je i na easy na kom igram(fejspalm za mene) mnogo teza od svih onih CoDova, crysisa, battlefielda

Nisam igrao prvi deo,al ovo do sad mi je simpa skroz ima neki smek igra i to me drzi ::D

Veliko razocarenje s moje strane, bolje da nikada nije ni izasla.

Takodje i sa moje strane!Jedino sto vredi ovde je humor,ostalo je bledo i prazno!

Meni igra stravicno secka ako ukljucim senke na "World and Characters" a imam preko 100fps-a bez vsync-a. Vidim i na Guru3D se zale ljudi.

Meni igra stravicno secka ako ukljucim senke na "World and Characters" a imam preko 100fps-a bez vsync-a. Vidim i na Guru3D se zale ljudi.

Takodje i ja imam problem sa seckanjem, lagom sta vec...
A igra sama po sebi, meni ovo nista posebno, glas od Duke-a mi je fantastican, ima humora ali opet sve je previse zastarelo.
@Snake
Osecaj pucanja mi je ocajan, na konzoli je mozda bolje uz vibraciju i dzoj...

Ma bolje ista nego nista, vredi ipak je to DUKE NUKEM! Igra je iskljucivo za zabavu pa ima svoje nedostatke...krpljena je celu deceniju bolje nije moglo da ispadne

Po mom misljenju igra je katastrofa, nisam mogao da izdrzim vise od 30min i obrisao je. Bolje da nije ni izlazila, izgleda kao neka probna alfa verzija igre.

@Snake:
Probao kod drugara na nekoj bolesnoj masini i slican mi je utisak. Sve mi se vise cini da je to uglavnom samo moj utisak, pa mi je nekako jos drazi :)

Edit: Najbolji trailer za DNF posle onog famoznog iz 2001. Nije mi jasno zasto ovo nismo gledali kao reveal ili launch trailer ili...bilo kako. http://www.youtube.com/watch?v=Pf9OQDbQnHU Inace, ovo je jedna od stvari koja se otkljucava po prelasku igre...

Poslednja izmena:
Meni radi dobro...sve ukljuceno, fxaa, 8xAF, i vsync...ali ne znam hocu li izdrzati do kraja lol
Stigao sam do nekog gradilista u Vegasu i idem kroz neke kontejnere, na hard poginuo ukupno dva puta. Ovo je trebalo da izadje negde pre Doom-a 3.

Gradiliste je smor, ali je sve ostalo do jaja, ako ne racunamo The Hive koji pomalo smara.

"If you fall of a cliff and die,it's your own fault." :d

Posle ove scene sam pauzirao igru jedno 2-3 minuta i plakao od smeha. Koliko je retardirano, glupo, bolesno i do jaja http://www.youtube.com/watch?v=X3nBTKVm6Yk :D

I named my daughter Dukette !
trollfacesmallyellow.gif

Ocajna igra, mozda bi prosla lepo 90-ih, Duke-ove fore su ocajne, gameplay zastareo, prica mislim da nema smisla o tome pricati smejurija *****na, celokupan dizajn igre, dizajn nivoa, art dizajn je zastareo, veoma lose.

Ne kapiram zasto su izbacili ovu igru u 2011, ovo je smesno za danasnje pojmove, jednostavno prevazidjeno.

Meni nista ne secka.
Sta reci o igri.
Tragedija.

Da nije nostalgije za ovu igru iz `90 ih godina, niko je nebi ni pogledao.
Uninstall posle 1h igranja.

Meni nista ne secka.
Sta reci o igri.
Tragedija.

Da nije nostalgije za ovu igru iz `90 ih godina, niko je nebi ni pogledao.
Uninstall posle 1h igranja.

Pa da ti bilo sta secka na toj kartici bilo bi ludilo, a narocito Duke Nukem.
Moguce da secka zbog drajvera, kod mene nisu najnoviji jer na novim imam sa witcherom 2 problema...
Dok igram ovo imam osecaj da je ovo ne demo, vec neka alpha verzija igre, odvratno... Neka realna ocena 65%

Prva igra nakon Tomb Raider Underworld ( jel bese UW? ) koju sam Estalirao da igram i smorim se nakon 15 minuta.
Kakvo DJUBRE od igre!

Eh kada se samo setim onih neprospavanih noci provedenih sa ortacima dok smo picili Dukea u lanu.
Cak nam je jedne noci dosla i murija na vrata jer je neko od komsija prijavio da se cuje pucnjava.

Ma igra je imala smeka, a ovo je sada katastrofa.

Inace meni takodje nista nesecka a sve je stavljeno na max.

Night show part II je vristanje od smeha. Kaze klinac "dajte mi autogram, cika Djuk", a ja mu naravno nacrtam kurcinu po sred sveske :D

Wavrinka je napisao(la):
Ahhaha ja sam mu napisao Puke Klinac je bio odusevljen ali je njegov cale prokomentarisao da me je zamisljao viseg

:D Mozda je cale komentarisao snejkov autogram. :D

Poslednja izmena:
Vidim da je i Skid izbacio... probacu i tu verziju mozda nece biti tog seckanja vise.

****te,ja sam *****,odmah na pocetku sam se zakucao....treba da roknem onog bosa u areni,na samom pocetku,iznapucavam ga,on padne i onda treba da mu pridjem i da brzo stiskam spc,to je valjda space.To i radim,Duke tamo nesto pokusava da mu skine neke cevi i ne uspeva,boss se dize,malo me napuca i onda sve ispocetka i tako u krug...koliko puta treba tako?

Nazad
Vrh Dno