Šta je novo?

Duke Nukem Forever

Ja sam veliki ljubitelj Duke-a! I dalje se piči onaj stari sa vremena na vreme...Ali ipak moram donekle da se složim sa PCBeast-om. Stari trailer iz 2001. sa Unreal 1 engine-om mi i dalje izgleda daleko bolje, zanimljivije i u neku ruku ozbiljnije! Nije to više 3D Realms! Nadam se da grešim!

[YOUTUBE]iPX_y7wP_ko[/YOUTUBE]

I ja sam isto veliki ljubitelj Djuke.
Bila je to jedna od prvih igara koje sam bas ozbiljno igrao od pocetka do kraja i bas sam emotivno vezan za tu igru.
Uh, dok pisem ovo naviru mi secanja. Trazenje serijskog kabla usred jula po lokalnim kompjuterskim radnjama, pa donosenje komsijinog kompa kod mene u stan i multiplejer a da ne spominjem igranje sa drugom preko modema. To su bila vremena. :(
Ipak mislim da je ovaj novi blizi originalu (iako se taj osecaj nece bas moci zameniti) posto mi nekako deluje nabijen humorom. Ovaj iz 2001. mi je previse "ozbiljan".

na ovom forumu ce se malo kome svideti ova igra jer ce biti u starom fazonu :) ovima ce biti losa grafika onima losa fizika linearni nivoi, neozbiljna tematika zapravo ono sto je prvi deo i bio :) istorija se ponavlja :D

Na to i ja najvise tipujem. :D Previse je vecina razvila mega-kriticki ukus i gotovo sve im smeta, svaka igra prvenstveno je za nalazenje mana nego za igranje.

Blazeno bese ono vreme kad se ni trejleri ne gledase, vec tek po neka slika koliko je dial up mogao da svari. :D

Na to i ja najvise tipujem. :D Previse je vecina razvila mega-kriticki ukus i gotovo sve im smeta, svaka igra prvenstveno je za nalazenje mana nego za igranje.

Blazeno bese ono vreme kad se ni trejleri ne gledase, vec tek po neka slika koliko je dial up mogao da svari. :D

Bas tako. Ja se unapred izvinjavam sto cu dodati i svoje misljenje od moja dva evrocenta na ovaj mali off... Sada se daleko vise vremena provodi hajpujuci i pljuvajuci igru, nego sto se ista igra kad izadje... Teme za neke igre pre izlaska nabroje i do 30 i vise strana na forumu, a kad izadju jos nekoliko strana i mrtva tema... Nadogradio bih se na misljenje porucnika Drebina gore koji je u jednoj drugoj temi preporucio uvodjenje statusa elitni gamer... mislim da treba uvesti i VIP sobu, gde ce svi elitni gejmeri (kojima je sve trash i tako to) raspravljati o filozofsko-duhovnim iskustvima u igrama i koja to igra danas je vredna njihove bozanske paznje i recepta u apoteci... Onda bi nama, obicnoj boraniji, ostalo malo prostora da se lozimo na nezrele, trash igre i nastavke svih takvih igara koje smo voleli, igrali do iznemoglosti i volimo ih jos uvek. Mladjima ce se verovatno vise svideti bulletstorm, takodje trash igra koju iscekujem da gustiram.

Baj de vej, koliko sam video na trejlerima, Djuka, cini mi se, imace i ok fiziku za danasnje standarde (scena u novom trejleru kad razbija deo zgrade raketom, npr)... ali kao da je to vazno svima onima koji su igrali i uzivali u originalu...

planira li ko da igra mp uopste :)

negde sam procitao da ce imati oko 17 sp gameplaya

17 sati za sp :trust:, pa to je vise nego skrto...ne kapiram cemu odusevljenje :S:..bez 30 sati sp-a igra je unapred osudjena na nedorecenost...

17 sati za sp :trust:, pa to je vise nego skrto...ne kapiram cemu odusevljenje :S:..bez 30 sati sp-a igra je unapred osudjena na nedorecenost...

FPS kampanje su ~10h ili manje danas. Očekivati FPS sa minimum 30h SP-a je suludo.

Poslednja izmena:
Upravo sam dobio Borderlands GOTY i pritom ključ za Duke Nukem Forever First Access Club :) nešto kao beta, demo pre izlazka igre :)

Ne zna se, ali letece to "u full-u" na 8800GT. ;)

17 sati je daleko bolje nego 4-5 koliko prosecan fps danas ima u singlu :)

Kako ***** ova gnjida sa Eurogamer-a, povracalo mi se kada sam citao zamerke oko grafike. Kako neki ljudi ne mogu da skapiraju da bi Duke bio sjajan i sa duplo losijom grafikom jer je ikona, karakter kakav ne postoji u danasnjim igrama. Jedino sto je potrebno jeste uhvatiti tu atmosferu Duke-ovog sveta, i mogu da se zgrcu milioni, a na sva zvona se cuje kako je to ovoj igri poslo za rukom, ali ne, tu su graficke kurve sa svojim porocima i primedbama...

Kako ***** ova gnjida sa Eurogamer-a, povracalo mi se kada sam citao zamerke oko grafike. Kako neki ljudi ne mogu da skapiraju da bi Duke bio sjajan i sa duplo losijom grafikom jer je ikona, karakter kakav ne postoji u danasnjim igrama. Jedino sto je potrebno jeste uhvatiti tu atmosferu Duke-ovog sveta, i mogu da se zgrcu milioni, a na sva zvona se cuje kako je to ovoj igri poslo za rukom, ali ne, tu su graficke kurve sa svojim porocima i primedbama...

Ma ko ih hebe, moraju da *****ju, za to su placeni. :)

Ko uzima Balls of Steel edition?

dukenukemforever6.jpg

lllllllllllllllllllllllllllllllllllllol
e kad bi samo jos i izasla ali bas 3 maja OVE godine xaxaxa

Gearbox je inace radio PC port za Halo 1. Verovatno su pokupili model za armor iz svojih arhiva. :D

Vrh Dno