Šta je novo?

Duke Nukem Forever

haha sto je mocan trailer :)
nisam igrao originalnog Duke-a, ali ovo cu sigurno

O da!:D

Hahaha,ako bude feeling devedesetih,onda cu ga sigurno kupiti.Sta ces kad sam matoro djubre :)

Kad se setim kako sam citao razne casopise sa informacijama/skrinovima za DNF pre 12 godina.
Jedva cekam da izadje da se zavrsi ta fama o igri koja je 12 godina odlagana/menjala izdavace/menjala engine. I da se stavi tacka na sve

*Blood and Gore

*Intense Violence

*Strong Language

*Mature Humor

*Nudity

*Strong Sexual Content

*Use of Drugs and Alcohol

... sta covek da pozeli vise :)

DNF i Bulletstorm su kao stvorene za igranje dok The Prodigy gruva u pozadini. :)

Kakav ludacki trailer, ismejao sam se posteno. :D

Ne znam kakve ce biti igra, deluje vise kao neka zayebancija nego kao ozbiljna igra. Daj boze da bude i *******cija i dobar gameplay.

Never forget... ovo je napravljeno na Unreal2 engineu [modifikovanom do bola, but still...]

Ma totalno mi je nebitno na kom enginu je zasnovana igra ako ima bar malo duha, to je ono što fali današnjim igrama. Ne sećam se koja me je igra privukla u poslednjih par godina i držala pažnju više od par sati.

P.S. Zaboravih na Burnout Paradise, igrao sam je par nedelja. :)

Poslednja izmena:
Ma totalno mi je nebitno na kom enginu je zasnovana igra ako ima bar malo duha, to je ono što fali današnjim igrama. Ne sećam se koja me je igra privukla u poslednjih par godina i držala pažnju više od par sati.

P.S. Zaboravih na Burnout Paradise, igrao sam je par nedelja. :)

Mozda se igras na pogresnoj platformi ? :p
Ili ne biras dobre igre. Uvek ima sta dobro da se igra, samo vremena nema dovoljno.

Mozda se igras na pogresnoj platformi ? :p
Ili ne biras dobre igre. Uvek ima sta dobro da se igra, samo vremena nema dovoljno.

Nemam vremena da probam sve naslove, probam one koji su trenutno aktuelni, mada ne mislim da grešim kada kažem da novim igrama fali duh (ono što je Duke Nukem 3D imao). Nije samo grafika bitna, bar meni nije, mnogo je bitniji gameplay i atmosfera koju igra ima i mora da te uvuče u istu ako je iole dobra.

Možda sam ja isuviše zahtevan, ali imam jak utisak da većini igara izdatih u poslednjih par god. fali baš ovo o čemu pričam. Po meni igra treba da bude kao dobra knjiga, koje se sećaš godinama od kada si je pročitao-odigrao.

Poslednja izmena:
Nemam vremena da probam sve naslove, probam one koji su trenutno aktuelni, mada ne mislim da grešim kada kažem da novim igrama fali duh (ono što je Duke Nukem 3D imao). Nije samo grafika bitna, bar meni nije, mnogo je bitniji gameplay i atmosfera koju igra ima i mora da te uvuče u istu ako je iole dobra.

Možda sam ja isuviše zahtevan, ali imam jak utisak da većini igara izdatih u poslednjih par god. fali baš ovo o čemu pričam. Po meni igra treba da bude kao dobra knjiga, koje se sećaš godinama od kada si je pročitao-odigrao.

Pa odigraj npr MGS4, Uncharted 2, God of War 3, Alan Wake, Dead Space, pa ces se i te kako secati mesecima i godinama tih igara. Slabo sta vrhunsko ima na PC-u da se igra. Naravno tu je srecom Blizzard i Starcraft 2 koji je odusevio.

...Duke Nukem Forever će ipak ugledati svetlost dana...izgleda da će stvarno smak sveta decembra 2012., igrajte se ljudi dok još ima vremena... :D

Kakav ludacki trailer, ismejao sam se posteno. :D

Ne znam kakve ce biti igra, deluje vise kao neka zayebancija nego kao ozbiljna igra. Daj boze da bude i *******cija i dobar gameplay.

Pa takav je i Duke Nukem 3D, totalna *******cija od igre i tada najzabavniji gejmplej od svih pucačina. Nije igra džabe ušla u legendu.

ja sam Quake uvek više voleo i mnogo me nerviralo šro je Duke u SK dobio 92 ocenu, a Quake samo 91 :d

Poslednja izmena:
Ovaj trejler odise atmosferom legende, jedva cekam! Cak mu je i glas skoro identican starom Djuku. Jedina stvar koja ga moze ubiti je ovaj prenaduvani dugogodisnji hype, pitanje je da li ce i koliko igra opravdati isti. Mada verujem da oni koji su igrali stari Djuk nece biti razocarani. Hail to the king, baby!

Nije skoro nego je identičan pošto John St. John pozajmljuje glas a ne neki imitator.

To sam i pretpostavljao. Za razliku od mene, ti si uradio domaci... :d
Na osnovu ovog najnovijeg trejlera zaista moze da se zakljuci da je modifikovani ut2 endzin u pitanju, mada sam mislio da su i njega batalili posle nekog vremena i presli na nesto trece. Kako god, samo da poseduje atmosferu originala i bice do yaya...

Jao totalni comeback 90's. Evo Duke Nukem pa Mortal Kobat.Uf samo sto sam ja jedno 15 godina stariji

Nisam igrao orginalnu igru , iako sam imao i konzolu i pc u to vreme, ali sam igrao Doom 1 i 2 i ultimate doom. :) I quake 1 i 2, naravno.

P.S. Zasto mogu da vidim kad neko citira clanove koji su mi na ignore listi. Lose vam radi ovaj ignore.

Pa odigraj npr MGS4, Uncharted 2, God of War 3, Alan Wake, Dead Space, pa ces se i te kako secati mesecima i godinama tih igara. Slabo sta vrhunsko ima na PC-u da se igra. Naravno tu je srecom Blizzard i Starcraft 2 koji je odusevio.

Who gives a shit?

Igra je vec pobednik sto se mene tice - klasicna "prvo pucaj posle pitaj" pucacina, nasilje, los recnik... milina :)
Grafika - zabole me, dobra je :)

Ne znam zasto se raspravaljam sa vama. Neki ljudi nece da ukapiraju, cool im je ziveti u neznanju.

Ja pomislio neki novi trejler...

Jao totalni comeback 90's. Evo Duke Nukem pa Mortal Kobat.Uf samo sto sam ja jedno 15 godina stariji

Eee, lepo si to rekao. Mada za Djuka ne postoji granica starosti... barem ne gornja... "Hell, I'd still hit it"... Prajsles, tajmless... ju nejm it...

Poslednja izmena:
ahhhh da su pametni da ubace ovu mjuzu u igru :D

neverovatno da igra zapravo dolazi !! bice haos :D

zar nije duke nukem onaj na soniju bio u trecem licu?

Vrh Dno