Ma totalno mi je nebitno na kom enginu je zasnovana igra ako ima bar malo duha, to je ono što fali današnjim igrama. Ne sećam se koja me je igra privukla u poslednjih par godina i držala pažnju više od par sati.
P.S. Zaboravih na Burnout Paradise, igrao sam je par nedelja.![]()
Mozda se igras na pogresnoj platformi ?
Ili ne biras dobre igre. Uvek ima sta dobro da se igra, samo vremena nema dovoljno.
Nemam vremena da probam sve naslove, probam one koji su trenutno aktuelni, mada ne mislim da grešim kada kažem da novim igrama fali duh (ono što je Duke Nukem 3D imao). Nije samo grafika bitna, bar meni nije, mnogo je bitniji gameplay i atmosfera koju igra ima i mora da te uvuče u istu ako je iole dobra.
Možda sam ja isuviše zahtevan, ali imam jak utisak da većini igara izdatih u poslednjih par god. fali baš ovo o čemu pričam. Po meni igra treba da bude kao dobra knjiga, koje se sećaš godinama od kada si je pročitao-odigrao.
Kakav ludacki trailer, ismejao sam se posteno.
Ne znam kakve ce biti igra, deluje vise kao neka zayebancija nego kao ozbiljna igra. Daj boze da bude i *******cija i dobar gameplay.
Cak mu je i glas skoro identican starom Djuku.
Nije skoro nego je identičan pošto John St. John pozajmljuje glas a ne neki imitator.
Pa odigraj npr MGS4, Uncharted 2, God of War 3, Alan Wake, Dead Space, pa ces se i te kako secati mesecima i godinama tih igara. Slabo sta vrhunsko ima na PC-u da se igra. Naravno tu je srecom Blizzard i Starcraft 2 koji je odusevio.
Jao totalni comeback 90's. Evo Duke Nukem pa Mortal Kobat.Uf samo sto sam ja jedno 15 godina stariji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari