Onda je skroz osnov za pretraguNisam zainteresovan za duos model i ova jedna kartica ne moze da se podnese[emoji19]

Preporuciti WP telefon nekome je.... danas smesno.
Matorcima, kojima je nebitno da li ima svaki app, i koji ne mogu mnogo da zeznu OK, ali mladjim osobama, pogotovu ako zeli izgled - nemaju tu Lumie sta da traze.
Tu biraj između 5x i z3Na kraju uži izbor a5, z3/+, p8 i 5x
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Na kraju uži izbor a5, z3/+, p8 i 5x
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Šta mislite o Samsung J7 prime dual, crni ?? Imam dosta povoljnu ponudu... Znam da je procesor u odnosu na kineze slabiji, ali je zato kamera mnogo bolja, baterija je 3300, ekran ima gglass 4...
Ti telefoni se ne uvoze zvanicno, koliko znam, tako da prava domaca garancija i ne postoji. (mislim na Dual SIM)
Onda sony z3Nije skoro nemoguće naći 5X 32 bez garancije, nego je skroz nemoguće, samo 16gb je bio u telenoru
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Za garanciju ne računam samo telenor vec i proverene radnje "u kraju"Nije skoro nemoguće naći 5X 32 bez garancije, nego je skroz nemoguće, samo 16gb je bio u telenoru
Vrti se oko 5x kad samo nexuse i koristiTo je tacno (broj zvanicno uvezenih DS smartfona je mizerno mali, ako ih ima uopste) nego sam u slucaju ove preporuke (za devojku, ne za Vylotu) otpisao dual sim a vidim i pokretac teme se vrti oko 5X
Broj uvezenih dual SIM modela nize i nize srednje klase nije mali. Ali od ovih jacih modela, da kazem higher-end, ne iskljucivo flagship, samo Lumie i Mate 9 DS su zvanicno uvezeni, koliko znam (prosli bi kroz ateste inace)To je tacno (broj zvanicno uvezenih DS smartfona je mizerno mali, ako ih ima uopste) nego sam u slucaju ove preporuke (za devojku, ne za Vylotu) otpisao dual sim a vidim i pokretac teme se vrti oko 5X
Ja sam iz manjeg grada tako da ima radnji gde ceo život uzimam telefone pa znam da je proverenoNa takve jos nisam naisao, ja pod garancijom racunam samo validnu od 2 godine, sto mogu da ponude operateri i radnje tipa CT/Gigatron itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari