Ja sam imao probleme sa karticom baš...Slazem se, i ja sam za tu varijantu. Kartica mi stoji mnogo dugo i nisam je koristio ni kad sam imao gde.
Uzimaj ti taj 5x i teraj. Ili njoj daj taj a ti uzmi Pixel.![]()
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ništa, ništaIzvini ja sam tako razumeo![]()
Kako god, srećno u kupovini![]()
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Nexus 5x ima samo polovnih i bez garancije i to za preko 200e.
Za 170-180 ima P9 lite/honor 7 lite novi sa garancijom kod operatera, u koje ide memorijska, ako se vec oprostila od Dual sima, moze da stavi u jedan od ova dva karticu i ima memorije koliko hoce.
Ne kazem da su bolji telefoni od nexusa, ali s obzirom da se ljudi zale da je slaba baterija, i polovan kosta 50e vise bez garancije od telefona koji provereno dobro radi, a jedini boljitak koji mogu da vidim je kamera i mozda multitasking, a uzima se polovan telefon bez ikakve garancije za veci novac i slabijom baterijom, meni nelogican potez..
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Meni se dešavalo da sama kartica pobrise sve sa nje, to je užas pravi. Ja još nisam u problemu, jer neću do kraja godine da menjam sigurno, ali ni tad neće biti drugačija situacija. Ti si uzeo za klasu bolji fon, 6p ipak zver, mada ja nisam mogao da ga uzmem zbog veličine :/Ma kad zabaguje pa izvuce bateriju, haos.
U slicnom problemu sam i ja. Nexus jedva uhvatih (cene nerealne po oglasima) a Pixel uzas (700e). Nemam pojma sta posle.
Da, da, svakako, Huawei drma trenutno. Samo da vidi dal je bolji p8 ili p9l, ja sam koristio oba na kratko i nemam zamerkiSamo ti kazem da uzmes u obzir, i da ne iskljucis telefon na bazi preporuci 2 coveka a pun je forum ljudi koji ga koriste i prezadovoljni su.
Pogledaj malo, ima na youtube milion testova, speed testovi, ekrani, sve se tu lepo vidi.
Telefon je odlican, koristim ga vec neko vreme i bas sam zadovoljan i nisam jedini, imas p9l temu u kojoj je jedino Coda93 nezadovoljan telefonom, a ima 3k+ odgovora na temi.
Znaci ne pricam da je 5x losiji telefon, samo te molim da uzmes u obzir to sto sam napisao u prosloj poruci.
Bila je stara, ali svejedno, ne sme tako da se desi. Ako uspes da se skrasis, može 6p do kraja godine lagano da ti služi i bude ponovo među top telefonima. Posle Nexus kamere sigurno ne prelazim na lošiju, makar ne menjao telefon 2 godineMozda je bila falicna?
Jurio sam 6P dosta dugo, velicina mi ne smeta pa je super. Jedino bih uzeo OP3T sad, ako nije mnogo losiji ekran.
Pixel i nije zapravo neophodni upgradePa nadam se da cu izdrzati toliko.![]()
Ako ne izgori ekran pre.![]()
Koliko sam video dok sam kratko koristio dosta bolje rade i p8 i p9l od p8lNe znam da li za P8 stize Nougat, i ima losiju bateriju od P9l, po svemu ostalom bi trebalo da je bolji ili isti u odnosu na P9l, zavisi od stavke koja se gleda.
Drug i brat imaju p8 lite, radi super telefon kod brata i posle vise od godinu dana, p8 moze samo bolje od njega da radi.
Vizuelno nije bio u lošem stanju, a nije bilo ni nešto mnogo aplikacija na njemu. Svakako je slabiji od ova druga 2, ali Huawei sve bolji i bolji posao radiZavisi, mozda si video p8l u losem stanju.
Bratanac, drug i brat sva trojica imaju p8 lite i kod svih radi dobro, kod druga od skoro kod njih od ranije.
Meni i drugu gotovo identicno rade p9l i p8l uzeti u isto vreme, bez stucanja i laga, lepo i fluidno.
Ne fali nista, naravno, samo ima ljudi kojima se on vise svidja, a ima ljudi kojima on nije nista posebno u poredjenju sa drugim ekranima pa ne igra neku ulogu pri odabiru telefona.Uzgred, sta fali amoled-u?
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Lenovo k6 note,ima sve ovo,baterija ladno dva dana,obe kamere dobre,32gb,ne baguje nimalo,lepo kuciste.1. stavka da bude minimum 32gb memorije ili sd slot
2. stavka da obe kamere budu ok (ne mora da bude top) ali da bude ok
3. stavka da telefon ne koči (sad ne znam šta to znači za ženske standarde ali svidja joj se kako radi Note 3 a sa Nexus 5x je oduševljena)
4. stavka da baterija može 1 dan
5. stavka da nije prevelik
6. naravno da nije ružan (softverski ni hardverski)
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
K6 note ne ulazi jer je preveliki. Ali koristio sam p70, Vibe z2, a7000 i budimo iskreni telefoni su očaj, osim baterije. Ekrao 0, loše rade, kamere slabe, UI smešan...Lenovo k6 note,ima sve ovo,baterija ladno dva dana,obe kamere dobre,32gb,ne baguje nimalo,lepo kuciste.
Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk
Hvala, pogledacu sadPosto vec koristis Nexus savet je jednostavan OnePlus2 (4gb Ram/64gb storage). Odlicno radi, software je skoro stock android, baterija odlicna i 5.5" odlican IPS ekran, kamera 13mp sa stabilizacijom i laserskim autofokusom.
Govorim iz licnog iskustva.
Ako nije kasno pogledaj bench oglase mobilnih telefona prodavao ga je (ajovetic)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari