Gde je punjenje 3h?Plus da ne zaboravimo punjenje od 3h+ koje je neprihvatljivo za vecinu korisnika.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Telefon nije za mene, alo hvala u svakom slučaju... nema smisla vise pratiti teme tipa "tel je najbolji samo zato sto ga ja imam, a ostali su losi jer tako kazu blabla forumi i ja ga nemam".
Srecna kupovina telefona zacetniku teme, ma da mi se cini da ni on ne zna sta hoce... Bez ljutnje. Dovidjenja.
Na P9 Lite.Gde je punjenje 3h?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
A7 je prevelik. A5 je odgovarajuća veličinaMeni taj A7 (2016 DS, navodno 1 dan star) deluje kao dobra opcija ali kosta 285e, kapiram da je trajanje baterije sigurno 20-30% duze od Z3+ a i zene vise vole Samsunghttp://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a7_2016-review-1371.php
Tesko da postoji bolji DS telefon za taj novac a da moze da se nadje sa domacom garancijom.
Tih, znači p9l ne zbog 16gb i punjenja. Vidim ja da će pasti nexusNa P9 Lite.
S5 Duos i S5 nisu ista stvar. Ni hardver nije isti, S5 Duos ima dodatni SIM Slot, a zadrzava SD Card slot.Kakav bre S5 (samo alfa i emix mogu i dalje da hajpuju taj telefon), pre bih uzeo A5 2016 DS jer je u pitanju kvalitetniji uredjaj koji radi bolje od S5 raspada![]()
Moraće da preboli. Jedini dual sim, baterij i memorija je neki kinez. Ali ipak je to kinez a i kamera je pitanje. Ili možda z3A dual sim?![]()
Ja probao S5 običan dok je još 500e, što se mene tiče užas kako radi...S5 Duos i S5 nisu ista stvar. Ni hardver nije isti, S5 Duos ima dodatni SIM Slot, a zadrzava SD Card slot.
Radi odlicno, za normalnog korisnika sigurno bolji izbor nego telefon koji je 50-100e skuplji (Z3 Dual)
Ma idi bre, bas se mnogo razlikujuS5 Duos i S5 nisu ista stvar. Ni hardver nije isti, S5 Duos ima dodatni SIM Slot, a zadrzava SD Card slot.
Radi odlicno, za normalnog korisnika sigurno bolji izbor nego telefon koji je 50-100e skuplji (Z3 Dual)
Stvarno mi nije jasno sta ljudi vide u tim samsung telefonima...
Послато са Le X620
Koji ti fon koristis kada ti toliko smeta samsungDizajnerski promasaji iz godine u godinu, svaki identican (da su bar lepi to ne bi bio problem), gledam ovaj A5, izgleda identicno kao 99% Samsunga koje vidis kod klinki u autobusu.. UI uzas, naravno niko ne menja fabricki wallpaper i raspored ikonica, onaj widget za vreme sa Windows XP travom i suncem.. katastrofa![]()
Nisu isti telefoni, Stock za S5 Duos maltene nista nema od bloata (mada vredi da se stavi ALEXNDR-ov ROM). Ne moze se porediti sa Note 3 kako radi (note 3 primetno ispred), ali je dobar.Ja probao S5 običan dok je još 500e, što se mene tiče užas kako radi...
Da, razlikuju se.Ma idi bre, bas se mnogo razlikuju![]()
Ali je S5 Duos, za navedene kriterujeme skroz dobar telefon. Ja moj evo 3 godine koristim, iako bez problema mogu novi da kupim, koji hocu.Normalan korisnik u 2017. zasluzuje bolji uredjaj od S5, to je sigurno![]()
Postao si previse personal u porukama gde me citiras sa VIPomAli dobro, ocekivana preporuka od tebe, jos samo da mu onako ''diskretno'' preporucis da predje u vip u kombinacij sa mts, posebno ako je na ''zlom telenoru'' i to je to, ispunices bonus za danas :d
Samo stock dolazi u obzir.Nisu isti telefoni, Stock za S5 Duos maltene nista nema od bloata (mada vredi da se stavi ALEXNDR-ov ROM). Ne moze se porediti sa Note 3 kako radi (note 3 primetno ispred), ali je dobar.
Naspram Z3 - nije isti cenovni rang.
Da, razlikuju se.
Ali je S5 Duos, za navedene kriterujeme skroz dobar telefon. Ja moj evo 3 godine koristim, iako bez problema mogu novi da kupim, koji hocu.
Mrzeo sam Samsung jedno vreme, jer su im displeji (na S3/S4 barem) pucali samo tako (bukvalno svaki put kada mi ispadne, obavezno pukne, cak i na debeo tepih jednom). Ali vidna promena na S5/N3+. Plus meni displej MNOGO vise prija ocima od bilo kog IPS-a
Postao si previse personal u porukama gde me citiras sa VIPom![]()
Da sumiramo polako
Teško da može da se nađe tel sa 32gb + duos + baterija + da nije prevelik
Xperia z3 dolazi u obzir, pitanje je autonomija
P9L dugo se puni i 16gb je
J7 prevelik
J5 otpada
A5 ostaje ali i on je 16gb
S5 duos ne znam ni koliko se kreće
Šta mislite za p8 polovan?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
S5D ti je los, a bukvalno telefon sa losijim ekranom kazes da je najbolja opcija
S5 Duos i ima oko 150e
Mislim da ne postoje Dual SIM telefon tog (flagship/high mid range) ranga sa validnom domacom garancijom, ako mislis na pravu garanciju. Jedino Lumia 950/XL DS i Mate 9 DS. Znaci, P9 Lite, S5/A5, sve navedeno ovde nije Dual SIM sa pravom zvanicnom garancijom domacom. (mada - bukvalno bacanje para ta "Garancija" po meni)
Ne puni se spektakularno duže, a bateriju ima odličnu što je jako važno zbog 2 kartice ...
Da, na kraju baš šteta što nema p9l/a5 32gbPa naravno da je bolja opcija, S5 je losiji od Z2/Z3/Z3+ kada se sve sabere i oduzme i to se odavno zna
U to S5 amoled nije dobar kao oni sa S6, S7, bela je losija, crvena je bukvalno narandzasta, zelena ocajno deluje u odnosu na istu boju sa IPS-a, totalno neka neprirodna nijansa. Naravno uglovi gledanja i prikaz crne su mnogo bolji na amoledu. To sto je tebi subjektivno mnogo bolji ekran mogu da razumem a i vise puta si naglasio da volis amoled sa najnapucanijim modom a ne basic.
Ali kao celina S5/DS nije bolji ni od Z3 a kamoli od Z3+.
Na kraju nijedan od tih telefona mi ne deluje kao idealno resenje, steta sto A5 2016 ne moze da se nadje sa 32Gb internom a da je DS verzija. Slicno vazi i za P9L.
Slazem se, telefonima sa takvim trajanjem baterije i nije potrebno brzo punjenje. Ali i A5 2016 ima odlicnu autonomiju sto i jeste veoma bitno za DS telefone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari