Šta je novo?

Dual sim do 250e

vulex8

Cenjen
Učlanjen(a)
23.03.2014
Poena
180
Jel može neko da predloži dual sim telefon do 250e polovan, samo što pre?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne moze i jedno i drugo. Ili dual sim ili single + memorijska.
Bas mora kombinacija?
Posto joj je prednja kamera verovatno bitna treba napomenuti. Bolja je na P9L nego na Note 5 npr. Nema onog vostanog efekta.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam trenutno oba tel i uverio sam se u to 100x. Dakle Xiaomi redmi 4 prime isma kameru kao i S4. Fotke su mi na kompu od oba tel i gledam ih cesto. Nemojt citati bezvezne forume i donosiri zakljucke a niste ni probali te. Ja ih koristim i znam o cemu pricam. A samo kazem da pogleda jer su karakteristike i cena na strani ovog tel.

Xiaomi = MIUI? Preskociti za osobe koje nisu imale vec dodira sa njima i rekle da moze.

Ja bi isao na A7 ako vec ulazi u cenovni rang, naspram A5 - +1GB RAMa cini cuda za Samsung telefone. Ako je imala Note 3, znace tacno razliku! (ja jesam zadovoljan sa S5 Duos, ali da Note 3 Duos ima LTE - ni pod razno ne bih zadrzao S5)

BTW, na S5 Duosu moze i SD i Dual SIM. Za druge ne znam, uglavnom ne moze.

Poslednja izmena:
Nisi odgovorio konkretno. Da li je bolja u uslovima loseg osvetljenja?
A7 je malo poveci, ali je dobar.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Poslednja izmena:
Xiaomi R4P ima 32Gb mem i sul sim je.

Tih sad znači dosta telefona otpada, pa i p9l jer su 16gb i dual sim. Meizu, Xiaomi i slični trenutno dobri telefoni su baš poslednji argument :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

P9l je odlican telefon, za ljude koji ne drze po 7 aplikacija u pozadini i zahtevaju da sve budu u ram-u, a onda prodaju i kupe 2 godine star telefon sa losijom baterijom ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ti to mene proganjas :D ne moze 3 app u pozadini ne 7... I da jeste 2god star ali je 10x bolji od p9l a baterija meni toliko ne smeta s'obzirom da ima brzo punjenje. I zaobidji me :D

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Koliko vidim ni Z3 ni A7 Duos 2016 nisu do 250e. (ima nekih polovnih Z3, nisam gledao konkretan oglas jer se bas razlikuju od proseka)

Iskren da budem, nisam ni pogledao oglase. Ali vise od 250e za polovan Z3 niko normalan ne bi dao. Ako nema onda S5 Duos bez dileme.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

@Coda93

Ne proganjam te, samo ne mozes da pises nebuloze kad je u sustini upravo suprotno.
Do 4-5 aplikacija drzi normalno u ramu, ako nisu sve one najzahtevnije.

Daleko, bas daleko od toga da je S6 10 puta bolji telefon.
Ako nemas sta pametno i korisno napisati, ne pisi nista, pogotovo ne dezinformacije.

4-5 manje zahtevnih? Pa to moze i Galaxy Nexus da drzi. I nije bas za pohvalu. Znas sta sve drzi N7 2013 sa ista ta 2GB?
I jeste S6 mnogo bolji. Displej, kamera, jaci procesor, veci i brzi ram, veca interna, bolji izlaz na sluskama. Jedino ta baterija losija. Malo li je?
@Opusteno, i najbolje radi od svih. :)

Poslednja izmena:
Nisam rekao da nije bolji, samo da nije "10 puta bolji" jer to implicira da je p9l los telefon, a telefon je odlican.

Iskren da budem, nisam ni pogledao oglase. Ali vise od 250e za polovan Z3 niko normalan ne bi dao. Ako nema onda S5 Duos bez dileme.

Z3 dual (copper boja) - 199e polovan na KP a novi Z3+ dual su 280-285e.

Kakav bre S5 (samo alfa i emix mogu i dalje da hajpuju taj telefon), pre bih uzeo A5 2016 DS jer je u pitanju kvalitetniji uredjaj koji radi bolje od S5 raspada :)

Poslednja izmena:
Eto, to je vec uredna cena. Cak bih pre dodao za nov mada 280 za Z3 je previse. Matoro to.
A7 je bolji izbor ali je skuplji osetno.

Ja boldovao + ali izgleda ne vredi :D Nije Z3 nego Z3+ dual nov 285e na KP, S810, 3Gb rama, solidan Nugat softver i sve ostalo, jedino autonomija sto je prosecna :) Prihvatljiva cena za takav tel.

Mada ko zna kakvih dual sim kineza ima za 285e sa sve akumulatorima od baterija, treba sve proveriti.

Corav sam.
To je vec druga prica.
Ima verovatno, ali sa upitnim kamerama.

Pa ne moze sve za te pare, i Z3+ ima sumnjivu autonomiju (za DS fon) bez obzira na solidnu 2930 mAh bateriju, zna se da S810 trosi dosta. Ali je zato sve ostalo sasvim solidno + ima Nugat sw za koji kazu da radi odlicno.

Ali meni nekako dual sim ide u kombinaciji sa sto vecom baterijom i dokazano odlicnom autonomijom, zato i pominjem cajnadroide :)

Poslednja izmena:
... nema smisla vise pratiti teme tipa "tel je najbolji samo zato sto ga ja imam, a ostali su losi jer tako kazu blabla forumi i ja ga nemam".
Srecna kupovina telefona zacetniku teme, ma da mi se cini da ni on ne zna sta hoce... Bez ljutnje. Dovidjenja.

Pa ne moze sve za te pare, i Z3+ ima sumnjivu autonomiju (za DS fon) bez obzira na solidnu 2930 mAh bateriju, zna se da S810 trosi dosta. Ali je zato sve ostalo sasvim solidno + ima Nugat sw za koji kazu da radi odlicno.

Ali meni nekako dual sim ide u kombinaciji sa sto vecom baterijom i dokazano odlicnom autonomijom, zato i pominjem cajnadroide :)

Baterija je, u najboljem slucaju, prosecna i to je to. On se bese isto dugo puni ili?
... nema smisla vise pratiti teme tipa "tel je najbolji samo zato sto ga ja imam, a ostali su losi jer tako kazu blabla forumi i ja ga nemam".
Srecna kupovina telefona zacetniku teme, ma da mi se cini da ni on ne zna sta hoce... Bez ljutnje. Dovidjenja.
Ovde niko, osim Alfe, nije preporucio telefon koji poseduje. Ili te je pogodilo sto postoje bolje kupovine od tvog uredjaja?

Ma da, daj boze da Z3+ DS ima bolju autonomiju od 5X nexusa npr. Zato i pominjem ''kineze''.

Evo sad vidim, navodno 4 meseca star Z3+ sa kutijom, opremom i pisanom garancijom od jos 20 meseci = 240e, na MS. Ako je u pitanju validna CT garancija ovo je ok ponuda.

Ali nije DS, tako da otpada.

Samsung A7 (2016) DS, ''star 1 dan'' = 285e.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno