Ti to mene proganjasP9l je odlican telefon, za ljude koji ne drze po 7 aplikacija u pozadini i zahtevaju da sve budu u ram-u, a onda prodaju i kupe 2 godine star telefon sa losijom baterijom
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Da ne jurim sad za A7. Ne znam koliko mu se uklapa u budzet a i glomazan je.Pa S5 Duos
A7 Duos 2017 isto ima dedicated slot, koliko vidim?
Da, ali ta dva oglasa odscaku sa cenom prilicno od ostalih polovnih. Mozda su OK, ali cim je toliko niza cena, sumnjivo je.Pa za polovan i pitao u prvom postu.![]()
Iskren da budem, nisam ni pogledao oglase. Ali vise od 250e za polovan Z3 niko normalan ne bi dao. Ako nema onda S5 Duos bez dileme.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Razumem te, tešiš sebeNisam rekao da nije bolji, samo da nije "10 puta bolji" jer to implicira da je p9l los telefon, a telefon je odlican.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Corav sam.
To je vec druga prica.
Ima verovatno, ali sa upitnim kamerama.
Pa ne moze sve za te pare, i Z3+ ima sumnjivu autonomiju (za DS fon) bez obzira na solidnu 2930 mAh bateriju, zna se da S810 trosi dosta. Ali je zato sve ostalo sasvim solidno + ima Nugat sw za koji kazu da radi odlicno.
Ali meni nekako dual sim ide u kombinaciji sa sto vecom baterijom i dokazano odlicnom autonomijom, zato i pominjem cajnadroide![]()
Ovde niko, osim Alfe, nije preporucio telefon koji poseduje. Ili te je pogodilo sto postoje bolje kupovine od tvog uredjaja?... nema smisla vise pratiti teme tipa "tel je najbolji samo zato sto ga ja imam, a ostali su losi jer tako kazu blabla forumi i ja ga nemam".
Srecna kupovina telefona zacetniku teme, ma da mi se cini da ni on ne zna sta hoce... Bez ljutnje. Dovidjenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari