Šta je novo?

Dual sim do 250e

vulex8

Cenjen
Učlanjen(a)
23.03.2014
Poena
180
Jel može neko da predloži dual sim telefon do 250e polovan, samo što pre?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^Ma nek uzme S5 duos :D
Ne mogu da citam celu temu, vidim da je ugl onanisanje na P9L i S5 duos, tako da ne znam jel spomenuo neko Oneplus 2. 64gb memorije, dual sim, ok kamera, ok baterija, i mislim da sam bas na forumu video oglas nedavno. Ako moze da se nadje ok polovan, rekao bih da je super resenje.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

327a272020d96f63f72bf11dce989c29.jpg

moja preporuka lumia 640xl polovnih ima za 100e dualsim da se kupi a dosta drzi bateriju videti sliku ovo govorim iz iskustva jer ga preko godinu dana koristim

Preporuciti WP telefon nekome je.... danas smesno.
Matorcima, kojima je nebitno da li ima svaki app, i koji ne mogu mnogo da zeznu OK, ali mladjim osobama, pogotovu ako zeli izgled - nemaju tu Lumie sta da traze.

Preporuciti WP telefon nekome je.... danas smesno.
Matorcima, kojima je nebitno da li ima svaki app, i koji ne mogu mnogo da zeznu OK, ali mladjim osobama, pogotovu ako zeli izgled - nemaju tu Lumie sta da traze.

Preporuka bi bila ok da je u pitanju budzet do 100e i da pokretac teme uopste razmatra W10m.

Inace je stvarno zabluda da se svi stariji korisnici lakse snalaze sa W10m UI i najcesce osakacenim aplikacijama. Potreban je malo duzi period navikavanja a onda krecu pitanja ''zasto ne moze ovo, zasto ne moze ono, zasto ne radi ovo/ono, restartovao mi se telefon u vajber/fb aplikaciji'' i ''pa Lazin telefon to ima a isto ga je uzeo za dinar, kako ovaj moj nema/ne moze''

Ali zato sa druge strane klinci i stariji korisnici mnogo lakse upropaste jeftine androide sa 1Gb rama, posebno one sa losim, bagovitim i prebloatovanim fabrickim skinovima.

A izgled.. pa ok su Lumie, za te pare izrada, ekrani, kamere, zvuk.. sasvim ok a i rade neuporedivo stabilnije nego u prvih 8,9 meseci ''plasiranja'' W10m.

Poslednja izmena:
Cale koristi Lumiu, daleko od toga da se on lako snalazi ili prihvata IT stvari (ne zeli prosto..), ali ona mu radi sve sto treba. Pozivi, SMS, Surf, Facebook (da pogleda sestra kad postavi nesto ranije, sada vise ne koristi), Viber i Skype. Sve to odlicno radi na WP, i nema sta da se snalazi - jednom mu pokazes gde je i to je to.

Šta mislite o Samsung J7 prime dual, crni ?? Imam dosta povoljnu ponudu... Znam da je procesor u odnosu na kineze slabiji, ali je zato kamera mnogo bolja, baterija je 3300, ekran ima gglass 4...

Na kraju uži izbor a5, z3/+, p8 i 5x :D

Je l' i dalje za devojku? Haos u temi pa se ne zna vise kome sta treba :D

5X pa Z3+ (sony stvarno treba bar pokusati naci sa validnom garancijom jer sam video da jedan clan pominje neke probleme sa ekranom na dva primerka koje je imao) a 5X 32Gb je veoma tesko, skoro pa nemoguce, naci sa domacom garancijom.. najvece prednosti 5X su cist android i dosta bolja kamera (foto) koja je i laksa za upotrebu (sve auto, hdr+ i to je to, close up/macro mod i stabilizacija video snimanja jedino skripe, tu je Z3+ u prednosti)

A5 2016 relativno lako moze da se nadje uz domacu garanciju a i dalje mislim da je dobar izbor u ovom slucaju.

@ Vylota
Šta mislite o Samsung J7 prime dual, crni ?? Imam dosta povoljnu ponudu... Znam da je procesor u odnosu na kineze slabiji, ali je zato kamera mnogo bolja, baterija je 3300, ekran ima gglass 4...

Nisam probao J7P ali ovako ''sa papira'' deluje odlicno. Samsung je sa novijim telefonima A i J serije napravio dobar posao, mnogo su bolji od nekadasnjih Samsunga te klase.
Cipset koji ima uopste ne deluje lose - http://www.samsung.com/semiconductor/minisite/Exynos/w/solution/mod_ap/7870/
http://www.notebookcheck.net/Samsung-Exynos-7870-Octa-Notebook-Processor.185344.0.html

E sad sve zavisi za koliko para si nasao.. mozes i na pp da javis :)

Poslednja izmena:
5x verovatno ispada jer je skoro nemoguće naći ga u 32gb sa garancijom, ako ipak bude, uzima se, jer znam sve prednosti, 2 imam :D
@hsv.stoned i dalje je, za drugaricu :D

Da vas pitam samo još nešto, zašto svi izbacujete p8 iz izbora?

Ti telefoni se ne uvoze zvanicno, koliko znam, tako da prava domaca garancija i ne postoji. (mislim na Dual SIM)

To je tacno (broj zvanicno uvezenih DS smartfona je mizerno mali, ako ih ima uopste) nego sam u slucaju ove preporuke (za devojku, ne za Vylotu) otpisao dual sim a vidim i pokretac teme se vrti oko 5X :)

Poslednja izmena:
To je tacno (broj zvanicno uvezenih DS smartfona je mizerno mali, ako ih ima uopste) nego sam u slucaju ove preporuke (za devojku, ne za Vylotu) otpisao dual sim a vidim i pokretac teme se vrti oko 5X :)
Broj uvezenih dual SIM modela nize i nize srednje klase nije mali. Ali od ovih jacih modela, da kazem higher-end, ne iskljucivo flagship, samo Lumie i Mate 9 DS su zvanicno uvezeni, koliko znam (prosli bi kroz ateste inace)

Vrh Dno