Onda je skroz osnov za pretraguNisam zainteresovan za duos model i ova jedna kartica ne moze da se podnese[emoji19]
Preporuciti WP telefon nekome je.... danas smesno.
Matorcima, kojima je nebitno da li ima svaki app, i koji ne mogu mnogo da zeznu OK, ali mladjim osobama, pogotovu ako zeli izgled - nemaju tu Lumie sta da traze.
Tu biraj između 5x i z3Na kraju uži izbor a5, z3/+, p8 i 5x
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Na kraju uži izbor a5, z3/+, p8 i 5x
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Šta mislite o Samsung J7 prime dual, crni ?? Imam dosta povoljnu ponudu... Znam da je procesor u odnosu na kineze slabiji, ali je zato kamera mnogo bolja, baterija je 3300, ekran ima gglass 4...
Ti telefoni se ne uvoze zvanicno, koliko znam, tako da prava domaca garancija i ne postoji. (mislim na Dual SIM)
Onda sony z3Nije skoro nemoguće naći 5X 32 bez garancije, nego je skroz nemoguće, samo 16gb je bio u telenoru
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Za garanciju ne računam samo telenor vec i proverene radnje "u kraju"Nije skoro nemoguće naći 5X 32 bez garancije, nego je skroz nemoguće, samo 16gb je bio u telenoru
Vrti se oko 5x kad samo nexuse i koristiTo je tacno (broj zvanicno uvezenih DS smartfona je mizerno mali, ako ih ima uopste) nego sam u slucaju ove preporuke (za devojku, ne za Vylotu) otpisao dual sim a vidim i pokretac teme se vrti oko 5X![]()
Broj uvezenih dual SIM modela nize i nize srednje klase nije mali. Ali od ovih jacih modela, da kazem higher-end, ne iskljucivo flagship, samo Lumie i Mate 9 DS su zvanicno uvezeni, koliko znam (prosli bi kroz ateste inace)To je tacno (broj zvanicno uvezenih DS smartfona je mizerno mali, ako ih ima uopste) nego sam u slucaju ove preporuke (za devojku, ne za Vylotu) otpisao dual sim a vidim i pokretac teme se vrti oko 5X![]()
Ja sam iz manjeg grada tako da ima radnji gde ceo život uzimam telefone pa znam da je proverenoNa takve jos nisam naisao, ja pod garancijom racunam samo validnu od 2 godine, sto mogu da ponude operateri i radnje tipa CT/Gigatron itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari