Slazem se, za kameru, UI, i izradu skoro svih Lenovo telefona, ali Z2 mislim da si promasio ovde (moguce doduse da mesam sa Vibe Z ili Z2 Pro, desilo se ranije). Dakle, K910 ili K920 su bili extra odradjeni ipak (kazem, mesam ponekad koji je koji).K6 note ne ulazi jer je preveliki. Ali koristio sam p70, Vibe z2, a7000 i budimo iskreni telefoni su očaj, osim baterije. Ekrao 0, loše rade, kamere slabe, UI smešan...
Koji kilavi? Ti poredis S5, a ne S5 Duos. Ima boljih izbora, ali nema za cenu S5 Duosa. I ja bi radije uzeo sada OP3T, ali odlucio sam da ne dajem preko 300e za telefon, ma sta nudio, iako mogu. Ili Note 5 Duos, svejedno.@ alfaunits
Nekome ko raspolaze sa 250e i dalje ladno preporucujes kilavi S5 DS u 2017. godini? Pa jos zeni![]()
Nesto si se postavio previse licno prema meni. Da radim u VIPu pa da razumem, mozda sam ti nesto skrivio, ali ovako... ne razumem te, tako da... nemoj, nije lepoMeni dovoljno da vise ne polemisem sa tobom, posebno kada su mi odavno poznate tvoje botovske karakteristike, jos samo vip da joj preporucis uz taj S5 duos i to je to :d Naravno uz jos jednu bajku ''o dobrom vipu i zlom telenoru'', bolesno.
Ne moze A5 2016, jer nije Dual SIM + SDAli zbog S810 i trajanja baterije otpada u ovom slucaju, za zene je Samsung najbolji izbor, dakle A5 2016. i to je to do 250e. Ili polovan S6, i njemu je baterija kilava ali bar ima brzo punjenje.
Zar se ne gubi sd slot kad se otkljuca za drugi sim?!?Svi P9 Lite kod naših operatera su sposobni za dual sim samo što je zaključana druga kartica ...
Otključa se uz pomoć toolkit-a sa XDA foruma i to je to ...
A ima i na oglasima verzija sa 3GB RAM-a koja je šverc komerc - mislim da je tu od starta sve otključano.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)
Jel' to onda ignorises i kada pisem probleme VIPa? Ocigledno da.@ alfa
Utoliko gore ako stvarno ne radis u vipu a pises sve to sto pises vec godinama, onda je problem veci nego sto sam mislio.
Zasto je bolja od Z3 Dual onda?Moze A5 2016 jer je napisano da ce verovatno odustati od DS, tako da je A5 stvarno najbolja opcija u ovom slucaju.
Koliko njih je bilo DUOS?Iz mog iskustva sa nekoliko S5 to je telefon za izbegavanje
Gubi se, ali ima "opcija" da u isto vreme rade i dve sim kartice i microSD ...Zar se ne gubi sd slot kad se otkljuca za drugi sim?!?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jel' to onda ignorises i kada pisem probleme VIPa? Ocigledno da.
Zasto je bolja od Z3 Dual onda? Jer nema konfuznu kameru? Kazes stariji model, a tvrdis sve vreme da ce dobiti najnoviji Android
Zasto je bolji od S5? Isto ima 2GB.
Znaci, ignorises subjektivno.Pa nesto nisam vidjao a i ono sto si pisao je smesno u odnosu na hvalospeve o istoj mrezi i pljuvanje telenora po svaku cenuSve to je preslo u nekakvu opsesiju i traje godinama, vise nego cudna ''pojava''.
No shit, SherlockAuu.. ajd' polako da ti objasnim - ne moze neki telefon da bude ubedljivo najbolja opcija bas za svakog korisnika.
Aha, ti pricas o Z3+ za update.. jasno ondaZ3 je penzionisan sa 6.0.1
Haha, koliko si ti postao prozivan na moj racunA5 2016 radi provereno bolje, malo fluidnije i dosta stabilnije od S5. Ti si i za svoj Note 3 pisao kako radi k'o Nexus, logicno je da ces isto pisati i o tom S5D![]()
Lupas. Duos telefoni nisu isti kao single SIM Samsunzi. Za neke druge proizvodjace ne mogu da tvrdim, ali ***, radim mesec dana u Samsungu godisnje - molim te, da ne lupas takve stvari.I da, nijedan nije bio duos ali to su prakticno isti telefoni, uostalom cela Samsung generacija 2014. je softverski raspad za koriscenje ''stock, na duze staze''.
Nije uopste forsiranje, S5D je dobar izbor, u svom cenovnom rangu. Z3D mislim da je mnogo bolji izbor, jer ima 3GB RAMa, i mislim da vredi da se malo poigra sa kamerom zbog toga.Zaista ne vidim razlog za forsiranje famoznog S5 DS u ovom slucaju, devojka ima 250e i treba da ih potrosi na daleko pametniji nacin a ne na taj matori lagovito-bagoviti flaster![]()
S5 Duos - razliciti SoC, totalni zaseban SIM2 Slot, zadrzao SD Card slot.
A kako to?A znaci to je u pitanju, radis mesec dana u Samsungu godisnje, sad je sve jasno i svaka dalja prica je suvisna![]()
Gde van? Osim Bencha i 2Cpu.com ja i ne pisem igde. To su jedina dva mesta gde smatram da i dalje ima ista pametno da se procita i podeli.A to oko vipa je tek smesno, mislim da si i van granica ovog foruma postao poznat kao vip bot/telenor hejter, svaka cast, treba uspeti u tom poduhvatu :d
Again, koliko tih je DUOS? Ili samo pricas da bi nabijao postove vise od mene?S5 je za mene totalni fail za duzu upotrebu, pre svega zbog lagovitog i nestabilnog softvera, cak je i Note 4 (koji je imao zet a i jos neki ljudi iz okruzenja) fail po tom pitanju i zahteva xda ''lecenje''.
Duos nisam koristio ali ne vidim logiku da se najbolje prodavani, obicni S5 raspadaju a S5 duos radi tako savrseno.
Ti si tek sada pomenuo ovaj kontekst - do sada ti prosto S5 Duos nije ni za staNa kraju i da nekim cudom radi bolje od obicnog S5 taj duos nije vredan komentarisanja u temi gde se preporucuje telefon od 250e i to za devojku![]()
Zasto onda spamujes oko VIPa u ovoj temi?Vidim pominjes ''moju mrznju prema vipu'' (ciji sam korisnik od 2012)?! Covek koji duzi niz godina botuje za vip i ekstremno hejtuje telenor gde stigne (cak i u jbnom potpisu na forumu?!) prica o nekakvoj mrznji? Imam komentar i na ovo ali bolje da nista ne pisem![]()
Pa nije 250e, vec je 150eNikada nisam koristio fon skuplji od 150€, ali da ti neko savetuje da kopuješ POLOVAN fon za 250€ i još model od pre par godina?! 'Ajde da si rekao 80€-100€. Pogotovu što te flagshipove kupuju raznorazne paljevine koje ne vode računa o fonu nego im samo bitno da ga šetaju i pokazuju i ko zna kakav dobijaš, a pucaš 250€!?. A za heavy user-a mora heavy cash.
Čuj S5, meni je on lepši i od s6 i s7, ali je fon star par godina. Jedino da ga imam pa da hoću da ga prodam, e onda bi ga hvalio nebeski. 250€ bez garancije 2god. je mačka u džaku.
Gde van? Osim Bencha i 2Cpu.com ja i ne pisem igde. To su jedina dva mesta gde smatram da i dalje ima ista pametno da se procita i podeli.
Ti si tek sada pomenuo ovaj kontekst - do sada ti prosto S5 Duos nije ni za sta
Uzjedno, Duos je skuplji.
Ne, greskom sam ponovio za S5 kao i za S3 Duos.Nego sta rece, da S5 Duos nema isti cipset i da ima bolji hardver od single sim S5? Dokaz? NulaIli si ipak mislio na S5 plus? Ili mozda ne znas osnovne karakteristike/hw uredjaja koji koristis?
U prevodu - pricam o jednom (single), iako me pitaju za drugo (dual).Da, ja pricam o single sim S5 i N4 i to o nekoliko primeraka koji u pocetku rade iole prihvatljivo za jedan flagship, pa makar bio i iz 2014. a onda vremenom pocinju da nabacuju ''lag/bagdroid titulu'' :d
Nebitna je tvoja logika, bitna je praksa. Imao sam ja od S3 do S6 sve (S6 doduse jedva da mogu reci da sam probao, nije mi se uopste svidjao od pocetka). I za single-SIM se skroz slazem - to ne bi smelo da se prodaje po tim cenama ili kao neki flagship.Da, zato sto ne mogu da poverujem da S5 DS sa istim hardverom radi toliko bolje od S5 raspada. Blue Moon je npr. imao S5 Plus (S805) i kaze da je u pitanju bolji telefon od S5, to mi ima logike.
naravno da nije, ali je jedan od realnih razloga zasto se vise potrude.Svaki dual sim fon je skuplji od single sim verzije. Nije garancija viseg kvaliteta hardvera/softvera i najcesce nema razlika.
Sve je OK da imas takav stav, i ja bi ga imao - ali je nesto skroz drugo da ti neko POKAZE da nisi u pravu (imas snimak, i Batak se ucutao), i ti opet vrtis istu pricu.Ako S5 DS zaista radi toliko bolje od single sim verzije sa istim hardverom onda se izvinjavam ali meni je tesko da poverujem da je to moguce posle iskustva sa S5 i N4. Isto tako ti ni Batak nije verovao a promenio je nekoliko flagship Samsunga (Note) do sada, jednostavno zvuci mnogo nerealno. Ovakav stav ima verovatno svako ko se uverio kako rade ''na duze staze''. Da sad nesto ''mrzim'' Samsung ne bih preporucio A5 ili S6 do 300e, jednostavno su bolji u odnosu na S5 lesheve, posebno S6.
Ne, ja sam njega preporcuio dok sam mislio da je Z3D >250e dobar polovan.Na kraju i da DS stvarno radi toliko bolje od obicnog S5, ne vidim razlog za preporuku u temi gde se trazi sto bolji android za devojku i do 250e (a nije samo sw problem, dizajn, izrada, kamera bez OIS-a itd), da je pisalo za oko 150e pa da i razumem, ovako ispada da samo forsiras ono sto imas![]()
Ne, greskom sam ponovio za S5 kao i za S3 Duos.
Ne, ja sam njega preporcuio dok sam mislio da je Z3D >250e dobar polovan.
Za A5 vs. S5 - mislim da je A5 nepotrebno skuplji, ali gde sam rekao da je S5 bolja kupovina do 250e uopste?
Cuj.. cudno je da ti i dalje pises o ovome. A i sam si se slozio da sam bio u pravu za N3D.Zato se i batak cudio a ubedjen sam da je to cudno i za 99% ljudi koji znaju kako rade stariji Samsunzi.
Pa pogledao sam na KP, "Z3 Dual" i video cene uglavnom preko 250e (i 2 oko 200-220e, sa pitanjem kakvi su primerci). Mozda prevideo da su uglavnom Z3+.Toliko kosta par nedelja/meseci star Z3+, Z3 DS polovan je ispod 200e svakako, ne znam otkud ti ideja da je skuplji od 250e polovan.
Gde sam rekao da je S5 Duos najbolji izbor do 250e, kada sam video da je Z3D ispod 250e? A7 sam cak predlagao pre toga. S5D sam dao kao jos jednu preporuku.Kako gde si rekao, pa non-stop provlacis taj stav![]()
Kakvih 200e, 150e max. Pod tim uslovom i ima smisla.Meni je A5 2016 bolji od S5 ali ako duos S5 stvarno radi toliko bolje od obicne petice onda moze da se preporuci nov/polovan ali za 200/150e, svakako nije najbolji u ovom slucaju.
Gde sam rekao da je S5 Duos najbolji izbor do 250e, kada sam video da je Z3D ispod 250e? A7 sam cak predlagao pre toga. S5D sam dao kao jos jednu preporuku.
Kakvih 200e, 150e max. Pod tim uslovom i ima smisla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari