Ogromne količine slika su u pitanjuSigurno krace traje baterije na Z3+, to je jedina veca mana u odnosu na A5/P9L, jbni S810 ali sa druge strane radi brze i fluidnije, UI je prilicno cist.
E sad, samo 16Gb interne na A5/P9L mozda i nije veci problem ako se ne instalira brdo aplikacija, igrica i uz koriscenje nekog cloud servisa.. mada to je u praksi verovatno oko 10Gb memorije dostupne korisniku, dok se instaliraju i vremenom apdejtuju osnovne aplikacije.. pitanje je koliko ostaje za multimediju i da li je to dovoljno.
Predlozio si A5, brePa naravno da je bolja opcija, S5 je losiji od Z2/Z3/Z3+ kada se sve sabere i oduzme i to se odavno zna![]()
To sam i napisao nego nije objavljen ceo moj odgovor. Rekao sam da ako odustane od dual sim uzima se verovatno (5x, a5 ili p9l). Druga opcija je Z3+ koji jedini ima sve. Treca najmanje verovatna opcija je da se zarad dual sim odrekne memorije i da se uzme a5 dual, p9l dual:d
E to je tek dilema, za 95% nas sa foruma 5X je (mnogo) bolji izbor ali opet za devojku.. velike su sanse da bi joj A5 vise odgovarao, ili P9L![]()
S6 ds?Z3+ nema bas sve, jeste solidan za te pare ali je autonomija samo prosecna (malo bolja od S6 a verovatno primetno losija od A5/P9L) ali kamera moze da bude pravi horor za koriscenje, za prosecnog korisnikaKonfuzan kamera UI, superior auto mod koji je cesto ocajan u low light uslovima..
Mislim da je, u tom slucaju prekoracenja budzeta na 280e, za nju polovan S6 najbolji izbor pa neka koristi brzo punjenje u toku danaA za 200-250e P9L ili A5 2016.
Ja ti pričam da sa P9 Lite imaš dual sim uz malo čačkanja (a možeš i microSD)...To sam i napisao nego nije objavljen ceo moj odgovor. Rekao sam da ako odustane od dual sim uzima se verovatno (5x, a5 ili p9l). Druga opcija je Z3+ koji jedini ima sve. Treca najmanje verovatna opcija je da se zarad dual sim odrekne memorije i da se uzme a5 dual, p9l dual
S6 ds?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja ti pričam da sa P9 Lite imaš dual sim uz malo čačkanja (a možeš i microSD)...
Pogledajte prilog 222487
Još dobiješ za 200€ nov telefon koji niko prethodno nije drndao [emoji6]
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)
Nema veze što je druga 2g. Do sad je drugi telefon obična nokijica koja je gprsSve to sto ti predlazu tipa a5,j5, j7 ne valja. Razlog: druga kartica je 2g. Dalje ne treba objasnjavati. Meizu mx5 je za te telefone babaroga
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Nije još 100%Pa ti rece da odustaje od DS?Mislio sam na single sim, takvih ima za 280e po oglasima.. S6 DS nema mnogo po oglasima a i skuplji su.
S6 je sjajan fon za zene, do 300e mozda i idealanUz ajfone ih najvise odusevljavaju noviji Galaxy i Samsung A 'droidi.
Ne znam ko bi mogao da joj odradi to. Ne živim blizu nje.Svi P9 Lite kod naših operatera su sposobni za dual sim samo što je zaključana druga kartica ...
Otključa se uz pomoć toolkit-a sa XDA foruma i to je to ...
A ima i na oglasima verzija sa 3GB RAM-a koja je šverc komerc - mislim da je tu od starta sve otključano.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)
Svakako najbolji izborUzmi ti njoj lepo 5x, kad je vec prezadovoljna, i neka uziva. Jeste malo baterija problematicna ali dobro.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Videćemo, bitno da je neki uži krug određenSto se kaze, ne moze i jare i pareSlazem se za nexus 5x to je odlicna mašina. A za DS, bože moj nek se pomiri sa tim.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Bolje 32gb storage nego muke sa sd karticomSto je najjace sa 5x gubi i DS i za memorijsku.![]()
Ali dobro, 32GB verzija i vozi. Bar kamera i sistem sabijaju.![]()
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Imam z7. Nije uopste nestoNubia z7 max. Pogledaj taj mobitel kamere i ostalo sve pravo dobro. A jeftin skroz. Ja imam na prodaju Asus Zenfone 2. Praktično nov manje od mjesec korišten.
Pa da, tako ću. A inače, nije u pitanju lepša polovina. Ne kažem da sam ja lepši, ali nije devojkaNaravno, mada ti lepsoj polovini stavi sve karte na sto pa nek sama izabere![]()
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari