Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Malo mi je "trapavo" sve. Slayer je težak i sporiji nego u prethodne dve igre, pa me kretanje pomalo asocira na Gears of War. I cut scenes su relativno kratke, čini mi se.
Nešto se uzhebo net, 10x sporije ide, sad sam zvao sbb, nešto se ruter nije ažurirao kako treba.a sta cekas?
To sam i ja primetio. Vidljiva cela mapa i kad se približiš secretima umesto ? vidiš šta je.Delim mišljenje. Za prvih 6 misija, ethernal mi je generalno bolja igra. Videćemo još. Secret sobe se za sad sve smešno lako nalaze
au bre, ja sam Doom 2016 pokusavao kad je izasao na PS4 da igram, pazi kad sanse nije bilo na gamepadu, svaka ti cast ako mozes sa tim da igrasČistokrvna PC pucačina nema šta, počeo sa tastaturom i mišem sada igram preko gamepada koji ima jedno 30ms latency. Rezultat na Nightmare težini, manje više isti. Čak je lakše izvoditi kerefeke sa štitom na gamepadu nego na mišu i tastaturi...
Iskustvo je čudo. Živ čovek se na sve navikne. Ja sam 2009 se još "džonjao" na Orange Boxu, na kontroleru sam kao maloletni esports igrač iz Azije, a na mišu i tastaturi blamaža totalna.au bre, ja sam Doom 2016 pokusavao kad je izasao na PS4 da igram, pazi kad sanse nije bilo na gamepadu, svaka ti cast ako mozes sa tim da igras
Meni cura kad je videla koliko se patim, kupila u svajcarskoj adapter za M&KB za PS4, i onda sam ko covek cepao Doom, Wolfensteine i BF1 i BF4 i raznorazne COD-oveIskustvo je čudo. Živ čovek se na sve navikne. Ja sam 2009 se još "džonjao" na Orange Boxu, na kontroleru sam kao maloletni esports igrač iz Azije, a na mišu i tastaturi blamaža totalna.
Mogu, jer je igra tako dizajnirana. Nije poenta u preciznom ciljanju i headshotima nego u dodge i dobrom kretanju a uz autoaim koji je po default uključen i šotku sve se pokupi na ekranu ovako ili onako. Ma može i da se snajpuje uz autoaim naravno. E sad, nije gamepad neka krdža nego su hall effect analogi super precizni, nema deadzone a i igra ima odličnu podršku za gamepad za razliku od prethodnika (Doom 2016 ne podržava gamepad na PC). Jednostavno ne vidim prednost miša u igri koja ima ovakav dizajn, pa nije ovo Q3 Arena da je bitno biti precizan, potpuno drugi tip igre, zato i kažem da je konzolaška pucačina. Zapravo nije ni loše ovako, udobnije igrati na 55 inča TVu nego ispred monitora.au bre, ja sam Doom 2016 pokusavao kad je izasao na PS4 da igram, pazi kad sanse nije bilo na gamepadu, svaka ti cast ako mozes sa tim da igras
Mojoj ženi nije ništa smešnije nego kad probam da igram na kontroleru.Iskustvo je čudo. Živ čovek se na sve navikne. Ja sam 2009 se još "džonjao" na Orange Boxu, na kontroleru sam kao maloletni esports igrač iz Azije, a na mišu i tastaturi blamaža totalna.
istoJa sam na osmom ili devetom chapteru. Sve više me ascoira na Gears of War.I mnogo je lakši od prethodna dva na Hurt Me Plenty nivou težine, baš neuporedivo. U Eternalu sam ginuo ko glineni golub, ovde nisam stradao ukupno 10 puta od početka igre.
pa moras dodge da odradis i onda dobiijes full plasma charge, i rasturis ihKako ste prešli sa zmajem? Toliko je iritantno da mi dođe da odustanem od igre, nikako ne uspevam da pređem one tenkove sa štitovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari