80 eura za 14 sati solidnog gameplaya bez priče. Pa ko voli nek izvoli.
Ovo mi nikada nece biti jasno.
Kakve price ? Igra treba da ima dobru mehaniku, gameplay pre svega, prica je tu ako ima potreba da postoji. Kome je do price neka gleda filmove, serije, dokumentrce, neka slusa guslare
😆 Igra treba da zabavi, da pruzi neki izazov, da malo iznervira
😛 a na de se kroz ugru bleij u 30h nekakvih filmica i da se veci deo gameplaya svede na stisni E W D F u cut scenama, koja smaracina a takvih je igrara ima i previse.
Igram ovih dana Diablo II Resurrected, ne mogu da se odlepim od igre i ako sam je godinam ranije igrao. Igra ima 5 filmica kojima je tu i mesto, kratek sazete dialoge izmedju likova i nedostiznu mehaniku igre kao i balans izazova/nagrade, to je igra a ne neke smaracine kojie se sve svode na to kako da se dovucemo od jedno do druge cut scen kako bi smo ispratili nekakvu pricu najcesce na nivou filmova B produkcije.
Iskreno voleo bih da DOOM igre evoluiraju u nesto vise i to se desava samo nedovljno brzo. Da se taj prostor u kome se desava akcija malo bolje iskorisit da tu ima jos nekog zadrzaja, tajnih odaja prolaza, nekih sporidenih likova, da mehanika igre i dizajn nivoa preseli u otvoreni svet sa vise RPG elemenata... Tako bi se postigo neke balans da ne bude samo rokanje, nesto da vuce malo ka igrama tipa Returnal i Remnant samo da ostane iz prvog lica. To bi mislim bila prava stvar, ovo ovako 80e za 14h rokanja kakvo moze da se oseti i u bespaltnim online shooterima, nema to mnogo smisla, to je vreme proslo.