Šta je novo?

DOOM: The Dark Ages

Upravo kupio na Steamu. Prošle godine sam izroštiljao Eternal i oba DLC-a i posle toga ništa ne mogu da igram. Instalirao RDR2 i Metro Exodus, ali nema teorije da sklapam oružje, šunjam se, jašem konjiće i radim slične stvari. Eternal mi je pojeo mozak, mora neprestano da se vrti i skače bolesnom brzinom, menja oružje u letu, kolju demonske sile i ispaljuju laseri u džinovske đavole. :D Sve ostalo je ekstremno dosadno i neigrivo u ovom trenutku.

Jedva čekam da zaigram.

Šta mu ovo dođe?

1747134236423.png

Deluje kao da će biti olupina, na osnovu ovih pre-release iskustava, za razliku od prošla dva dela koji su bili tip top.

Edit: Kao što sam i mislio, mora ponovo da se skida, matična platforma im je do 🥚🥚

Kako na Steamu sve uvek radi, bez greške a ovi Epici, Xboxi, Battlenetovi se raspadaju. Ali ipak mogu da ih pokrenem, EA/Origin više ne radi app...

Poslednja izmena:
Upravo kupio na Steamu. Prošle godine sam izroštiljao Eternal i oba DLC-a i posle toga ništa ne mogu da igram. Instalirao RDR2 i Metro Exodus, ali nema teorije da sklapam oružje, šunjam se, jašem konjiće i radim slične stvari. Eternal mi je pojeo mozak, mora neprestano da se vrti i skače bolesnom brzinom, menja oružje u letu, kolju demonske sile i ispaljuju laseri u džinovske đavole. :D Sve ostalo je ekstremno dosadno i neigrivo u ovom trenutku.

Jedva čekam da zaigram.
Igraj Deadlink, ja nisam mogao Eternal da igram posle njega jer je Deadlink brži 😀

...uvek sam igrao Doom zbog jake priče. 🙃

Ima na game pass?...hvala za info baš ću da proverim sutra

mozda sutra kada izlazi, trenutno nema

Koliko vidim dolazi sutra na Game Pass. Tad je launch, ovo je sve early access.

Top, taman da zakoljem bandwith u firmi i spremim se za vikend, pošto nesretni microsoft još nije uveo limit na download.

Gledam ove sto vec igraju na YT, pa covece, ovde ti treba 17 prstiju :D
skidam je sad na gejm psu, pa cemo videti ujutru, u 2h nocas valjda postaje aktivna

1747260006403.png

80 eura za 14 sati solidnog gameplaya bez priče. Pa ko voli nek izvoli.
Ovo mi nikada nece biti jasno.
Kakve price ? Igra treba da ima dobru mehaniku, gameplay pre svega, prica je tu ako ima potreba da postoji. Kome je do price neka gleda filmove, serije, dokumentrce, neka slusa guslare :LOL: Igra treba da zabavi, da pruzi neki izazov, da malo iznervira :p a na de se kroz ugru bleij u 30h nekakvih filmica i da se veci deo gameplaya svede na stisni E W D F u cut scenama, koja smaracina a takvih je igrara ima i previse.
Igram ovih dana Diablo II Resurrected, ne mogu da se odlepim od igre i ako sam je godinam ranije igrao. Igra ima 5 filmica kojima je tu i mesto, kratek sazete dialoge izmedju likova i nedostiznu mehaniku igre kao i balans izazova/nagrade, to je igra a ne neke smaracine kojie se sve svode na to kako da se dovucemo od jedno do druge cut scen kako bi smo ispratili nekakvu pricu najcesce na nivou filmova B produkcije.

Iskreno voleo bih da DOOM igre evoluiraju u nesto vise i to se desava samo nedovljno brzo. Da se taj prostor u kome se desava akcija malo bolje iskorisit da tu ima jos nekog zadrzaja, tajnih odaja prolaza, nekih sporidenih likova, da mehanika igre i dizajn nivoa preseli u otvoreni svet sa vise RPG elemenata... Tako bi se postigo neke balans da ne bude samo rokanje, nesto da vuce malo ka igrama tipa Returnal i Remnant samo da ostane iz prvog lica. To bi mislim bila prava stvar, ovo ovako 80e za 14h rokanja kakvo moze da se oseti i u bespaltnim online shooterima, nema to mnogo smisla, to je vreme proslo.

Nazad
Vrh Dno