Nalazi se na spisku igara tako da kad dodje na red videcu kolko vredi 😛@veteran76: Jesi li probao Witchfire? Mislim da bi to moglo da zadovolji tvoje zahteve.
Nalazi se na spisku igara tako da kad dodje na red videcu kolko vredi 😛@veteran76: Jesi li probao Witchfire? Mislim da bi to moglo da zadovolji tvoje zahteve.
Pogledajte prilog 492139
e da, imao sam drivere 25.3.2, i odmah po startovanju igra je pukla uz driver error.
instalirao zadnje 25.5.1 i presao 2 chaptera, sve ok
Ne znam, ovo sam na brzinu probao ovu početnu deonicu gde manje više nema ništa. Moguće da u većim bitkama pada ispod 60FPS.@ Dark magician Znači može da se igra dovoljno dobro?
Download i udri. Ja ostavio danas na poslu. Jedva čekam sutra da vidim kako tera 4060 na laptopuStriming ili se downloaduju i instaliraju?
ja vidim da je 11.99% mesecno, mozdane gledam dobro? Za PC
meni i D2016 i Eternal i ovaj Dark ages izgledaju ama bas isto, jedino sto mi prve dve bez glupih FSR/DLSS radi na milion frejmova 😀Izgelda sasvim ok igra, igram gamepass verziju. Sve na ultra nightmare u UW 3440x1440 sa DLAA. Oko nekih 80-120 fps vecinom na otvorenom a u hodnicima mnogo vise od tog. Igram vec neko vrijeme Doom 2016 i moram reci da ne izgleda toliko losije od Dark Ages a radi bukvalno 5-6 puta bolje. Ali valjda je to stanje danasnjih AAA igara - da ne izgledaju bog zna sta bolje ali zato rade 5 puta gore.
a sta cekas?Evo, platio game pass, i sad treba čekati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari