Stevcho
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.10.2009
- Poena
- 385
Meni su žena i tašta pile gvožđe i za te anemije stvarno treba dugo da se izleče. E sad, trebalo je bar malo da se mrdne na gore. Možda imaš neki drugi problem koji se tiče ili absorbcije gvožda, ili feritina ili ko zna čega, da je svaku anemiju moguće sanirati samo gvožđem ne bi bilo anemičnih ljudi uopšte ali nažalost to nije slučaj.Ne znam ali meni je UPS naplatio sve regularno ispod 50€.
Elem, pijem iron Complex Caps koji su mi preporuceni ovde vec dva meseca redovno i danas izvadim rezultate - gvozdje i hemoglobin nisu se ni mrdnuli. Ne znam sta da radim, tek za dve nedelje imam kod interniste zakazano.
A sto se tice CRPa sa kojim sam se ranije pratio sad je spao, na 6 doduse sto je i dalje van granice al dobro. ALT i AST su mi takodje poviseni.
Ne osecam nikakve simptome nedostatka gvozdja niti problema sa jetrom ili necim
Ja bih na tvom mestu duplirao dozu jer očigledno da ne absorbuješ dobro, dodao bih 125mg (četvrt tablete) ekofarm vitamina c uz svaki obrok i sačekao ta dva meseca pa video.
Mojoj tašti koja ima rak najviše je gvožđe pomerio ovaj preparat https://iherb.co/V5zzSNC on ima skoro 4x više gvožđa po tableti od tog tvog preparata.
Ako možeš da podeliš i ostatak nalaza, bilo bi zanimljivo da vidimo.
Hvala svima na odgovorima za DHL