Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko ne leti,sedi u raketi, jedino sto moze da obori raketu je da Rusi iznesu rat iz Ukrajine

Udjem u long na 21080 sa jebenih ~340$ x 20 leverage. I to sam se zentao jer je easy moglo dole, mada % je ipak bio za long.
Uzmem dva puta po 10% na 21489 i 21890 (ukupno oko 60$), jos mi stoji otvoren long sa ostatkom od 4874$ i +240$ PNL ....

Pisem ovo jer sam jeb*** baksuz, pre desetak dana sam sjebao platu jer nisam hteo da zatvorim short, računao nema šanse da ide dalje... Da mi je takav bid sada prošao... lele.

Sorry za off, morao sam da se ventiliram... :)

Toooo BaTiCe!
Od silnih analiza me zabolela glava. Ovako, na cist osecaj, rekao bih da idemo do 30k.
Srecno svima!

Mislim da nece proci 22200 u nekom kraćem roku...daj bože da grešim kao pre mesec dana.

22.5k je bitan kao sto rekoh pre nekoliko dana

Ako prodje i ostane iznad 22200, realno sledeci kakav-takav resistance je 22900...
Ako i to preleti i nastavi se cash flow, eto nas na 25k +.

Da ali tek za mesec dana, dotle ce da curi ovako. Podvlacim ponovo sve u zavisnosti od ovog IIIWW

Ovo sa Genesisom nije neočekivano jer se pričalo o tome duže, e sad problem su Gemini i naravno Sigate banka a ovo poslednje opasno može da utiče na theter.. Baš ludo vreme i velika je mogućnost manipulacija od strane menjačnica, ko trejduje bukvalno kladionica - sigurno će ići na više a sigurno i na niže, realno je očekivati pravo dno negde u toku ove godine

Ne dirajte mi @saj on je jako pozitivan lik, to sto ga je mozda muka naterala ili zivci, da povlaci neke poteze ne znaci da je druge uvlacio u propast kao neki drugi. Ja i dan danas drzim njegov pravac i cekam 2K, sve je pitanje zivaca u ovoj igri. Strpljen spasen. Takodje i @sasadjak, mnogi od vas nisu ni culi za njega, da nekazem nisu ni znali sta je BTC kad je on uveliko kopao, a on se nekako naterao da vam objasni ovaj rulet, vrv ta empatija ide sa godinama, pa se prihvatio pisanja.

Ko sto bi reko doktor konj: sledece dve nedelje su kljucne...

predvidjanja gde ce se zaustaviti ? 30-35k ?

Udjem u long na 21080 sa jebenih ~340$ x 20 leverage. I to sam se zentao jer je easy moglo dole, mada % je ipak bio za long.
Uzmem dva puta po 10% na 21489 i 21890 (ukupno oko 60$), jos mi stoji otvoren long sa ostatkom od 4874$ i +240$ PNL ....

Pisem ovo jer sam jeb*** baksuz, pre desetak dana sam sjebao platu jer nisam hteo da zatvorim short, računao nema šanse da ide dalje... Da mi je takav bid sada prošao... lele.

Sorry za off, morao sam da se ventiliram... :)
prijatelju, ako ti je za utehu, nisi jedini koji je pojeo g... :) zadnjih 7 trejda ni jedan u pravu stranu... kao da neko ceka samo moj order pa da ga otera u drugu stranu

Dok ne krene ozbiljno krvarenje altova ka BTC-u dok je u uptrendu nista necu dirati. Ako se uopste uptrend desi.

Imacu order ade na 0.0...1100

prijatelju, ako ti je za utehu, nisi jedini koji je pojeo g... :) zadnjih 7 trejda ni jedan u pravu stranu... kao da neko ceka samo moj order pa da ga otera u drugu stranu
Ti skoro kao NBA ekipe protiv Denvera zadnje vreme...

Ne dirajte mi @saj on je jako pozitivan lik, to sto ga je mozda muka naterala ili zivci, da povlaci neke poteze ne znaci da je druge uvlacio u propast kao neki drugi. Ja i dan danas drzim njegov pravac i cekam 2K, sve je pitanje zivaca u ovoj igri. Strpljen spasen. Takodje i @sasadjak, mnogi od vas nisu ni culi za njega, da nekazem nisu ni znali sta je BTC kad je on uveliko kopao, a on se nekako naterao da vam objasni ovaj rulet, vrv ta empatija ide sa godinama, pa se prihvatio pisanja.
U cemu je razlika izmedju Saja i Morbiusa ( pod pretpostavkom da mislis na njega )? Jedan je ( bio ) klasican moonboy a drugi doomgirl :). Saj je mogao isto tako da upropasti nekoga da izadje na vreme u bull-u jer je pricao o nekim ludim ciframa ( ETC na 1000, LTC boga pitaj koliko 2000+ ) kao sto Morbius prica u bear-u. Naravno da ljudi vole vise da slusaju bajke koje prica Saj od propasti koju najavljuje Morbius. Mozda su i jedan i drugi pozitivni IRL :)

Dobar si momenat odabrao za short, po meni ovo jednostavno mora još dole da ide jer nije FTX poslednji u nizu pucanja i bankrotstva.
Da ne pričam o drugim makro faktorima.
Slažem se da je ovo sad bila klasična manipulacija, sledi zanimljiv naredni period.
Nevezano za to, htedoh samo da kažem da meni barem dok nisi postovao taj short, nije bila jasna baš sasvim tvoja pozicija.
Potez ti je sve samo ne glup, u ovom trenutku, mislim da je Binance donekle siguran mada i on visi u vazduhu, ali poslednja je brana rekao bih.

E jel vidiš sad zašto je šort bio totalna greška? Kačio je frrka grafikone gde se vidi da je smart money pretežno zbrisao iz kripta. što znači da je ostao uglavnom retail, a njih je ekstremno lako izmajmunisati, urađeno gomilu puta do sada. Menjačnice koordinirano naprave stablecoin-a iz ničega, u stanju niske likvidnosti krenu da kupuju i dižu cenu BTC-a, raja se brzo popali, kreće novi bull, ATH do leta, milioni, trilioni, kamioni, avioni... Taman onako petak uveče kad velike ribe zatvaraju radnju, da ne mogu na vreme da postave short wall, dok se ne uhvati zamah i šorteri oteraju u squeeze. Ovo ima da bude epski bull trap, ovako odokativno bih rekao da cena ladno može preko 25k, možda i blizu 30k dok ulagačima ne izvuku tlo pod nogama.

Zato ne pokušavati da budeš pametniji od igrača koji nameštaju tržište, pustiš nek se ****** izdešavaju, kad puknu menjačnice i njihovi bajagi dolari iz ničega, biće kripta na izvolte, ako ti to treba.

Dok ne krene ozbiljno krvarenje altova ka BTC-u dok je u uptrendu nista necu dirati. Ako se uopste uptrend desi.

Imacu order ade na 0.0...1100

Zar nisu altovi iskrvarili dosta dosada svih ovih godina?

U cemu je razlika izmedju Saja i Morbiusa ( pod pretpostavkom da mislis na njega )? Jedan je ( bio ) klasican moonboy a drugi doomgirl :). Saj je mogao isto tako da upropasti nekoga da izadje na vreme u bull-u jer je pricao o nekim ludim ciframa ( ETC na 1000, LTC boga pitaj koliko 2000+ ) kao sto Morbius prica u bear-u. Naravno da ljudi vole vise da slusaju bajke koje prica Saj od propasti koju najavljuje Morbius. Mozda su i jedan i drugi pozitivni IRL :)

Stvari suprotnog polariteta se privlace (+,-) saj je bio optimista , morbius pesimista.
Saj u principu nije nikoga upropastio. mislim veca je steta da je uspeo nekoga da nagovori da proda , al priznacete da u bull niko ne moze da bude upropascen. Po meni prodati u bear je mnogo veca steta. Sto se proda u bearu to se ne moze povratiti.
Ovako sada ispada da je saj presao na mracnu stranu i platio za to visoku cenu.
dal su lude cifre ili ne sve oko nas je ludu i svi lupaju cifroma. Kocnice su nestale. mala bara puno krokodila.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno