- Učlanjen(a)
- 18.03.2005
- Poena
- 1,185

Kripto-kompanija Genesis podnela zahtev za bankrot
Kompanija Genesis odlučila se na ovaj korak posle optužbe Američke regulatorne komisije za hartije od vrednosti (SEC).
Čišćjenje tržista od ovakvih smo želeli, ide sve svojim tokom... kao da se već ugradila u cenu ovakva događanja i da nema straha kod kupaca ko li će ga znati.![]()
Kripto-kompanija Genesis podnela zahtev za bankrot
Kompanija Genesis odlučila se na ovaj korak posle optužbe Američke regulatorne komisije za hartije od vrednosti (SEC).www.benchmark.rs
Saj se samolikvidirao pre par meseci. Morbius takodje, njemu je ostao samo nalog na Benchu i telefon lokalnog dilera zlata za uspomenu.Sad je makar jasno. Prvi cilj je bio da se likvidira Saj, a sad su krenuli po Morbiusa.
Nadajmo se hipoteticki. Coveku mozda treba broj onog hotline servisa za prevenciju. 😀Saj se samolikvidirao pre par meseci.![]()
Rešeno!22.5k je bitan kao sto rekoh pre nekoliko dana
prijatelju, ako ti je za utehu, nisi jedini koji je pojeo g...Udjem u long na 21080 sa jebenih ~340$ x 20 leverage. I to sam se zentao jer je easy moglo dole, mada % je ipak bio za long.
Uzmem dva puta po 10% na 21489 i 21890 (ukupno oko 60$), jos mi stoji otvoren long sa ostatkom od 4874$ i +240$ PNL ....
Pisem ovo jer sam jeb*** baksuz, pre desetak dana sam sjebao platu jer nisam hteo da zatvorim short, računao nema šanse da ide dalje... Da mi je takav bid sada prošao... lele.
Sorry za off, morao sam da se ventiliram...![]()
Ti skoro kao NBA ekipe protiv Denvera zadnje vreme...prijatelju, ako ti je za utehu, nisi jedini koji je pojeo g...zadnjih 7 trejda ni jedan u pravu stranu... kao da neko ceka samo moj order pa da ga otera u drugu stranu
preslikanoTi skoro kao NBA ekipe protiv Denvera zadnje vreme...
U cemu je razlika izmedju Saja i Morbiusa ( pod pretpostavkom da mislis na njega )? Jedan je ( bio ) klasican moonboy a drugi doomgirlNe dirajte mi @saj on je jako pozitivan lik, to sto ga je mozda muka naterala ili zivci, da povlaci neke poteze ne znaci da je druge uvlacio u propast kao neki drugi. Ja i dan danas drzim njegov pravac i cekam 2K, sve je pitanje zivaca u ovoj igri. Strpljen spasen. Takodje i @sasadjak, mnogi od vas nisu ni culi za njega, da nekazem nisu ni znali sta je BTC kad je on uveliko kopao, a on se nekako naterao da vam objasni ovaj rulet, vrv ta empatija ide sa godinama, pa se prihvatio pisanja.
Dobar si momenat odabrao za short, po meni ovo jednostavno mora još dole da ide jer nije FTX poslednji u nizu pucanja i bankrotstva.
Da ne pričam o drugim makro faktorima.
Slažem se da je ovo sad bila klasična manipulacija, sledi zanimljiv naredni period.
Nevezano za to, htedoh samo da kažem da meni barem dok nisi postovao taj short, nije bila jasna baš sasvim tvoja pozicija.
Potez ti je sve samo ne glup, u ovom trenutku, mislim da je Binance donekle siguran mada i on visi u vazduhu, ali poslednja je brana rekao bih.
Dok ne krene ozbiljno krvarenje altova ka BTC-u dok je u uptrendu nista necu dirati. Ako se uopste uptrend desi.
Imacu order ade na 0.0...1100
U cemu je razlika izmedju Saja i Morbiusa ( pod pretpostavkom da mislis na njega )? Jedan je ( bio ) klasican moonboy a drugi doomgirl. Saj je mogao isto tako da upropasti nekoga da izadje na vreme u bull-u jer je pricao o nekim ludim ciframa ( ETC na 1000, LTC boga pitaj koliko 2000+ ) kao sto Morbius prica u bear-u. Naravno da ljudi vole vise da slusaju bajke koje prica Saj od propasti koju najavljuje Morbius. Mozda su i jedan i drugi pozitivni IRL
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari