ako ocekujes da ode na 30/60/100k..nije neka razlika..Jaka razlika kupiti po 18 ili 20k
To su zelje i cestitke. Cela prica ide kao da se Rusija nista ne pita i da Zelenski odlucuje kad ce rat da se zavrsi. Veruj mi da prilicno pratim politicnu a i situaciju na terenu i mogu ti reci da nismo ni blizu resenja problema, cak naprotiv. Posle izjava zapadnjaka da je sporazum u Minsku bio samo u cilju odugovlacenja i da nije nikad ni postojala namera da se on postuje Rusi vise nece ni da pregovaraju jer je poverenje u zapad totalno izgubljeno.Nije direktno kripto ali zanimljivo za market
BREAKING: Zelensky announces he is planning to join World Economic Forum in Davos, to sign new postwar loans with BlackRock
“Volodymyr Zelenskyy and Larry Fink agreed to focus in the near term on coordinating the efforts of all potential investors and participants in the reconstruction of our country, channelling investment into the most relevant and impactful sectors of the Ukrainian economy,” the post said.t.co
Gledajući iz ugla love.. Čim se potpiše ugovor.. Sto pre krene pozajmica.. To bolje.
Procena za obnovu i razvoj ukraine 1.5 triliona
Blackrock drži ceo svet.
Ovo mi govori da postoji mogućnost da se rat skorije završi
Ja 100% nemam pojma ali bih zeleo da odemo ispod 14k na dan ili dvaPrateći u proslosti kretanje stocka ili kako se to već kaže nebitno uzeću za primer SP500 naslikao sam scenario koji je vrlo moguć.
Pa sam se pitao.... Ako se dogodi taj scenario da li ce i BTC ići ispod 15500 (dna posle ATH), šta vi mislite?
Eto tema za diskusiju
Ja sam 50%+ da neće, u slučaju da rat ne eskalira ili pukne neki stable coin.
Nema tu ko nema neke želje, neko dole neko gore, bitno je međusobno poštovanje.Ja 100% nemam pojma ali bih zeleo da odemo ispod 14k na dan ili dva
projekcija je spx 3200 btc od 8-10kPrateći u proslosti kretanje stocka ili kako se to već kaže nebitno uzeću za primer SP500 naslikao sam scenario koji je vrlo moguć.
Pa sam se pitao.... Ako se dogodi taj scenario da li ce i BTC ići ispod 15500 (dna posle ATH), šta vi mislite?
Eto tema za diskusiju
Ja sam 50%+ da neće, u slučaju da rat ne eskalira ili pukne neki stable coin.
Voleo bi da znam gde će se preliti novac kada dodje ta krizaprojekcija je spx 3200 btc od 8-10k
pitanje je kada..jer moguce da imamo 2 inflacije
Mozda ako si trejder, ako si long term hodler emocija bez. Kada sam trejdovao pre par meseci bilo je nervoze samo tako. Zadnjih par meseci ne trejdujem i mnogo sam mirniji. Sada mi nervozu stvaraju prodavci oko isporuke stvari za stan. Ko bi rekao da toliko smaraju.To je ogroman problem kada pokusavas da uhvatis dno ili vrh. I najmanji poket suprotan tvojim potrebama izaziva negativne emocije.
Poslednji ciklus je pruzio 1000 prilika za lagan DCA, kako kod prodaje tako i sada za kupovinu.
pitanje je kada..jer moguce da imamo 2 inflacije
Uz sve to ide i slabljenje dolara koje podize cenu nafte, veliki trgovnski deficit sa kinom gde opet juan jaca pa ce biti skuplji uvoz.
Obicno je taktika da prvo katapultiraju altove, onda krenu lagano btc i eth pa jos jedan lagan skok altova i onda katapultiraju BTC a altove za to vreme tresu jer retail uhvati FOMO kada vidi da BTC skace pa da ne izgube priliku kupuju altove koji nisu napravili jos jedan krug.
Želim ti ozdrvljenje sto se tiče zubara.Odem danas kod zubara da mi izvadi zub, on pošto je pogledao snimak kaže moram da te pošaljem kod hirurga, pošto mora da ti se makne i ovaj umnjak iza koji nije nikao. Znači, spremiš se na bol i maltretiranje, al se to opet prolongira.
E tako nekako i ovo. US02Y nikako da uspostavi dalji pravac, bilo da krene na dole i najavi slom za dva-tri meseca kao tamo 2000. i 2008., bilo da nastavi naviše i stavi do znanja da inflacija nije poražena, već kamatne stope moraju još gore. Samo tako leluja neodlučno. I svi znamo da će bol doći, jer drugčije ne može, al on nikako da dođe. Ako ovo nastavi da se rasteže, menjačnice mogu da poteraju kripto komotno i u poveći bull trap, ne treba kriptu mnogo da se zaleti.
Pogledajte prilog 372276
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari