Btc mi je oko 60% eth sad kako je skočio oko 25-30% i ostalo su bnb, ada, matic i usdt/busd/usdc i još par šitova jako sitno u %. Imam novcica na dosta mesta pa ne mogu tačno u % nikako ispratiti, ali eth čim se približi 50%, deo vraćam u btc a deo prebacujem u $. Poslagao sam ordere od 0.1 sve do 0.15 kroz btc pa dokle stigne, jer mi je prosečan ulaz oko 0.03btc i oko 200$ kroz usdSimke koji ti je odnos BTC i ETH koje holdujes ? pola pola ili neceg imas vise ?
Za skalp od 1-2% sam uleteo sad bas malo ispod 55k, a imam i jos jednu poziciju u longu jos od 43k na kojoj cekam 72-75k i oko 90k da zatvaram. verovatno cu da dodam jos malo ako cena sklizne do 50k.@Simke1984
koji leveli trenutno su dobri za ulaz/gradjenje leverage pozicije?
I da li se obazires na CME gap, vidim da neki trejderi gledaju to, neki ne daju nikakav znacaj tome.
Ma kakav crni bag. Iskreno, ocekivao sam ovako nesto. Cena nikako da krene, a MW je jako velika i krupna stvar. Steta je iskoristiti MW a barut vlazan. Slobodno smem da tvrdim da MW nece startovati dok cena ne krene na gore. Namerno ce odugovlaciti sto je i dobar potez barem po LTC. Za zivce svakako nije dobro.Jeste, i LTC se sprema da opali. Samo prvo da reše bug vezan za MW koji je juče obelodanjen.
Alo investitori, da me čekaju na proleće dva stana u centru Niša, sa garažom.
Ja sam cak bio optimista i ocekivao 500-600, tesko. ETC takodje nista, mozda kako se bude priblizavao eth eth pos ali je i to sve pitanje marketa.LTC se sprema da opali vec godinu i po. Zabrinuo bih se da nesto nije u redu kad bi stvarno skocio. Pomerio sam sell order za njega na 400, da se lepo rastanemo ko ljudi. Valjda ce me ispostovati do kraja ciklusa.
@morbius ti da si neki čovek, prizivao bi malo i krah cena nekretnina. Uhvatio si se samo za kripto balon kao da ti je na žulj stao, a ja ovamo plaćam cenu kvadrata kao da živim u Tel Avivu.

Da ovi muljatori što su uzeli ovo prodaće u minusu.To je to momci, stigao medjed, gasi mesalicu, motaj kablove🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari