Ola amigos market iz bomin
Mozda skoci za krismos ?💪
Ne utopih matic na 2.4 i izgubih 15k profita😀Ajde bre ljudi nemojte kukati..Stavio short na BTC i stavio jebeni take profit na 49800 da bi "spavao na miru". ***** ti budalu
Preko 100$ sam popusio potencijalnog profita. Samo 2x leverage. Ovaj Grid bot je otkrice
Merkam i ja ovaj odnos od jutros ali nikako da predjem u BTC, a posle cu da kukamEth - btc nikad bolji odnos da se predje u btc
Da li uci u LUNU?
Moze li objasnjenje za gornju zelenu liniju? Ova donja zelena vidim da prati svaki low na 1day, ali ta gornja ne prati nista sa moje tacke gledista.Tehnički gledano još uvek smo u uptrendu (bull market) i pravljenju higher low-a barem tako izgleda za sada. Prethodni higher low koji smo imali u spetembru bio je na oko 40.500$
Za ovu priliku stavio sam na chart 200 SMA nadam se da će BTC držati i odbraniti ili 200 SMA ili barem da nece formirati novi lower low sto bi fakticku uradio zatvaranjem daily candle ispod 40.000$
u tim slučajevima se znatno povećava verovatnoća za bear market.
Svakako oštre dipove bih preporucio za kupovinu, jer čak i da smo u bear marketu moramo dobiti dead cat bounce, znači nije za očekivati da ćemo se sutra ujutru probuditi na 20k ali ovo je odlično upozorenje da oni koji ovo kolo vode mogu da rade sa marketom šta hoće i zato je onaj savet zlata vredan. NE ULAŽI VIŠE NEGO ŠTO SI SPREMAN IZGUBITI.
Iako je teško u ovakvim trenucima zadržati optimizam kada nam je svima portfolio cca 30-40% manji nego pre samo koju nedelju ostajem pri stavu da smo i dalje u bull marketu, ne mogu da garantujem ali i dalje sam mišljenja da je u pitanju brutalno čišćenje longova.
Pogledajte prilog 326506
Zelena linija je zona resistanca/supporta sa kojom smo se vec nekoliko puta susretali pocev od januara ove godine, nakon kojih smo uglavnom imali "značajniju reakciju"Moze li objasnjenje za gornju zelenu liniju? Ova donja zelena vidim da prati svaki low na 1day, ali ta gornja ne prati nista sa moje tacke gledista.
BTC
Leveli koje posmatram su 60k,64k i 69k, posle toga price discovery.
Svi dolari (usdt) potroseni, prošao i "bezobrazan" nalog na 57k. Da, nisam pogodio apsolutno dno ali nisam bio ni daleko. Po meni korekcija je zavrsena, idemo da iscupamo Novembar.
Vidim da ima dosta pesimizma oko BTC-a i razocarenja, ne zaboravite da BTC uvek iznenadi po meni minimum koji ocekujem do kraja novembra je i dalje 75k. Ima jos vremena da BTC napravi neverovatni novembarski comeback, ovo je samo jedna korekcija ni citavih 20%.
Slazem se da je 75 k i decembru veoma dostizno mada je verovatnije da se samo vratimo na 60-70k do nove godine..Verujem da niko nece imati nista protiv da vidimo 75k i u decembru.![]()
da znate koliko god je palo znajte da je moglo i gore![]()
nije valjda da ga nisi dampovao za dobru cenu?Pametno. Uzimao bih i ja ali sam svorc. Umesto penzije proglasicu bankrot kako je krenulo
To nam sve farmaceutska mafija radi, plase koronom, obaraju berze a lekovi sa smirenje samo prste, udesetotrucili prodaju![]()
bio je i 0.12 i više, dobro se sećamEth - btc nikad bolji odnos da se predje u btc
Neki savet kako se braniti kad ti devojka/žena kaže da si kockar jer kupuješ kripto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari