Razmisljam da stavim neki order za ltc sve do 150, nikad se ne zna kakva sveca moze da se odradi u 5 minuta, a ne bih da dzonjam celu noc.
Trend is your friend... Ma kome je bitan trend osim trejderima?Jedina razlika je što je AVAX na ATH a ltc na ATL. Kome je to još bitno...
Tu smo , malo iznad verovatno si u pravuShort squeeze će biti epskih razmera!
56.572$ Bitstamp po meni deluje kao bottom, ali hajde da vidimo...
Nije, imas uputstvo na netu, nemoj da te uplasi gomila termina, kad sam prvi put krenuo da citam mozak mi je prokuvao ali ispade jednostavnije od staking DOT-a npr.Jel previse komplikovan stake za ICP?
Vidim da ima dosta pesimizma oko BTC-a i razocarenja, ne zaboravite da BTC uvek iznenadi po meni minimum koji ocekujem do kraja novembra je i dalje 75k. Ima jos vremena da BTC napravi neverovatni novembarski comeback, ovo je samo jedna korekcija ni citavih 20%.
Ma SAJ to čuva kad je bio verovatno 2$ pa ga briga u ludom profitu je.Sta vam je sa ltc-om, kao da je to jedini coin, jel to neka sekta ili sta?
Ljudi okolo napravise fine pare na mnogobrojnim novim projektima, dok vi cekate od 2017e ltc na 2000$...
Coin je na mjestu, ima svrhu, ima tim, vec 8-9 godina je top 20, ali toliko drugih coina/tokena je okolo koji su napravili velike skokove a koji nicemu ne sluze evo prvi doge koji je tu skoro koliko i LTC, a ispred njega je po MC-u, pa shiba i onda svi ostali, ako ste zbog tehnologije u LTC-u onda skidam kapu, ali ako ste ovdje da bi zaradili onda pravite ogromnu gresku vec par godina...
Sta vam je sa ltc-om, kao da je to jedini coin, jel to neka sekta ili sta?
Ljudi okolo napravise fine pare na mnogobrojnim novim projektima, dok vi cekate od 2017e ltc na 2000$...
Ti moonboy-ovi su na cenama btc-a 100$-3000$ pricali da idemo na 50-60-100k.
Realni ljudi su na 11 000 pricali da nikad necemo preci 13 000.
Podsećaš me na jednog mog bivšeg kolegu - on je teorijski sve znao i sve mu je bilo jasno. Ali kad nešto treba da se praktično uradi i ostvari finansijska dobit, imali smo običaj da ga pošaljemo na odmor da ne smeta i završimo posao za to vreme.Ko je tako nešto rekao, očigledno nije bio realan. Dok je god vrednost novca odvojena od onog što novac treba da predstavlja (vreme), bilo šta može koštati bilo koliko.
Sve je to super, mogu i ja sad da kazem ovdje da litecoin ide na 5000$ nekad, a da ne kupim ni 1 ltc. Uglavnom su sanse 50-50 da cu pogoditi.Ti moonboy-ovi su na cenama btc-a 100$-3000$ pricali da idemo na 50-60-100k.
Realni ljudi su na 11 000 pricali da nikad necemo preci 13 000.
Ja bih. Moze btc i gore.Sta mislite, da li izlaziti sada iz altova s kojima bi bili na 0? Btc kako se cini ce jako brzo na dole, mozda vec nocas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari