Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmisljam da stavim neki order za ltc sve do 150, nikad se ne zna kakva sveca moze da se odradi u 5 minuta, a ne bih da dzonjam celu noc.

Sta vam je sa ltc-om, kao da je to jedini coin, jel to neka sekta ili sta?

Ljudi okolo napravise fine pare na mnogobrojnim novim projektima, dok vi cekate od 2017e ltc na 2000$...

Coin je na mjestu, ima svrhu, ima tim, vec 8-9 godina je top 20, ali toliko drugih coina/tokena je okolo koji su napravili velike skokove a koji nicemu ne sluze evo prvi doge koji je tu skoro koliko i LTC, a ispred njega je po MC-u, pa shiba i onda svi ostali, ako ste zbog tehnologije u LTC-u onda skidam kapu, ali ako ste ovdje da bi zaradili onda pravite ogromnu gresku vec par godina...

Da se nadovezem na prethodni post... Ako do kraja godine ne pregazimo 100K debelo ciklus se skoro sigurno produzava na sledecu godinu. Nije ni to uopste losa stvar.
Obzirom da smo proslu Novu docekali na 40K za skoro 11 meseci nismo mnogo napredovali. Sada cak i ja kazem da je malo nerealno ocekivati da za 40-ak i kusur dana skocimo nenormalno.
Ova godina je definitivno bila razocaravajuca do sada. Ocekivao sam vise. Ako ugazimo u prolece, to ce vec biti daleko bolje.

BTC
Leveli koje posmatram su 60k,64k i 69k, posle toga price discovery.
Svi dolari (usdt) potroseni, prošao i "bezobrazan" nalog na 57k. Da, nisam pogodio apsolutno dno ali nisam bio ni daleko. Po meni korekcija je zavrsena, idemo da iscupamo Novembar.

Vidim da ima dosta pesimizma oko BTC-a i razocarenja, ne zaboravite da BTC uvek iznenadi po meni minimum koji ocekujem do kraja novembra je i dalje 75k. Ima jos vremena da BTC napravi neverovatni novembarski comeback, ovo je samo jedna korekcija ni citavih 20%.

MANA stvarno gazi bez obzira na cenu BTC, definitivno cu je držati malo duže da vidimo u kom pravcu ide.

Vidim da ima dosta pesimizma oko BTC-a i razocarenja, ne zaboravite da BTC uvek iznenadi po meni minimum koji ocekujem do kraja novembra je i dalje 75k. Ima jos vremena da BTC napravi neverovatni novembarski comeback, ovo je samo jedna korekcija ni citavih 20%.

Ne verujem za da ima još šanse za novembar a i kraj godine sve više izgleda klimav.
Obično pred sam kraj meseca završimo još dodatno prema dole. Moje neka predikcija od ranije za ovaj ciklus stoji između 85 i 90k pred novu godinu, mada sada već nisam toliko uveren.

Ako i ne bude ne bih se mnogo potresao. Volatilnost pada tokom vremena tako da što je niži pik manje su šanse za veliki balon koji se okončava pucanjem kao u prošlim ciklusima. Moguće da ovaj put ne bude toliko izraženo

Idealna varijanta bi bila da ostanemo mesecima na oko 50k (što je odličan nivo) i da se shitcoini lagano tope. To bi napravilo fantastično zdravu osnovu za sledeći ciklus posle 2k24.

To se jos ni u jednom ciklusu nije desilo. Od vrha podelis btc sa 6 i altove sa 15-20 i to je dno, bar do sada bilo.

Ma Sa

Ljudi okolo napravise fine pare na mnogobrojnim novim projektima, dok vi cekate od 2017e ltc na 2000$...

Coin je na mjestu, ima svrhu, ima tim, vec 8-9 godina je top 20, ali toliko drugih coina/tokena je okolo koji su napravili velike skokove a koji nicemu ne sluze evo prvi doge koji je tu skoro koliko i LTC, a ispred njega je po MC-u, pa shiba i onda svi ostali, ako ste zbog tehnologije u LTC-u onda skidam kapu, ali ako ste ovdje da bi zaradili onda pravite ogromnu gresku vec par godina...
Ma SAJ to čuva kad je bio verovatno 2$ pa ga briga u ludom profitu je.
Coin je smeće realno, tih 2000$ može samo ako BTC bude oko 200-300k.
Mrtav projekt na kom se ništa ne radi, pogledajte Github stranicu.
Najgore što je taj coin svaki put jahač apokalipse za cene BTC i crypta, čim on krene gore ogroman sell znak.
Nikog od novih apes ne zanima LTC, samo kerovi i novi coini.
LTC sam vozio par krugova hvala mu, planiram ga sledeći rast opaliti short.

Par starih forumskih moonboy-a se bilo uhvatilo za taj novčić. Onda kako je popularnost kripta rasla, ljudi su počeli da se okupljaju ovde i slušaju starije iskusnije članove, među njima i par tih moonboy-a koji ljudima pretežno prave štetu.

Jos jedan deo profita od avaxa prebacujem u etc,ergo,dent i miotu. Mislim da je odnos trenutno odlican i pokusacu da iskoristim to.
Etc imam jos od ranije i to po povoljnijoj ceni ranije ali sam ubedjen u dalji rast.

Primecujem da gotovo svi ranije poznati koini padaju na sve nize pozicije. Trenutno: RVN 91, DCR 86, DASH 72, ZEC 70, BSV 56, NEO 50, Monero 44...
Sledece dve godine ako ovako nastave ispadaju iz top 100. Dok neki potpuno nepoznati projekti ulaze u top 20.

AVAX 14, LUNA 13. Sta je to ?

Jel si ozbiljan da ne znaš šta su AVAX, Luna, generalno sve layer mreže? 🙂

Ti moonboy-ovi su na cenama btc-a 100$-3000$ pricali da idemo na 50-60-100k.
Realni ljudi su na 11 000 pricali da nikad necemo preci 13 000.

Ko je tako nešto rekao, očigledno nije bio realan. Dok je god vrednost novca odvojena od onog što novac treba da predstavlja (vreme), bilo šta može koštati bilo koliko.

Ko je tako nešto rekao, očigledno nije bio realan. Dok je god vrednost novca odvojena od onog što novac treba da predstavlja (vreme), bilo šta može koštati bilo koliko.
Podsećaš me na jednog mog bivšeg kolegu - on je teorijski sve znao i sve mu je bilo jasno. Ali kad nešto treba da se praktično uradi i ostvari finansijska dobit, imali smo običaj da ga pošaljemo na odmor da ne smeta i završimo posao za to vreme.

Evo ako LTC ne valja, reci u šta da se ulaže.
Ali nemoj samo da bude zlato i srebro. ***, ne mogu kao Karadjordje da idem okolo po gradu sa kesicom dukata i groševa.

Lep skok svih altova u odnosu na BTC. Mislim da cemo imati drasticni "trzaj" BTC-a uskoro u jednom smeru.

Sta mislite, da li izlaziti sada iz altova s kojima bi bili na 0? Btc kako se cini ce jako brzo na dole, mozda vec nocas.

Ti moonboy-ovi su na cenama btc-a 100$-3000$ pricali da idemo na 50-60-100k.
Realni ljudi su na 11 000 pricali da nikad necemo preci 13 000.
Sve je to super, mogu i ja sad da kazem ovdje da litecoin ide na 5000$ nekad, a da ne kupim ni 1 ltc. Uglavnom su sanse 50-50 da cu pogoditi.
Ono sto je zanimljivo kod ltca to je cijena, on je i dalje ispod proslog bull ath-a od nekih 350$, dok su btc i eth vec x3 napravili od njihovog ATH, a da ne pricamo za neke ostale tipa BNB, LINK itd koji su od 2017 do sad napravili x5-10 u odnosu na prosli ATH, poenta price je da treba ulagati u projekte koji imaju buducnost, a ne "mladjem bratu" bitcoina koji samo pada u tom odnosu i to dosta, ja sam kopao davno litecoin i da sam od 2013 do sad ostao u njemu vjeruj mi da ne bih napravio ni 5% onoga sto jesam, dosta sam i izgubio na neke projekte koji su propali, ali nije mi zao koliko bi mi bilo da cekam neki coin 10 godina i da na kraju na njega ne zaradim x20, dok okolo svakodnevno moze da se uzme x2, x3 i da se tako uveceva portfolio.

Svakodnevno da se uzme x2 ili x3 ?
Moze kao sto neki ovde uzimaju. Kad nesto poraste x2 napisu da su to uzeli, pa sutradan kad poraste nesto x3 napisu i da su to uzeli.

Ustvari, aj napisi nam na cemu moze da se uzmemo svakodnevno x2 , x3 da svi uvecamo porfolio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno