I drugi put.E sad se vec lakse dise,hvala ti 😂
Morbius:Krece zelenilo, do veceras ocekujem btc na 50, vec od sutra je nebo granica.
Jesam mu ga dao malo po optimizmu 😄?
Juče sam ovo napisao, a i danas se ništa nije promenilo.Još uvek smo već neko vreme u kanalu između 40000 i 45000.
Ako i skliznemo ispod 40000 neće to dugo da potraje, osim ako kinezi nešto ne zeznu.
ETF za BTC 18 i 19.
Neki cemo i da jedemo.Ce posadimo
Evergrande zaraza se proširila, američka berza je u padu kako se investitori povlače iz nekretnina. Imamo SPX lower high, sad još samo lower low da napravi. Kreće kriza likvidnosti. Ovo je 2008. iznova. Ode kripto u bunar.
Ja sam konkretno milsio na 18. 10 kao poslednji rok da USA digne limit, sto ce se naravno i desiti i onda krece sve uzbrdo.18. i 19. oktobar?
Gde si video taj podatak?
Mozda ali ne verujem dok se ne pojaca volume. Zakucan je na 30 milijardi i ne mrda s te cifre. Nema velikih kolicina koje se otresaju tako da nije nemoguce da se odrzi opet cena na 40K +.DXY raste, Bitcoin pada. 5-6 puta smo testirali 40800 i svaki put je odbitak bio uz manji volume, ovaj sledeći put će projuriti na dole pa na ispod 40. Verovatno većina ima SL-ove na ispod 38-37k pa ako dokači to biće dobar wick za niske buy ordere.
Koliko vidim ovo nam je vec peti ili sesti odbitak od ~40k u zadnjih 9 dana ...Na zapadu ništa novo. Cene miruju. Analize ne pomažu.
Dosadno je, ali šta da se radi. Čekamo pozitivne vesti.
Zar je potrebna jasnija slika od ove kad je range jasan?Valjda cemo do polovine oktobra imati jasniju sliku .. I krenuti da se stabilizujemo na 43-45k .. Umesto na dosadasnjih 40-43k ...
Srecno sa tim ja ne umem nisam trejder vise sam holder ili da kazem na srpskom ne umem tako da trejdujem.Zar je potrebna jasnija slika od ove kad je range jasan?
Otvoriš long oko 41 i zatvoriš oko 43, pa u šort, uz levereage 5-10X i udri dok ide. A SL malo ispod 40k.
Idealan setup za trejdovanje u zadnjih nedelju dana, i dokle god budemo u ovom range-u
Što se mene tiče, može zauvek ostati ovako.
A zašto čekaš da budeš likvidiran kad postoji sl na svim menjačnicama???Srecno sa tim ja ne umem nisam trejder vise sam holder ili da kazem na srpskom ne umem tako da trejdujem.
Umem samo da prodam kad vidim da nesta mnogo skoci i da trosim pare kad vidim da je palo.
A i portfolio mi je mali da bi imao neke velike koristi od toga.
Imam neke otvorene LONG pozicije koje sam otvorio pre ~nedelju dana ( par hiljada $ u Long-u ), ali o njima cu pisati kad ih zatvorim ili kad dodje do likvidacije istih.
Vise ne bi smeo da stavljam jel bi rizikovao vise nego sto semem da izgubim.
Da, video sam, hvala.https://launchpad.binance.com/en/subscription/BETA_BNB
Ovo sam juče postavio u drugoj temi a trebao sam ovde..
@Simke1984 sećam se da si ti dosta učestovao u ovim stvarima, npr. ovde - za 8 dana ćeš moći da kupis token po 0.06 ceni i onda kad krene trejdovanje ta cena bude na početku nešto veća, možda čak i x2?
1. Slazem se jesi u pravuA zašto čekaš da budeš likvidiran kad postoji sl na svim menjačnicama???
Mislim, totalno je ne bitno da li je u pitanju pozicija od 10 ili 1000000000 $, i da je to razlog zašto imaš par k, a ne par desetina k... i dokle god budeš čekao likvidaciju, nećeš napredovati... pa bolje batali odmah trejdovanje, jer is dao odličan primer kako ne treba raditi, i gde velika većina početnika greši na početku.
Bolje hodluj, i uživaj. Tu bar nećeš pogrešiti.
Kako da budeš likvidiran ako postaviš SL malo ispod 40k?U pravu je Simke za opseg 41 43k...ali mene strah vise da to igram jer uvek mislim da ce da predje taj prag i dotera do likvidacije. I hoce jednom cim se odvazimA i brate isao sam sa x20 gde budes likvidiran cas posla. Ok je ovo do x3 x5 x10 max
pa dobro, kako god1. Slazem se jesi u pravu
2. Ulozio sam deo portfolia u levarage koji sam spreman da izgubim. Ako dodje do likvidacije tog dela onda cu da progutam gubitak i da nadoknadim tu kolicinu BTC-a kesom.
U mojoj glavi ja sam se vec odrekao tih para tako da Stop Loss je u samoj kolicini novca koji sam stavio na poluge tacnije u velicini ordera... ( ako dodje do likvidacije nece biti likvidiran ostatak portfolia nego samo ono sto sam stavio tamo ).
Lakse mi je da odma presecem i da idem do kraja sa backup planom nego da razmisljamgde da stavim SL, pa da zatvorim kad vidim gubitak i uplasim se ili nesta slicno ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari