Medo
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.12.2017
- Poena
- 175
Bilo je nešto od ovoga, ili posle podne, ili pred veče ? Nisam baš primetio.Ocekujte jeziv Ponedeljak! Vikend ce biti bloodyyy ali ponedeljak plakanjac krecenaravno, idemo posle opet gore.
Bilo je nešto od ovoga, ili posle podne, ili pred veče ? Nisam baš primetio.Ocekujte jeziv Ponedeljak! Vikend ce biti bloodyyy ali ponedeljak plakanjac krecenaravno, idemo posle opet gore.
Lagano, dan je tek poceo. Mozda i ne bude, ali tesko. Ovo je da se malo pocisti lova od onih koji ocekuju skok sad. Naravno, nisam prorok, mozda sam se izlupetao, al drzim se i dalje u jednom delu usdta. Ostali kako hoce naravno.Bilo je nešto od ovoga, ili posle podne, ili pred veče ? Nisam baš primetio.
Za taj COTI sam negde citao da je scam i iskreno i deluju tako..Cardano projekte i dalje necu dirati ...
sto bi rekli ameri , did you buy the dip anon ?Coti ko africka sljiva...
Hvala bralepa znas kako..najlakse je da se poveruje u nesto,za to treba 0 truda.
sto bi rekli ameri , did you buy the dip anon ?
stize i debitna coti kartica i jos mnogo stvari, a najbitnija je ta da stize stablecoin na cardanu dok ce transakcije tj fee ce ici preko cotija.Tako da do kraja ocekujem coti barem nekih 5 biliona market cap..ali sta mi sve ovo znaci kad ni hvala necu da dobijemza te stvari se cekaju la prestizi i ostali xD.Tolko od mene i pozdrav ,zelim svima upesan bull svih bullova koji jos uvek nije ni krenuo. 🚀
očekuješ 10x, bold predictionpa znas kako..najlakse je da se poveruje u nesto,za to treba 0 truda.
stize i debitna coti kartica i jos mnogo stvari, a najbitnija je ta da stize stablecoin na cardanu dok ce transakcije tj fee ce ici preko cotija.Tako da do kraja ocekujem coti barem nekih 5 biliona market cap..ali sta mi sve ovo znaci kad ni hvala necu da dobijemza te stvari se cekaju la prestizi i ostali xD.Tolko od mene i pozdrav ,zelim svima upesan bull svih bullova koji jos uvek nije ni krenuo. 🚀
Uzeo 1000 na 0.52.. . Pa da vidimo na koju će stranu.pa znas kako..najlakse je da se poveruje u nesto,za to treba 0 truda.

dal ce da bljune vatru ili da prilegne

Jel sad primecujes?Bilo je nešto od ovoga, ili posle podne, ili pred veče ? Nisam baš primetio.
Juče je bio ponedeljak i zelenio se, a nije bilo krvavo kao što si rekao.Jel sad primecujes?Idemo mi lagano da testiramo 37.500, ne znaci danas ali do kraja nedelje sigurno.
Cena je 41.700,l. Nema ljutnje, ali ako kazem da ce cena da ide dole i zakasnim 12 sati, ja se izvinjavam sto vam nisam odmah zaradio pareJuče je bio ponedeljak i zelenio se, a nije bilo krvavo kao što si rekao.
Danas je utorak i BTC je 42300$, tako da još nema krvi do kolena.
Ako ćemo tako da nagađamo, jednom ćemo i ubosti.
Nemoj da se ljutiš, ništa lično, samo konstatujemo da je ipak bilo samo čisto nagađanje ili želja.
Cena je 41.700,l. Nema ljutnje, ali ako kazem da ce cena da ide dole i zakasnim 12 sati, ja se izvinjavam sto vam nisam odmah zaradio pareja cu nastaviti da pisem prognoze, mozda nekome pomogne.
Zelenio se privremeno, a na kraju ponedeljak završio u crvenom. Čisto da vam dopunim debatu🙂.Juče je bio ponedeljak i zelenio se, a nije bilo krvavo kao što si rekao.
Po meni od trenutne cene x2-x3 će ići sigurno u naredne 2-3 godine (barem se nadamDa li neko ima iskustva kakav je coin Helium HNT? Da li ima neku perspektivu za skok x5 itd. Majnuje se nekim antenama 😮
E ako oni zabrane kripto onda je stvarno propast, ide cena na nulu.Izgleda da i Makedonija od 01.10. lupa zabranu na kripto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari