Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćuti nije još kasno za plakanje, još je ponedeljak :D

Toliko je dosadno da ne mogu da verujem. Mozda je twitterova implementacija malo da pogura cenu, da napravi novi talas pozitivne energije... Videcemo.
Vikend je prosao odlicno a i danas izgleda ok.

Bilo je nešto od ovoga, ili posle podne, ili pred veče ? Nisam baš primetio.
Lagano, dan je tek poceo. Mozda i ne bude, ali tesko. Ovo je da se malo pocisti lova od onih koji ocekuju skok sad. Naravno, nisam prorok, mozda sam se izlupetao, al drzim se i dalje u jednom delu usdta. Ostali kako hoce naravno.

Počeo sam da gledam berzanske indekse na otvaranju, Frankfurt i NJujork.
Ako ne škodi onda može da bude korisno :)

Za taj COTI sam negde citao da je scam i iskreno i deluju tako..Cardano projekte i dalje necu dirati ...

pa znas kako..najlakse je da se poveruje u nesto,za to treba 0 truda.
Coti ko africka sljiva...
sto bi rekli ameri , did you buy the dip anon ? :D

stize i debitna coti kartica i jos mnogo stvari, a najbitnija je ta da stize stablecoin na cardanu dok ce transakcije tj fee ce ici preko cotija.Tako da do kraja ocekujem coti barem nekih 5 biliona market cap..ali sta mi sve ovo znaci kad ni hvala necu da dobijem :D za te stvari se cekaju la prestizi i ostali xD.Tolko od mene i pozdrav ,zelim svima upesan bull svih bullova koji jos uvek nije ni krenuo. 🚀

stize i debitna coti kartica i jos mnogo stvari, a najbitnija je ta da stize stablecoin na cardanu dok ce transakcije tj fee ce ici preko cotija.Tako da do kraja ocekujem coti barem nekih 5 biliona market cap..ali sta mi sve ovo znaci kad ni hvala necu da dobijem :D za te stvari se cekaju la prestizi i ostali xD.Tolko od mene i pozdrav ,zelim svima upesan bull svih bullova koji jos uvek nije ni krenuo. 🚀
Hvala brale :)

očekuješ 10x, bold prediction :D

Uzeo 1000 na 0.52.. . Pa da vidimo na koju će stranu.

Pola ide na 1 da vratim uloženo.. Ostatak zavisi od situacije

Problem je sto smo zonu 41k branili vec nekoliko puta, što vise testiramo taj support to je veca verovatnoca da cemo ga probiti.
Ako probijemo sledeci support level je 38-37k ali s'obzirom da svi Youtuberi, Twiteraši očekuju ovaj level pitanje je koliko se možemo osloniti na nešto "toliko očigledno":unsure:Screenshot (65).png

dal ce da bljune vatru ili da prilegne

Pratis pravu osobu. Velikog stručnjaka za crypto. I njega su masovno napadali na 50ak hiljada, kada je govorio da je skok mrtve macke i da idemo na dole, pa im je nedavno odgovorio. Javno je izjavio da ako u ovoj godini BTC stigne do 100.000$, on briše svoj nalog. Mr Whale je legenda
FD8343B5-B386-4DFB-811F-5E8F156FCDA9.jpeg

Evo podeliću sa Vama jedna moj eventualni (ulaz mi je na određenoj ceni) trade. Ulaz plava linija, uzimanje profita zelena a crvena gubitak uloga. Velicina uloga je nebitna.

Prilozi

• BTCUSD_2021-09-28_08-44-19.png
    BTCUSD_2021-09-28_08-44-19.png
    73.6 KB · Pregleda: 124
Jel sad primecujes? :) Idemo mi lagano da testiramo 37.500, ne znaci danas ali do kraja nedelje sigurno.
Juče je bio ponedeljak i zelenio se, a nije bilo krvavo kao što si rekao.
Danas je utorak i BTC je 42300$, tako da još nema krvi do kolena.
Ako ćemo tako da nagađamo, jednom ćemo i ubosti.
Nemoj da se ljutiš, ništa lično, samo konstatujemo da je ipak bilo samo čisto nagađanje ili želja.

Juče je bio ponedeljak i zelenio se, a nije bilo krvavo kao što si rekao.
Danas je utorak i BTC je 42300$, tako da još nema krvi do kolena.
Ako ćemo tako da nagađamo, jednom ćemo i ubosti.
Nemoj da se ljutiš, ništa lično, samo konstatujemo da je ipak bilo samo čisto nagađanje ili želja.
Cena je 41.700,l. Nema ljutnje, ali ako kazem da ce cena da ide dole i zakasnim 12 sati, ja se izvinjavam sto vam nisam odmah zaradio pare ;) ja cu nastaviti da pisem prognoze, mozda nekome pomogne.

Još uvek smo već neko vreme u kanalu između 40000 i 45000.
Ako i skliznemo ispod 40000 neće to dugo da potraje, osim ako kinezi nešto ne zeznu.

To zelenilo i crvenilo je sminka. Menjaju procente a da nema bas nekog pomaka. Pomak blago i neprimetno svakim danom ide na dole
Primecujem da su neki altovi kao TLM vec dosli na dno iz perioda dok je btc bio 30k 😱
O da li ce preziveti...

Da li neko ima iskustva kakav je coin Helium HNT? Da li ima neku perspektivu za skok x5 itd. Majnuje se nekim antenama 😮

Da li neko ima iskustva kakav je coin Helium HNT? Da li ima neku perspektivu za skok x5 itd. Majnuje se nekim antenama 😮
Po meni od trenutne cene x2-x3 će ići sigurno u naredne 2-3 godine (barem se nadam ;))

Neka moja prognoza je ~50$, ali imaš i ove što se frljaju sa ciframa od 500-600$ po HNT...

Total supply je ograničen na 223.000.000 novčića, svakog meseca se "iskopa" 2.500.000 komada. Trenutno je u opticaju ~98 miliona novčića.

Svake dve godine je halving (sledeći je u avgustu 2023), ovogodišnji halving je pogurao cenu sa ~13$ na ATH ~26$, cena se držala na ~20$ do skoro, sad je ~17-18$.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno