Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Po meni, ova tvoja najava sloma nije ništa u poređenju sa tvojom sledećom najavom sloma.

Izvinjavam se ako sam dosadan sa pominjanjem sloma. Neko mora da bude glas razuma, a ******, niko neće. Sad kad je BTC najzad probio, euforija na forumu ima da ode u vedra nebesa, a ljudima mora da se ponavlja da uzimaju profit, u protivnom će ovde posle biti mnogo plakanja.

Nemaš se zašta izvinjavati, pa svojevremeno sam nazdravljao sa "Aj zadnje nam bilo!". Interesantno da su samo najgori pajseri odustajali od pića posle takve, ajd da nazovem, zdravice.
Isto važi i za ove tvoje slomove.

Izvinjavam se ako sam dosadan sa pominjanjem sloma. Neko mora da bude glas razuma, a ******, niko neće. Sad kad je BTC najzad probio, euforija na forumu ima da ode u vedra nebesa, a ljudima mora da se ponavlja da uzimaju profit, u protivnom će ovde posle biti mnogo plakanja.

Profit je zakon, samo bolje pitanje je - koliko je dosta?

Pretra ga stvarno, slom, pa krah, pa slon. :D
Neće biti ničeg sličnog, jer ako su uspeli da održe inflaciju na ovom nivou sa gomilama keša koje su naštampali u zadnjih 18 meseci, nema frke.

Kad vidim da je za ROX 24h volume manji od 1000$ sve mi je jasno. Dodje i nama kaze ljudi kupujte ROX, da bi bukvalno mi napumpali taj coin a on da izadje :D
Tomiprunet redovno shilluje shitcoine u koje je on umesan. ROX, TRY, FOMO... svi coini koje Tomi shilluje su povezani sa FEG tokenom, na kom je Tomi dev.
MUtDzub.png

Ma bio na Binance-u, al se odmah spustio, jos malo mora da se ceka da bude stabilno :)

Jel je to Robotina koja je u padu trenutno -55%?

i

Ne, jos nije izlistan na coinmarketcap niti na coingecko. Moze se kupiti samo preko Fegex za BNB ili ETH
Jel je to Robotina koja je u padu trenutno -55%?

i

Ne, jos nije izlistan na coinmarketcap niti na coingecko. Moze se kupiti samo preko Fegex za BNB ili ETH
Kad vidim da je za ROX 24h volume manji od 1000$ sve mi je jasno. Dodje i nama kaze ljudi kupujte ROX, da bi bukvalno mi napumpali taj coin a on da izadje :D
To nije taj ROX, ovaj sto ja kazem moze samo da se kupi preko fegex.com sve ostalo je navlakusa
evo ovde imas volumen.
Ako budem izlazio iz nekog koina iz ovog ROX sigurno necu.

Tomiprunet redovno shilluje shitcoine u koje je on umesan. ROX, TRY, FOMO... svi coini koje Tomi shilluje su povezani sa FEG tokenom, na kom je Tomi dev.
MUtDzub.png
Ne znam koliko puta moram napisati da moj nadimak ovde mena veze sa tim Tomijem. Ja sam iz Srbije on iz Hrvatske.
Moj nadimak tomiprunet je zato jer se tako zovu moje dve macke. macak se zove Tomi a macka se zove Prunet

Poslednja izmena:
Neverovatno koliko ljudi je ušlo u ADAX, a to je scam od coina. Biće jedna od većih prevara. Ali ne znaci da se ne može profitirati.

Da, konacno da krene. Prosli put je BCH krenuo posle LTC-a tako da je moguce da opet bude tako. Videcemo, mada BCH je mrdnuo sasvim solidno danas, ne treba ocekivati cuda.

Inace, Uniswap je pod istragom SEC-a... Ne znam dali ste ispratili. On je jedini u top 25 koji se crveni danas i moguce je da se crvenilo i nastavi.

Da, konacno da krene. Prosli put je BCH krenuo posle LTC-a tako da je moguce da opet bude tako. Videcemo, mada BCH je mrdnuo sasvim solidno danas, ne treba ocekivati cuda.

Inace, Uniswap je pod istragom SEC-a... Ne znam dali ste ispratili. On je jedini u top 25 koji se crveni danas i moguce je da se crvenilo i nastavi.
Kad propadne uniswap svi ce da jurnu na fegex i onda cemo mi da profitiramo ;)

Ja sam to jedno 17 puta pomislio da sada.
Da, ali sad kreću stariji altovi... Mislim da se polako profit presipa iz eth-a , ade i sol-a u druge novčiće koji zaostaju.
U svako slučaju ćemo videti, nadam se da grešim :giggle:

Let's see. Trade setup ⬇️

Prilozi

• Trade setup.png
    Trade setup.png
    184.2 KB · Pregleda: 139
Da, ali sad kreću stariji altovi... Mislim da se polako profit presipa iz eth-a , ade i sol-a u druge novčiće koji zaostaju.
U svako slučaju ćemo videti, nadam se da grešim :giggle:

Let's see. Trade setup ⬇️
Bio bih zahvalan za neko tvoje vidjenje XRP i MATIC

LTC se fino zaletio, treba sad pratiti BCH i tu se kao nesto desava, svakako izgleda dolaze na red stari coini.
LTC i BCH krenuli očekujem da će i DASH da se zeleni i da isprati. Imam u portfoliu sva 3.
Nestvarno je koliko su nepravedno "potcenjeni" LTC i DASH od 99% crypto zajednice.
Ne mislim da će ovaj bull run da prodje bez da se ova dva koina pumpaju ali ozbiljno.

Svaki će coin da pumpa u nekom momentu, kao i prošli put, samo ako bude vremena.

Evo i ja da kazem nesto posle dugo vremena....
Prosle godine oko maja su na primer enj ada napravili higher low cene od dna, pa krenula akumulacija i onda su krajem prosle i pocetkom ove godine imali brutalne skokove...

Ove godine oko maja su dosta drugih starijih coinova napravili isti taj higher low i sad ce verovatno njihova sezona da pocne posle akumulacije, il cak krajem godine...
Sve sto je preko 100x po mom misljenju nije za uzimanje, vise vredi uzimati ono sto nije skocilo mnogo...kao ltc dash zec i brdo starijih coinova koji su i dalje zivi i napreduju u developmentu...
Ciklus je duzi verovatno jer ima mnogo vise coina pa zato ima i vise 'alt sezona'...

Arweave propratite, moguce da ce veceras dodirnuti 50$, mada i sad na 55 je odlicna kupovina.

VRA lepo gura sad ce i ath... Lepih x4 za mesec dana😎

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno