Kao što vidiš, ništa od toga.Arweave je krenuo u pad, nocas se ocekuje opet na 50$. Ispratite pa dokupite jer ce vrlo brzo gore opet
Kao što vidiš, ništa od toga.Arweave je krenuo u pad, nocas se ocekuje opet na 50$. Ispratite pa dokupite jer ce vrlo brzo gore opet
Cekamo ga vcrs.Kao što vidiš, ništa od toga.
Ako misliš na sliku što sam postavio, gledaj ovako:hajde simke budi drug pa nama noobovima objasni sta gledamo?
Bolje i jednostavnije objašnjenje nije moglo. Sve jasno.Ako misliš na sliku što sam postavio, gledaj ovako:
Iznad zelene linije - super, a ispod crvene - ne valja. Između je raspon u kojem se možemo klackati još neko vreme .
Zasto?Kasno sinoć izašao iz ETC na 67.7 i ušao u ADA na 2.85.
što je loš znak?Ne svidja mi se ovo sto nije mogao da se zadrzi ni malo na 50k, los znak.
pa ako mislis da je los znak, onda predji u dolorese 😀 od nadanja nemaš ništa.Nadam se da si u pravu![]()
Gresis. Nema razloga za brigu, pad je ocekivan, procitaj ranije postove.Ne svidja mi se ovo sto nije mogao da se zadrzi ni malo na 50k, los znak.
Umesto toga, izgubili smo nekoliko dragocenih meseci i sad jurišamo kroz minsko polje, jer potresi na berzi se standardno dešavaju u septembru i oktobru. Sad ti budi pametan hoćemo li ili nećemo da nagazimo na minu, jer ako ništa ne bude, nagrada bi mogla da bude vrlo slatka, do kraja godine bi se kripto market cap mogao da se udvostruči od toga gde je sad.
Nadam se da pratisKao što vidiš, ništa od toga.
Nikakva.. Mozda opali još jednom na 150 ali stari novčić koji i da se ugasi sutra ne bi bilo ni u vestima kao senzacija 😅Zasto?
Da li ce etc krenuti na dole?
Kakva su ti ocekivanja za etc?
Ušao bih sa nešto novca sada u crypto, da malo tradujem, dok se cena znacajnije ne pomeri gore ili dole, ali kakav sam maler, imam utisak da bi cene se prepolovile čim bih kupio coine. Ovo je bas dosadan period, a i neizvestan. Šta mislite o ADAXu? Posto kreću ti smart contracti, ima li neko neke predloge u koje coine na bazi Cardana bi bilo dobro uložiti? Negde sam procitao da ti smart contracti neće biti onakvi kakvi se očekuju, već da će za sada moći samo neke jednostavne verzije da se rade.
Ušao bih sa nešto novca sada u crypto, da malo tradujem, dok se cena znacajnije ne pomeri gore ili dole, ali kakav sam maler, imam utisak da bi cene se prepolovile čim bih kupio coine. Ovo je bas dosadan period, a i neizvestan. Šta mislite o ADAXu? Posto kreću ti smart contracti, ima li neko neke predloge u koje coine na bazi Cardana bi bilo dobro uložiti? Negde sam procitao da ti smart contracti neće biti onakvi kakvi se očekuju, već da će za sada moći samo neke jednostavne verzije da se rade.
Idalje stojim iza toga, ali dok se to ne desi malo bih tradeovao, jer me smorilo da 3 sedmice stojimo u mestu. Slom možda bude za 2 dana, možda za 20 dana, a možda za 2 meseca. A zašto se ne bi za to vreme nešto zaradilo tradeovanjem🤔? Ali imam osecaj da bi sve puklo bas onda kad bih ušao da tradeujem.Zar ti nisi do maločaš pričao da ovo sve samo što nije puklo?
Pa ako se cene prepolove, kako da zaradim? Zarobio bih pare. Udjem u Matic npr na 1,4 i čekam da prodam na 1,55$, a on rokne na 1$. Kad se desi slom, coini će pasti po 60%, 80%, tako da moći ce se kupiti 2x, 5x veća količina coina. Videcu šta da radim. Možda udjem u jedan projekat sa 6 miliona market cap.Pa ako planiras samo da trejdujes i to sa nesto novca, sta te briga da li ce cene da se prepolove? Zaradjuje se i na padu i na skoku ako znas sta da trejdujes ..
Imam 15 kom, cekam da opali na gore..Nikakva.. Mozda opali još jednom na 150 ali stari novčić koji i da se ugasi sutra ne bi bilo ni u vestima kao senzacija 😅
Ušao na minimum kada je bio u odnosu na btc..
Pa ako se cene prepolove, kako da zaradim? Zarobio bih pare. Udjem u Matic npr na 1,4 i čekam da prodam na 1,55$, a on rokne na 1$. Kad se desi slom, coini će pasti po 60%, 80%, tako da moći ce se kupiti 2x, 5x veća količina coina. Videcu šta da radim. Možda udjem u jedan projekat sa 6 miliona market cap.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari