Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam podigao ordere sa 1.55, na 1.6 pa na gore, izgleda da ce lagano, btc skocio, ocekujem ovih dana lep skok.

50k i dalje pruža otpor, ali trebalo bi u ovom naletu da konačno padne. Altovi očigledno nisu imali strpljenja da čekaju, pa su krenuli prvi.

Ja i dalje ostajem pri tome da narod nije potrčao kao marva da kupuje krajem aprila i zaustavio zdravu korekciju, ne bi bilo tolikog pada u maju, bull market bi se nastavio normalno, do sad bi mu već bio vrh i mi bi izašli sa debelim profitom letos. Umesto toga, izgubili smo nekoliko dragocenih meseci i sad jurišamo kroz minsko polje, jer potresi na berzi se standardno dešavaju u septembru i oktobru. Sad ti budi pametan hoćemo li ili nećemo da nagazimo na minu, jer ako ništa ne bude, nagrada bi mogla da bude vrlo slatka, do kraja godine bi se kripto market cap mogao da se udvostruči od toga gde je sad.

Ne verujem. Mislim da ce ga i dalje drzati na ovom nivou i akumulirati. Cak mislim da smo blizi korekciji od 2-3K i ajmo sve ponovo.

Izisao ROX token danas u 11h po ceni od 0.077 bnb i sada u 15h vredi 1rox = 40.6bnb

Jel ima neko valjano predvidjanje za ICP, da li ga cekati i koliko dugo? Zna nekad mimo svih pravila da skoci nezavisno od ostalih, a zna i ovako da tavori kad svi skacu.

Drugar'ca Lavlejs izgleda danas neće ni da razgovara ispod 3 dolara, tačno ko da zauzima stav za nov ATH.

hajde simke budi drug pa nama noobovima objasni sta gledamo?
Ako misliš na sliku što sam postavio, gledaj ovako:
Iznad zelene linije - super, a ispod crvene - ne valja. Između je raspon u kojem se možemo klackati još neko vreme .

Ne svidja mi se ovo sto nije mogao da se zadrzi ni malo na 50k, los znak.
što je loš znak?
Pre mesec dana je ista takva borba bila ali za 28k 😀 konsolidacija u topu je sve samo ne loš znak.
Znak je da se uzima profit, sve je ok za sad 😉 i više nego dobro

Umesto toga, izgubili smo nekoliko dragocenih meseci i sad jurišamo kroz minsko polje, jer potresi na berzi se standardno dešavaju u septembru i oktobru. Sad ti budi pametan hoćemo li ili nećemo da nagazimo na minu, jer ako ništa ne bude, nagrada bi mogla da bude vrlo slatka, do kraja godine bi se kripto market cap mogao da se udvostruči od toga gde je sad.

Recimo, ovi trejderi koje pratim i znam da su vrlo dobri objašnjavaju argumentovano zašto očekuju slom tek tamo u januaru. Ali slom nikad i ne dođe kad ga svi očekuju, već upravo tako u nekom momentu kada svi u pohlepi spuste gard.

Ušao bih sa nešto novca sada u crypto, da malo tradujem, dok se cena znacajnije ne pomeri gore ili dole, ali kakav sam maler, imam utisak da bi cene se prepolovile čim bih kupio coine. Ovo je bas dosadan period, a i neizvestan. Šta mislite o ADAXu? Posto kreću ti smart contracti, ima li neko neke predloge u koje coine na bazi Cardana bi bilo dobro uložiti? Negde sam procitao da ti smart contracti neće biti onakvi kakvi se očekuju, već da će za sada moći samo neke jednostavne verzije da se rade.

Ušao bih sa nešto novca sada u crypto, da malo tradujem, dok se cena znacajnije ne pomeri gore ili dole, ali kakav sam maler, imam utisak da bi cene se prepolovile čim bih kupio coine. Ovo je bas dosadan period, a i neizvestan. Šta mislite o ADAXu? Posto kreću ti smart contracti, ima li neko neke predloge u koje coine na bazi Cardana bi bilo dobro uložiti? Negde sam procitao da ti smart contracti neće biti onakvi kakvi se očekuju, već da će za sada moći samo neke jednostavne verzije da se rade.

Zar ti nisi do maločaš pričao da ovo sve samo što nije puklo?

Pa ako planiras samo da trejdujes i to sa nesto novca, sta te briga da li ce cene da se prepolove? Zaradjuje se i na padu i na skoku ako znas sta da trejdujes ..

Zar ti nisi do maločaš pričao da ovo sve samo što nije puklo?
Idalje stojim iza toga, ali dok se to ne desi malo bih tradeovao, jer me smorilo da 3 sedmice stojimo u mestu. Slom možda bude za 2 dana, možda za 20 dana, a možda za 2 meseca. A zašto se ne bi za to vreme nešto zaradilo tradeovanjem🤔? Ali imam osecaj da bi sve puklo bas onda kad bih ušao da tradeujem.
Pa ako planiras samo da trejdujes i to sa nesto novca, sta te briga da li ce cene da se prepolove? Zaradjuje se i na padu i na skoku ako znas sta da trejdujes ..
Pa ako se cene prepolove, kako da zaradim? Zarobio bih pare. Udjem u Matic npr na 1,4 i čekam da prodam na 1,55$, a on rokne na 1$. Kad se desi slom, coini će pasti po 60%, 80%, tako da moći ce se kupiti 2x, 5x veća količina coina. Videcu šta da radim. Možda udjem u jedan projekat sa 6 miliona market cap.

Poslednja izmena:
Pa ako se cene prepolove, kako da zaradim? Zarobio bih pare. Udjem u Matic npr na 1,4 i čekam da prodam na 1,55$, a on rokne na 1$. Kad se desi slom, coini će pasti po 60%, 80%, tako da moći ce se kupiti 2x, 5x veća količina coina. Videcu šta da radim. Možda udjem u jedan projekat sa 6 miliona market cap.

Opet ne kapiram, mislim ja jesam pocetnik, ali zar ne postoji stop loss opcija u slucaju da se cena strmoglavi naglo !?

Stop loss se ne koristi kad je bull osim ako bas ne ocekujes pucanje balona pa bi da juris neku max cenu i stavis limit gde izlazis. Za sve ostalo stop loss je navlaka do bola jer je to najlaksi nacin da vam jeftino opajaju novcice. Realno, svaka korekcija od 20% ce vam ocistiti order bez problema i dok se probudite cena se vratila a vi nemate novcice. Pamet u glavu.

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno