Šta se kuva oko LTC?Nešto se kuva oko LTC-a.. Posle eventualne korekcije ide jedan LONG, u najgorem slučaju ću ostati na 0 ako ceo market ostane zdrav tokom jeseni.
Pogledajte prilog 316487
Glasine su da ce neke velike kompanije i fondovi tokom sep, okt početi da objavljuju svoje kupovine BTC-a. Očekivano
Da, vrlo brzo.U medjuvremenu, da li to gledamo napad Eth na ath?
LTC je probio otpor konacno, krenuo je lagano da mrda na gore. Bukvalno se cekaju najave za MW za oktobar kada mu je i rodjendan. Ada je odradila fork za smart contracts, litecoin ima neki deal s njima takodje ali tesko je naci ikakve informacije za to.Šta se kuva oko LTC?
Za rodjendan aktiviraju kod i posle toga sve zavisi od minera. Do kraja godine ce sigurno biti aktiviran MW, tako su i rekli.Videh al to je uvek mlitavije od ostalih..pratio sam te vesti za MW ali niko ne precizira kad tačno nego kao do kraja godine.. postavio sell na 220 pa da vidimo.. 🙂
Atmosfera je "taka" da se može seći nožem bajo moj 😂
Kako to mislis sve se manje kopa?Veliki otpor je na 4k ali ako to probije biće veselo...
Gas skače, sve se manje kopa..
Meni je krivo sto sam ikada ista od ETHa prodavala, ali na stranu to.. Ne savetujem da prodas sve oko ATHa, ali naravno, sam odluci. Ja bih prodala (i to da vise sumnjam nego sto je trenutno slucaj) max 20% na ATHu, a onda stepenasto, po 10% na svakih 10% skoka. SrecnoProsli put nisam izlazio iz ETH ni kad je bio na ATH, ovaj put ciljam blizu ATH i izlazim skroz u USDT do potopa, a bice ga, ko i svaki put.
I dalje odlicna 🙂Kolika je zarada na kopanju?
Prosli put nisam izlazio iz ETH ni kad je bio na ATH, ovaj put ciljam blizu ATH i izlazim skroz u USDT do potopa, a bice ga, ko i svaki put.
Po meni, rizik je veliki, sledeći slom ima da bude legendaran.
Kad vidim da je za ROX 24h volume manji od 1000$ sve mi je jasno. Dodje i nama kaze ljudi kupujte ROX, da bi bukvalno mi napumpali taj coin a on da izadjeJel je to Robotina koja je u padu trenutno -55%?
![]()
Robotina price today, ROX to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Robotina price today is $0 USD with a 24-hour trading volume of $0 USD. We update our ROX to USD price in real-time.coinmarketcap.com
i
![]()
Try.Finance price today, TRY to USD live price, marketcap and chart | CoinMarketCap
The live Try.Finance price today is $0 USD with a 24-hour trading volume of $40,145,346.43 USD. We update our TRY to USD price in real-time.coinmarketcap.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari