Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nešto se kuva oko LTC-a.. Posle eventualne korekcije ide jedan LONG, u najgorem slučaju ću ostati na 0 ako ceo market ostane zdrav tokom jeseni.
E-Q82xxWUAA5xPj.jpg

Glasine su da ce neke velike kompanije i fondovi tokom sep, okt početi da objavljuju svoje kupovine BTC-a. Očekivano

ma i da se pricalo da se kupi na 35$ opet bi bilo ma skupo to visoka cijena, cinjenica je da niko ne zna do kad moze rasti, cista sreca, sve ostalo su samo nagadjanja. Svako predvidjanje cijene je cisto nagadjanje odnosno cista sreca, naravno ko misli da ce SOL da padne ima opcija da se i na tome zaradi ne mora rasti cijena da bi se zaradilo ;)

Pomoz SOL junaci!
Preko noći nov ATH i istera džumaru sa nezasluženog sedmog mesta! Ovo valjda deseti put da sam ubeđen da je kasno za ulaz, jednom ću i da pogodim, to najverovatnije kad se predomislim i uđem.

Ja sam ga prezalio. Ako nisam uzeo do 100, necu ni sada, a ko zna, mozda pukne na 1000.
@JonhCena, mrzi me sad da trazim, ali pisalo se sigurno, dosta ljudi je ovde potenciralo Ada i Solana, s tim sto je Sol malo kasnio za Ada i za Matic (ICP je medju prvima poleteo i stao), ali kad je krenuo negde od 40$ isao je kao kroz puter..i nastavlja i dalje.
U medjuvremenu, da li to gledamo napad Eth na ath?

Samo da se BTC zadrzi tu gde jeste, ETH gura na ATH vrlo brzo, pa posle price discovery.

Videh al to je uvek mlitavije od ostalih..pratio sam te vesti za MW ali niko ne precizira kad tačno nego kao do kraja godine.. postavio sell na 220 pa da vidimo.. 🙂
Atmosfera je "taka" da se može seći nožem bajo moj 😂

ja na solu imao oco na 140 i manuelno izadjem na 127...prodaj kajaces se, ne prodaj kajaces se....

Videh al to je uvek mlitavije od ostalih..pratio sam te vesti za MW ali niko ne precizira kad tačno nego kao do kraja godine.. postavio sell na 220 pa da vidimo.. 🙂
Atmosfera je "taka" da se može seći nožem bajo moj 😂
Za rodjendan aktiviraju kod i posle toga sve zavisi od minera. Do kraja godine ce sigurno biti aktiviran MW, tako su i rekli.

edit: Posto sam bio na moru nisam pratio detaljno poslednjih mesec i po dana... Vidim da je David Burkett ubacio Taproot u 0.21 verziju koda tako da ce prvo to ici na glasanje, nakon toga 0.22 verzija sa MW. To je info od pre 7h a usput je napisao i sta dalje planira da zavrsi.
Ne zuri s prodajom, bice ti zao.

Poslednja izmena:
Prosli put nisam izlazio iz ETH ni kad je bio na ATH, ovaj put ciljam blizu ATH i izlazim skroz u USDT do potopa, a bice ga, ko i svaki put.

Veliki otpor je na 4k ali ako to probije biće veselo...
Gas skače, sve se manje kopa..

Prosli put nisam izlazio iz ETH ni kad je bio na ATH, ovaj put ciljam blizu ATH i izlazim skroz u USDT do potopa, a bice ga, ko i svaki put.
Meni je krivo sto sam ikada ista od ETHa prodavala, ali na stranu to.. Ne savetujem da prodas sve oko ATHa, ali naravno, sam odluci. Ja bih prodala (i to da vise sumnjam nego sto je trenutno slucaj) max 20% na ATHu, a onda stepenasto, po 10% na svakih 10% skoka. Srecno :)

Ja prodao većinu ETH na 3200. :):):) :(
Al izeš ga, nešto je moralo da se prodaje. Imam još skoro 3k evra svojih para u kriptu, to moram da izvučem što skorije, pa posle nastavljam samo sa dobitcima. Po meni, rizik je veliki, sledeći slom ima da bude legendaran.

Jel je to Robotina koja je u padu trenutno -55%?

i

@macman A ne, mesec i po nisam pratio, mesec dana sam bio na moru. Ne, nisam ni bio u Grckoj ako se dobro secam a i ne verujem da bi mi prijalo drustvo.
Zena je castila more, ja sam bio sponzorusa ovog leta :ROFLMAO:
Bez sale, rekao sam da necu prodavati nista po onoj ceni i to je bilo to. Jos nije vreme da se vadi lova. Ovo tek treba da se zaleti.

Jel je to Robotina koja je u padu trenutno -55%?

i

Kad vidim da je za ROX 24h volume manji od 1000$ sve mi je jasno. Dodje i nama kaze ljudi kupujte ROX, da bi bukvalno mi napumpali taj coin a on da izadje :D

Ode LTC lagano danas na 200. Sell orderi se samo sele na gore polako. Volume skace... Jako lepo izgleda, videcemo gde ce stati.
Ima otpora na 225, posle toga je lagano. Kapiram da danas nece dotle sigurno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno