Neverovatan! Za mene je iznenadjenje godine.
Da, ja nisam jos siguran za ozbiljni long, krecemo se od 53K - 57K, nadam se proboju gore, ali izgleda prvo testiramo 53-54K level, tu ce biti prilika za long, i ALT-ovi sa popustom. Bar ja to jurim, samo da ne padnemo dublje, onda sve dodjavolaOtvorio sam long danas, ali nesto sitnije, nisam smeo posle ovih padova, uglavnom zadovoljan
Inace imam nekih 7-8 altova, do sada je bio oporavak od jutros, konacno krecu na gore...
Na koliko si stavio sell ordere za OG i ATM?Binace ce danas preko launchpada da izlista Barcelona fun token. Discointed cena mu je 26.7 usd, sto je veoma mnogo. Prosle godine je bio presale po 2 evra tako da pazite. Ipak, prethodni launchpadi su pravili x20.
Ovo pisem jer su na binancu vec izlistani neki fun tokeni, pa mislim da ima sanse da se i oni pumpaju danas. Licno sam uzeo OG fun token i ATM fun token. Ako se budu pumpali super, ako ne izlazim sutra iz njih. BAR necu uzimati.
*Ako neko odluci da uzme nesto od ovoga radi to na sopstvenu odgovornost.![]()
Sto bi rekli amerikanci, the end is not near it is here. Deo para polako izvlacim u usdt, deo ce u altove ako bude neki final run, a deo za short. Kakva je vama strategija u tom scenariju?
To mozda nije lose, ti shitovi mogu da opale po 1000%.Potop.
Poslednjih par nedelja sam kupio nekoliko malih koina. Po hiljadu USD ovde-onde. Rekoh, nek stoje dok ne skoče, pa koliko se zaradi-zaradi. A oni popadali po 40-50%. Još su BTC, ETH, ADA... ok. BNB je priča za sebe. Mislio sam se da li je kasno da ga kupim na 300, pošto sam prethodno ulazio i izlazio sa nekim sitnim zaradama.
Neko je već spomenuo ovde Tamni vilajet.
"Ko uzme kajaće se, ko ne uzme kajaće se."
Prati binance launchpad, pa ako se desi da je taj shit vec negde izlistan moze da se zaradi jako puno. Evo ova Barselona je mogla da se uzme do jutros po 2-3x nizoj ceni od trenutne.To mozda nije lose, ti shitovi mogu da opale po 1000%.
Jel zna neko par superjeftinih megashitova? Mozda nesro sto je tek izaslo... Tu se uvali po 10-20e iz zezanja.
ZNC ide gore dole bas jako. Pa ko hoce da se vozi...To mozda nije lose, ti shitovi mogu da opale po 1000%.
Jel zna neko par superjeftinih megashitova? Mozda nesro sto je tek izaslo... Tu se uvali po 10-20e iz zezanja.
Ne bih se kladio.Prati binance launchpad, pa ako se desi da je taj shit vec negde izlistan moze da se zaradi jako puno. Evo ova Barselona je mogla da se uzme do jutros po 2-3x nizoj ceni od trenutne.
Post automatically merged:
Dok se btc ne vrati preko 60k nema nam nista od altova.
Ja sam pobegao nazad u BTC iz ETH ( 0.0383 ) i LTC ( 0.00454 ) sa 10% profita u btc. Ne bih da se kockam, ako padnemo na 45k ulazim u neki alt koji je na najvecem popustu.
Problem je što si ti bežao iz LTC-a i ETH-a u BTC dok su bili uveliko u crvenim svećicama u odnosu na BTC a trebao si to da uradis dok im ide dobro odnosno dok su konstantno u rastu.Ode ETH na gore, mogao sam biti jos x2. Koristite mene kao kontra indikator. 😅
Ja ušao u bnb na oko 460, izašao jutros na 610. Nije neka suma ali je plus. Pa ušao opet na 560 malopre. Sića, ali se nakupi.
Sve manje i manjePratim dnevnu trgovinu na popularnim altovima već duže vreme, čini mi se da tu ima prostora za zaradu.
Od praćenja nema ništaPratim dnevnu trgovinu na popularnim altovima već duže vreme, čini mi se da tu ima prostora za zaradu.
ako ostane ova cena eth-a nema razloga da se prelazi na rvn cak i ako zarada bude umanjena 50%Bogami nisam optimista za dalje. Nego citam sad neke forume i jel ima vama logike da nakon eipa 1559 dosta rudara predje na raven, sto bi u nekoj varijanti ukoliko i dalje budemo u ovom bullu moglo dosta da podigne cenu.
Tako da razmisljam da cekam neki dip na rvn, pa da nakupujem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari