Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otvorio sam long danas, ali nesto sitnije, nisam smeo posle ovih padova, uglavnom zadovoljan :)
Inace imam nekih 7-8 altova, do sada je bio oporavak od jutros, konacno krecu na gore...

Otvorio sam long danas, ali nesto sitnije, nisam smeo posle ovih padova, uglavnom zadovoljan :)
Inace imam nekih 7-8 altova, do sada je bio oporavak od jutros, konacno krecu na gore...
Da, ja nisam jos siguran za ozbiljni long, krecemo se od 53K - 57K, nadam se proboju gore, ali izgleda prvo testiramo 53-54K level, tu ce biti prilika za long, i ALT-ovi sa popustom. Bar ja to jurim, samo da ne padnemo dublje, onda sve dodjavola :).

U toku je Launchpad na Binance. Trenutno je u fazi "Subscription Period" koji ističe u 10h koliko sam shvatio.
U ponudi je FC Barcelona Fan Token (BAR) pa ko ima BNB može da se prijavi. Očigledno je to razlog jačanja BNB od juče.

Binace ce danas preko launchpada da izlista Barcelona fun token. Discointed cena mu je 26.7 usd, sto je veoma mnogo. Prosle godine je bio presale po 2 evra tako da pazite. Ipak, prethodni launchpadi su pravili x20.

Ovo pisem jer su na binancu vec izlistani neki fun tokeni, pa mislim da ima sanse da se i oni pumpaju danas. Licno sam uzeo OG fun token i ATM fun token. Ako se budu pumpali super, ako ne izlazim sutra iz njih. BAR necu uzimati.

*Ako neko odluci da uzme nesto od ovoga radi to na sopstvenu odgovornost. :)

Da li ce ucesce Barselone u superligi uticati na cenu? ;)

Ono sto mi je promaklo je da je Bar vec izlistan na neke dve menjacnice, i mogao je do danas da se kupi. Vec ie plus 60% na tim menjacnicama a videcemo kad krene binance trading. Steta, to bi bas lake pare bile.

Sto bi rekli amerikanci, the end is not near it is here. Deo para polako izvlacim u usdt, deo ce u altove ako bude neki final run, a deo za short. Kakva je vama strategija u tom scenariju?

Binace ce danas preko launchpada da izlista Barcelona fun token. Discointed cena mu je 26.7 usd, sto je veoma mnogo. Prosle godine je bio presale po 2 evra tako da pazite. Ipak, prethodni launchpadi su pravili x20.

Ovo pisem jer su na binancu vec izlistani neki fun tokeni, pa mislim da ima sanse da se i oni pumpaju danas. Licno sam uzeo OG fun token i ATM fun token. Ako se budu pumpali super, ako ne izlazim sutra iz njih. BAR necu uzimati.

*Ako neko odluci da uzme nesto od ovoga radi to na sopstvenu odgovornost. :)
Na koliko si stavio sell ordere za OG i ATM?

Potop.
Poslednjih par nedelja sam kupio nekoliko malih koina. Po hiljadu USD ovde-onde. Rekoh, nek stoje dok ne skoče, pa koliko se zaradi-zaradi. A oni popadali po 40-50%. Još su BTC, ETH, ADA... ok. BNB je priča za sebe. Mislio sam se da li je kasno da ga kupim na 300, pošto sam prethodno ulazio i izlazio sa nekim sitnim zaradama.
Neko je već spomenuo ovde Tamni vilajet.
"Ko uzme kajaće se, ko ne uzme kajaće se."

Potop.
Poslednjih par nedelja sam kupio nekoliko malih koina. Po hiljadu USD ovde-onde. Rekoh, nek stoje dok ne skoče, pa koliko se zaradi-zaradi. A oni popadali po 40-50%. Još su BTC, ETH, ADA... ok. BNB je priča za sebe. Mislio sam se da li je kasno da ga kupim na 300, pošto sam prethodno ulazio i izlazio sa nekim sitnim zaradama.
Neko je već spomenuo ovde Tamni vilajet.
"Ko uzme kajaće se, ko ne uzme kajaće se."
To mozda nije lose, ti shitovi mogu da opale po 1000%.

Jel zna neko par superjeftinih megashitova? Mozda nesro sto je tek izaslo... Tu se uvali po 10-20e iz zezanja.

To mozda nije lose, ti shitovi mogu da opale po 1000%.

Jel zna neko par superjeftinih megashitova? Mozda nesro sto je tek izaslo... Tu se uvali po 10-20e iz zezanja.
Prati binance launchpad, pa ako se desi da je taj shit vec negde izlistan moze da se zaradi jako puno. Evo ova Barselona je mogla da se uzme do jutros po 2-3x nizoj ceni od trenutne.
Post automatically merged:

Dok se btc ne vrati preko 60k nema nam nista od altova.

Ja ušao u bnb na oko 460, izašao jutros na 610. Nije neka suma ali je plus. Pa ušao opet na 560 malopre. Sića, ali se nakupi.

Pratim dnevnu trgovinu na popularnim altovima već duže vreme, čini mi se da tu ima prostora za zaradu.

Vratio sam se sa nekog puta i vidim da je ovde na forumu poceo da provejava blagi oprez, sto je uvek dobro.Iskren da budem bilo bi mi draze da je pesimizam ili jos bolje panika.E onda bi bio odlican momenat za ulaz ;) . Mnogo smo se ushitili poslednjih meseci.Nadam se i napunili lovom.🤑Elem sa hodlerskog gledista,nema nikakvih novosti.I dalje na mesecnom nivou imamo higher low i higher high,doduse sa smanjenim volumenom.U ovom momentu muvamo se oko mesecnog pivota .Treba sacekati mesecni close ali do kraja meseca ne ocekujem posebni spektakl..U medjuvremenu se indikatori iz overbought polako vracaju u normalu odakle mogu da formiraju dobru bazu za sledeci swing.Cinjenica je da je na H4 kurs izasao iz kanala i ponovo se nalazi izmedju ma200 i 314 sto je u prethodnim slucajevima bio odlican momenat za ulaz.Ovaj put medjutim mrljavi sa uzletima i ocigledno je da kurs ne poseduje onakvu snagu kakvu je imao.Ako bih uporedio prosli ciklus, moglo bi se reci da bi od sledeceg meseca ili za mesec -dva mogao da krene vatromet💥.Imamo similarnosti.Opadajuci volume,negativan mesecni close u granicama prethodnog candla,RSI mali zavijutak na dole.(vidi sliku).(Zaokruzio sam mali jedva vidljivi mesecni kandle u proslom ciklusu koji podseca na sadasnji momenat.) Uvod u vatromet moze biti i test 21MA nedeljni (koji sam postavio u proslom postu ako se ne varam).A to znaci jos malo spustanja niz tobogan

P.S. ako se ne varam Morbius (izvinjavam se ako sam pogresio) pokazuje divergencije na dnevnim chartovima.Mislim da u ovako zestokom dizucem trendu te divergencije nemaju znacaja , na sam trend.U izrazitom trendu divergencije su cesta pojava na manjim timeframovima ,bez znacajnih korekcija

Prilozi

• update mesecni chart.png
    update mesecni chart.png
    282 KB · Pregleda: 69
  • h4 update.png
    h4 update.png
    238.4 KB · Pregleda: 69
Bogami nisam optimista za dalje. Nego citam sad neke forume i jel ima vama logike da nakon eipa 1559 dosta rudara predje na raven, sto bi u nekoj varijanti ukoliko i dalje budemo u ovom bullu moglo dosta da podigne cenu.
Tako da razmisljam da cekam neki dip na rvn, pa da nakupujem...

To sam i ja razmisljao, ali obzirom da jos uvek nema tacnog datuma za EIP1559 ako mene pitas vrlo lako moze da se desi da bude i odlozen

Bogami nisam optimista za dalje. Nego citam sad neke forume i jel ima vama logike da nakon eipa 1559 dosta rudara predje na raven, sto bi u nekoj varijanti ukoliko i dalje budemo u ovom bullu moglo dosta da podigne cenu.
Tako da razmisljam da cekam neki dip na rvn, pa da nakupujem...
ako ostane ova cena eth-a nema razloga da se prelazi na rvn cak i ako zarada bude umanjena 50%

Moguce a moguce da se predje i na Beam jednim delom jer on tek ima da skace kao kengur! Svakako je trenutno u top4 coina za mining sa AMDovkama.... nesto je losiji sa Nvidia ali ocekujem priljv hashrate na Beam a samim tim manje coina iskopano + cena to the 🔝 pogotovo pred kraj maja... ako izdrzimo do tada 🤣

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno